builder
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
builder
Membernoh, Venemaal enamus ju TolikudAnabolikud. See parem päris suur koll. Eestis eriti ei näe 50 kg venda kes suruks 130
“>Ei ei , ma mõtlesin, palju siin mehi on täpselt 80 kiloseid, kes 200 kilo suruvad?
builder
Memberega siin eestis ikka väheseid, kes seda punktisummat ületaksid.
Edit- poiss vist rohkem tsipa kui 50 kilo, sest praegu andis wilks 138 punni
builder
MemberAlekna kas täna esimene või teine ja teine variant jääb medalist üldse ilma. Kõige hullem variant on Alekna viimane katse, kui Kanter veel liidripositsioonil on. Tahaks, et Kanter teeks selle kunagi vanamehele tagasi, siis oleks ikka parim võit, mis kettaheites olnud on. Segane jutt, aga vanad, hinge piinavad mälestused siin
builder
MemberNeid ühe jalaga vendi juba omajagu, et osa neist tahab juba tavasportlastega koos joosta. Et aeg neil väga hea veel pole, aga ei imesta kui need proteesid hoopis võimaldavad imeaegu teha jooksus ja mujalgi võistlustel.
builder
MemberEt ise aegajalt värska mineraalaineterikast vett tarbin, huvitav, neil va gaseerimata variant ka on? Aga kraanivesi pöhiliselt ja lasen siis tühja Värska vee pudlisse, 1,5 liitrine ikka ja sellest trennis kuskil liiter pea läheb. Värska mullikat küll trenni eales pole vötnud, rahulikus olekus saab seda kulistada. Raputan suus mullid välja
builder
MemberBulletproofi vastus on tegelikult öige, ärge pödege
builder
MemberMa viimasel ajal ei olegi kuupäeva vaadanud ja ei hakka ka. Et on sattunud poes hoitud öllet mil pärast mekkimist vaatad kuupäeva, sest maitse veidi teine, aga joogi olen ikka löpuni joonud, midagist ei juhtu. Ja on ikka mitu aastat looduslikus tingimustes seisnud ölut tarbitud ja maitse halb küll nüüd polnud
builder
MemberNo Tallinnas Nõmme ujulas on ujula ja jõusaal, ainuke jama on, et – Jõusaal on seal ikka täielik crap.Kui kang olemas siis saab korralike raskustega koik asjad tehtud, vai on beibede trenazööride paradiis?
builder
MemberNatuke seletan seda asja lihtsalt, sest ei ole siin vastust konkreetselt näinud. Peale mahajätmist organism suudab suuremal hulgal toitaineid seedida, rasvu ka ju seejuures, eks. Et see mida sa sööd, see ka sa oled. Ja kui lihasmassi juurde tuleb, siis nagu karta vist poleks vaja? Et kirjandust selle kohta hulga. Noh variant, tee suitsu edasi, kaalu langus kindalsti tuleb, aga kehas olev rasva protsent ju peaks samaks jääma? Noh tegelikult naiste arutelu taimetoitude koha pealt läheb samasse auku, kui arvatakse, et “söö rasvase toidu asemel hulka öunu”
Loodan, et tekst natuke ikka oli arusaadav
builder
MemberRikun teemat, ennast just ka huvitaks veekeskus ükskoik, mis linnas koos jöusaaliga kasutatav? Hea vahepeal naise silme eest ära kaduda vahepeal jöusaali
builder
Member24 vaba, siis kindlasti 2 magamist saad teha, et raudpolt variant pärast esimest magamist trenn. Peale tööd trenn, võimalik, aga, esiteks ei ole suurt jöudu, teiseks, mis variandiga sa 24 tundi magad? Parem tee rekord jöusaalis, mitte voodis. Olen proovinud pärast öötööd treeningut, aeroobne on veel talutav, aga anaeroobne tegevus on rutiin kuubis.
builder
MemberKõige õigem vast siis, kui toitumine on paigas, siis vast iga päev samal kellaajal? Aga jah ise olen käinud veekesuses ja saunadega ja torudest allalaskmistega ikka olen saanud üllatavad numbrid digikaalule, et jäänud mötlema, kas peaks neid kaalusid kah taatlema hakkama
“>Edit- kaalukaotus siis vee näol antud juhul ikka tegemist oli, aga nüüd targem voiks öelda, kas öö jooksul kohe see organismi veega taastab ära? Et tavaliselt kaalun siis, kui kuskil kellegil vedeleb, aga ostma arvata ei hakka seda kunagi. Puuduvad kaalukad probleemid

builder
MemberEt minu poolt miinuspunkt kostüümile. Isiklikult arvan, et alumine osa oleks võinud miniseelikuga rohkem katta.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tants ja ilu antud isku puhul tegelikult üldse huvi ei paku, muusikat on head küll olnud. Et varalahkunud onu Miikaelil oli seda mölemat. Võibolla ka selle, et vanadaami trikke näinud veel pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>builder
MemberImelik, ma hakkasin mõtlema ja mind see toode huvitaks rohkem, kui kulturist ikka reklaamiks seda. Pildid on ilusad, aga ma ei seostaks paljast naist selle pakendiga peaaegu üldse. Võibolla kedagi kutsub see reklaam ostma antud toodet, aga ennast pigem hirmutaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See sel puhul kui ma tootest midagist ei tea.builder
MemberEt pildil ilusti näha Bonsa lõppfaas, tegemist peaaegu täiskükiga, Ivo seal proovib vähemalt sügavkükki, ei tea kas nii alla laskis, aga mees ise teab mis teeb.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit- minuarust tegu ju treeninguga, eks, et ei ole vaja vana meest siin närvi ajada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused