BULDOOSER
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BULDOOSER
MemberPõhimõtteliselt on see sirgete jalgade jõutõmme , originaalis käib see umbes nii; jalad õlgade laiuselt ja kergelt kõverdatud, selg hoida pingul, rind ees, rebimishaare( VÄGA LAI) , tõmbad kangi maast üles kuni see on üle põlvede ja puudutab jalgu , päris sirgeks ei tõuse. Hea harjutus jala tagaosale. Vaata netist romanian deadlift ja leiad video ja pilte piisavalt.
Mina teeks ikkagi laia haardega ja päris püsti ei tõuseks.
BULDOOSER
MemberPüramiidi teevad kõik, soojenduseeriates lähed ka raskusega üles , põhimõtteliselt sama asi ju.
BULDOOSER
Membersoovitan toituda palju ja viis korda päevaspreparaatidest soovitan liha ja kardulast
jalgu tee ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaks ülaltoodud preparaatidele oleks vaja ka manomeetrit , niisama umbes pumpamine ei sobi , mõõta on ka vaja.
BULDOOSER
MemberTee ise , või lase teha , see ei ole ju midagi keerulist , ise olen neid paar tükki teinud ja peab ütlema enda tehtud pingid on paremad kui enamus saalis olevatest, mis tihtipeale on liiga laiad või liiga madalad või liiga kõrged. Liiga lai pink on õlaliigestele halb ja madalal pingil ei leia mina küll õiget asendit. Lamades surumise pingi pikkus min.1,22 m, laius 29-32 cm , kõrgus 42-45.
BULDOOSER
Member????????? Taheti arvamust ja eriti nõme ,et kellegil oligi arvamus ning kõige nõmedam , et see arvamus ei olnud just kõige parem.WARNING. Kui midagi on öelda vaadake ,et see oleks positiivne, muidu on tegemist nõmetsemisega. Sama käib ka kava üles riputamise kohta .Eriline nõmetsemine kui keegi riputab siia ülesse mingi treeneri poolt koostatud kava.
Postitust on muutnud BULDOOSER: Täna, 09:15
Kallis BULDOOSER, ära erutu palun, jätsid vist osa lausest kahe silma vahele … “ja siis sada matsi tambivad seda elu eest”. Ma ei väitnud, et arvamuse avaldamine nõme on, vähemalt mitte siis kui selles avalduses ka midagi asjalikku ja konkreetsest on, olgu ta siis kasvõi negatiivne.
Vabandan kui väljendasin ennast ebapiisavalt ja lohisevalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oma arust mitte 
Kusjuures rebisin meelega kontekstist välja selle tsitaadi , ära võta tõsiselt, lihtsalt igav oli.
detsember 5, 2006 at 7:31 e.l. in reply to: Kas keegi saaks selgitada täpselt ära mis on baasharjutus? #97283BULDOOSER
MemberKas kükkide tegemine on siis väga keerukas harjutus? Mõtlen pigem seda, et kükki oskab igaüks teha, aga mingit spetsiaalset isoleeritud harjutust mitte. Algajad tihti lihtsalt ei tule selle pealegi, et võiks teha/peaks tegema, teine jälle kes asjast teadlik on, ei suuda lihast korralikult ära isoleerida (mõne lihase ja harjutuse puhul minu arust üsna keeruline).
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eriline sell oled ,korralikku kükki korraliku raskusega enamus just teha ei oska, kaasarvatud ma ise, tehnika logiseb pidevalt. Tõesti oled mitte-spetsialist , mina ka ei ole spets , aga parimatel päevadel olen kükis Eesti üks paremaid olnud oma kaalus, seega natuke tean millest räägin.
detsember 4, 2006 at 12:28 p.l. in reply to: Kas keegi saaks selgitada täpselt ära mis on baasharjutus? #97186BULDOOSER
MemberBAASHARJUTUSED pingutavad keha suuri lihasgruppe(reied, selg, rind) koos väiksemate lihagruppidega(biitseps, triitseps) Nendes harjutustes saab rakendada väga suurt vastupanu.Kasutatkse lihasmassi arendamiseks ettevalmistaval perioodil!Natuke eksitav jutt. Võib-olla sina kasutad ainult ettevalmistaval perioodil , enamik siiski alati.
BULDOOSER
Memberkui raskused on väiksed siis seda 6% küll tunda pole eritiSeda sa oletad , mina olen seda ise teinud ja võin öelda , et tunned ja veel kuidas tunned.
BULDOOSER
MemberPakuks midagi radikaalsemat . Teed näiteks 3 trenni nädalas , üle päeva. Rinda iga trenn esimesena , üks harjutus , lamades surumine 58% maksimumist 8seeriat 6kordust , teisi tee nagu ikka , aga õla esiosa ja tricepsit ära eriti lõhu. Rinnale ainult üks harjutus, mitte mingil juhul rohkem.
1. nädal E. lamades s. 8×6 58% maksimumist
K. sama 8×6
R. sama 8×6
2. nädal E. lamades s. 8×6 60%
k. sama
R. sama
3. nädal E. 8×6 62%
K. sama
R. sama
4. nädal E. 8×6 64 %
K. sama
R.sama
See on osa 3X3 kavast , ise olen teinud . Olin alguses väga skeptiline selle suhtes , aga see töötab , mitte igavesti , aga esimesel korral kindlasti. Rinnalihas pole mul kunagi nii suur olnud , kui seda kava tehes.
