BULDOOSER
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BULDOOSER
MemberMida sa siis tahad väita oma tõstjate reitega. Sa tahad öelda, et on siis tugevamad või, kui suuremad ei ole. Mille poolest siis nad pole siis võrreldavad.Huvitav kuidas sinu arust toimub siis lihashüpertroofia, kui see nii ei toimu nagu ma väitsin ? Kuulaks hea meelega.
Tuleb veri, lõhub rakud ja lihas kasvab. lol.Sa oled vist treener ka või ma eksin , sel juhul sa ei saa eksida, küllap see nii ongi.irw
Esimese postituse point ei olnud tõstjate reites vaid selles , et meetodeid on rohkem kui üks.
BULDOOSER
MemberMa saan aru, et sa tahad väita nagu oleks kõikidel tipptõstjatel reielihaste ümbermõõt suurem kui tippkulturistidel ? No ega ikka ei ole küll. Esiteks on tõstjatel rasvaprotsent ikka päris suur, mis annab jalaümbermõõdule ikka tublisti sentimeetreid juurde. Teiseks on tõstjad suhteliselt lühikesed, mis lisab veel effekti. Lihtsalt üks näide : Colemanil on viimaste andmete järgi reieümbermõõt 98 cm ja kui sinna lisada veel rasvaprotsent nt. 30 siis võid ainult ettekujutada millised ta jalad välja näeksid. Selge on see, et metoodikad ja eesmärgid pole samad. Kulturistidel on enamus treeningperioodist ikkagi : no pain no gain.Ma saan aru, et sa tahad väita nagu oleks kõikidel tipptõstjatel reielihaste ümbermõõt suurem kui tippkulturistidel ?
Valesti saad aru , midagi sellist ma ei väitnud, mis kõikidel ja mis ümbermõõt , sellest polnud juttugi. Tõstjaid on pikemaid ja lühemaid , suurema rasvaprotsendiga ja väiksema rasvaprotsendiga jne.
Veel üks sinu tsitaat:
Põhimõte on ju lihas verd täis pumbata ja sellega lõhkuda rakke.
See on ka üks huvitav väide , pumpad lihase verd nii täis , et hakkab rakke lõhkuma.lol.
BULDOOSER
Membermis see push -pull split tähendab???Lükka – tõmba jaotus, on nii parem? Üks trenn teed kõiki lihaseid , mis on seotud “lükkamisega” , rind, õlg , triitseps , teine trenn tõmbamisega seotud lihased , nagu selg ja biitseps. Jalad on tavaliselt eraldi päeval.
BULDOOSER
MemberTegelikult on see korduste arv üsna ebaoluline aspekt võrreldes lõpp-pingutusega mida seeria lõpus tehakse, kui eesmärgiks on lihasekasv. Pole olulist vahet kas teha korduseid seerias näiteks 8 või 15. Kui seeria lõpus ei toimu ikkagi maksimum pingutust siis pole ka suurt edu loota. Põhimõte on ju lihas verd täis pumbata ja sellega lõhkuda rakke. Kas seda saavutatakse väiksemate või suurtemate kordustega pole olulist vahet. Küsige seda ükskõik millise kulturisti käest, kes on aastakümneid treeninud ja nad kinnitavad seda teile. Vaielge nüüd mulle vastu ?Vähe on kulturiste kelle reielihased on võrreldavad tõstjate omadega ja need on saavutatud suure mahuga ( näiteks kükk 6 korda nädalas jne.) ja kurnatuseni üldiselt ei tehta. Enamik sportlasi , üldiselt kõik peale kulturistide , saavutavad oma lihaste ja jõu juurdekasvu teistsugust treeningmetoodikat kasutades. Ma ei ütle , et kurnatuseni teha oleks vale või halb aga saab ka teisiti. http://www.bodybuilding.com/fun/core9.htm
BULDOOSER
Memberparem on panna kätte ühekordsed kindad või kilekott ja sellega määrida, lihtsalt käte pesemine ei päästaTavaliselt on kaasas mingi plastist aplikaator, kilekott LOL.
BULDOOSER
MemberKodus ei olnud eile ega täna jah midagi.Niisiis.Kreemitasin ilusasti ka ennem aeroobset sisse.Ja ei pannud liiga palju seda.Mitte,et ma mingi õrnake oleks,aga see kreem jõudis vist iga mu keha närvilõpmeni st.kõrvetus.Et ma sellepärast kirjutan siia,et kui kellegil peaks sama mure olema,et vigastus ja plaan seda sama asja kasutada siis ma ei soovitaks seda oma vaenlastele ka(keda mul pole
),seda enam,kui plaan minna trenni,kus veel enamus ajast naeratada ja rõõmsat nägu teha.Jõusaalis suured mehed vb peavad vastu sellega…aga mina lahkusin paaniliselt ennem trenni lõppu ja järgmise jätsin üldse ära ja sellest mis duššiall sai ma parem üldse ei räägi.
Et kas keegi midagimuud,mis lihtsalt raviks oskab soovitada,istun parem kodus paar päeva oma jalaga.st aeroobsesse ei lähe.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See ei ole sul mingi kehakreem , et määrid ilusti sisse, kui muidu ei kannata pane hästi väike ja üliõhuke kiht täpselt sinna kuhu vaja , võid lihtsalt tõmmata kreemise sõrmega ühe triibu ja pärast pese käed hoolega puhtaks.
BULDOOSER
MemberÜhte lihasgruppi on normaalne treenida uuesti 4-5 päevase vahega… ja enamasti läheb ka siis lihas valuseks, mis minu teada on ikkagi positiivne tulemus ehk siis reaktsioon trennile .. aga loomulikult peab venitama ka. Kui ei ole treeningujärgset lihasvalu võivad olla trennid liiga tihedalt teineteisele otsa.. sa ei taastu vahepeal ära ja nii võib ületreening toimuda.4-5 päeva. Dogmade küüsist vabanemiseks kasuta silmaringi avardamist. Lihtne artikkel http://www.bodybuilding.com/fun/core9.htm
Well, the fact is, that when you see training through the lens of Dual Factor Theory, then you’ll note that it is ok to train a muscle group again even if fatigue is still present.
BULDOOSER
MemberPotentsiaalne kasu varastamise meetodis on see, et programmeeritakse närviteid ja järgmisel korral on lihtsam teha seda seeriat lõpuni natuke õigemini ja siis veel õigemini. Kui pooleli jätta, siis tuleb aga minna tagasi väiksema raskuse juurde.Pluss, positiivne faas on ainult pool asja , “petad” kangi üles ja negatiivse faasi teed puhtalt , negatiivne faas “lõhub” väidetavalt rohkem lihast kui positiivne, lihase kasvu seisukohalt kasulikum.
BULDOOSER
MemberEttepanek oleks , et rebane kontrolliks natuke oma teksti , midagi on valesti andku teada , aga mõtetuks meheks nimetamine läheb kergelt üle piiri. Hoiatus.
BULDOOSER
MemberVäike tõetera selles on. Jooksmine ei ole tõesti põlvedele hea , pean silmas ülekaalulisi , üle 90 kg inimesed peaks parem rattaga sõitma või mingit ergomeetrit kasutama.
BULDOOSER
MemberKeegi kuri oli käind ja postituse kaasa viinud, rebane äkki.Miks? Oli see eriliselt mõttetu? See on ju mõttetu teema , mõttetute postitustega.
BULDOOSER
MemberSeda on isegi uuritud , kusagilt jäi meelde selline number nagu 1000 naela, reaalne arvestades , et täiskasvanud elajas kaalub üsna palju. Kui ta jõutõmmet oskaks , oleks tulemus eriti võimas , käed(käpad) kohe väga pikad. Greenu, paljud suruvad “vale” haardega , nn. monkey grip.
BULDOOSER
MemberTere!1 küsimus siis selline,et kas on võimalik,et jõusaali treeningu käed venivad milgil moel pikemaks?
Küsimus siis sellest,et mul on karvane tunne ,et just nii on mul juhtnud.
2 küsimus on jalgade reljeefsuse kohta.Kuna ma olen kõvasti jalgpalli mänginud siis mu jalad on päris suured ning nelipea-lihas paistab välja.Minu soov oleks jalad pisut väiksemaks saada (puutuvad peaaegu kokku),kuid samas lihas võiks rohkem välja paista.
Mis trenni sa teed , mul oleks ka pikemaid käsi vaja , hea jõutõmmet teha , põlved kergelt nõtku ja piisab.
BULDOOSER
MemberKeelatud aine . Nägemisstt.
BULDOOSER
MemberTervitus!Nüüdseks olen jõusaali kasutaja olnud peaaegu 4 kuud ja mõtlen hakata kasvatama massi, ja kusagil 2 kuud ennem suve teha dieet ,et suveks mitte vajalik rasv ära likvideerida.
Mõtlesin ,et ostan selle toote http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=460
Ja kui ma treeniks korralikult 4 kuud , ning võtaksin Extreme Mass XXL-i ka kas siis oleks võimalik põletada üleliigne rasv 2-e kuuga? Ehk siis 4 kuud massi kasvatada ja 2 kuud dieediti ja aeroobset.
Praegu treenin jõusaalis 3 korda nädalas ja aeroobne on samuti kolm korda.
Jõusaal on teispäev,neljapäev,laupäev ja aeroobne esmaspäev,kolmapäev,reede.
Küsimus seisnekski selles ,et kas on 2 kuuga võimalik põletada korralikult rasva?
Ja kas on mõtet hakata tarbima massilisajat?
Olen 17 aastane ja pikkust on 180 ja kaalun 71-72.
Kõik abi ning soovitused on oodatud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>180 ja 72 kg , kuskohas see dieet siin vajalik on , tee korralikult trenni ja söö nagu mees. Selles vanuses ja kaaluga ei ole mõtet dieedi peale isegi mõelda , kõige parem aeg suuremaks ajada ennast , testosterooni on organismis eriti palju , kasuta ära.
-
AutorPostitused