BULDOOSER
MemberKui teed pidevalt sama raskusega sama arvu kordusi , siis ei ole lihasel erilist põhjust areneda. Kasutage tavalist progressive overload printsiipi. Alustad raskusega millega jõuad 10-12 x seerias ja iga trenn lisad 2,5kg , töötab alati. Lõpuks jõuad näit. 5 korduseni ,siis alusta jälle 10-12 , aga see raskus on kindlasti suurem , kui see millega sa varem 10-12 tegid. Muideks korduste lisamine ei ole nii lihtne tegelikult , nii et lisa raskust.
Kordused ei tohi kunagi tulla tehnika arvelt.
BULDOOSER
MemberEriline nõmetsemine kui keegi riputab siia ülesse mingi treeneri poolt koostatud kava ja siis sada matsi tambivad seda elu eest… meie ei ole Sind näinud, ei tea Sinu kehaehitust, eelnevat kogemust jne jne … ja ei saa ka öelda kui hea või halb see Sinu jaoks on. Üldiselt polnud sellel kaval minu arust midagi hullu. Või tekitas Sul mingi harjutus probleeme?
Kui Sa päris täpselt aru ei saanud, miks valiti üks või teine harjutus ja milleks selline järjekord – pöördu oma treeneri poole
detsember 4, 2006 at 6:59 e.l. in reply to: Kas keegi saaks selgitada täpselt ära mis on baasharjutus? #97173BULDOOSER
MemberKui ikka igat lihasgruppi maksimaalselt treenida tahad, siis ilma isoleeritud harjutusteta küll hakkama ei saa, baasharjutustega saab küll üldfüüsilist vormi ja üldmuljet parandada, aga heaks kulturistiks (lihased kontuursed) vms minu arust küll mitte. Samas isoleeritud harjutusi on keerukam ja raskem sooritada ning paljud ei vaevugi seda tegema, peaasi, et rinnalt 150 kg ära surud, siis on alles mees.
See on minu (mitte-spetsialisti) arvamus asjast.
(sel ajal kui kirjutasin, jõuti juba asjalikum postitus kirja panna)
VÄGA VALE ARUSAAM ASJAST.ERITI LAHE LAUSE ON SEE; Samas isoleeritud harjutusi on keerukam ja raskem sooritada.LOL

Võrdle kükki ja ükspuha mis isoleeritud harjutust , mis on keerukam , mis on raskem( kasulikum). Proovi ise järgi.
BULDOOSER
MemberPärast paari kuud peaks sobima kaheks jagatud kava, kuna nagunii ei suuda veel lihaseid piisavalt “lõhkuda” selleks et neil oleks vaja väga pikka taastumist.Ise teen ka praegu kaheks jaotatud kava järgi 3 korda nädalas +1 aeroobne trenn.
Kokku teen seda 2 kuud, või niikaua kui programm töötab ja siis jagan trenni kolmeks. Raskused lähvad iga nädal ca 5% üles. pärast esimest kolme nädalat võtsin toidulisandid juurde kuna ei taastunud enam ära. Taastumiseks kasutan lisaks HTR-i koos dextroga.
Päev 1
ÕLG: Istudes käsikute surumine üles 3 x 8 – 10
ÕLG Lendamine spetsmasinal/käsikute tõstmine küljele 4 x 8 – 10
ÕLG Käsikute tõstmine kõrvale, ettekallutatult/käte eemaldamine spetsmasinal 3 x 8 – 10
Rind: Surumine kangiga lamades(/kaldpinnal) 3 x 8 – 10
Rind: Lendamine hantlitega lamades(/kaldpinnal) 3 x 8 – 10
Rind Ületõmbed masinal 3 x 8 – 10
Triitsepsile Surumine rööbaspuudel raskusega 3 x 8 – 10
Triitsepsile ploki alla surumine seistes 3 x 8 – 10
Keretõsted kõhupingil 3 x 10-15
Õla ja rinna järjekorda võib vahetada erinevatel nädalatel, siis saab mõlemat koormata.
Päev 2
Täiskükk kang turjal 4 x 8 – 10
Käärkükk kangiga 3 x 8 – 10
Jalgade kõverdamine istudes trenazööril 3 x 8 – 10
Istudes trenazööril pöiale tõus 3 x 8 – 10
Traktor 3 x 8 – 10
Lõuatõmbamine (plokiga) 3 x 8 – 10
Jõutõmme kangiga 3 x 8 – 10
Küünarvarte kõverdamine istudes käsikutega 3 x 8 – 10
Biitsepsile üle scottpingi kangiga küünarvarte kõverdused 3 x 8 – 12
Kõht Jalgade tõsted toenglamangus 3 x 10-15
See ongi push -pull split,jagatud kaheks.
BULDOOSER
MemberVõid jätta harjutused samaks , aga kasutada push pull splitti . 1. rind,õlg tric. 2. selg. jalg. bic. või 1,rind, õlg tric. 2. selg,bic. 3. jalad. Näiteks E.1,T.2 K.VABA N.3. R.1. L-P VABA. Üks variant lihtsalt.
BULDOOSER
MemberTaastumisega võib probleeme tulla ; näit. 1 päeval saab tric ja õlg ka tööd rinda tehes, järgmine päev on õlg ja tric. Bic. on ka 1päev , järgmine päev on selg , kus bic. saab jälle koormust. Otseselt või kaudselt saavad tric. bic. ja õlg neli trenni nädalas , edasi mõtle ise kas see on sulle hea.
AutorPostitused