builder
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
builder
Membermul kah ükskoik selle uue avatari saamisõigustest,aga jah valik on veits nigel veel ,teise inimese avatari kah ei tahaks kasutada ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>builder
Memberkurat ise magan ikka stabiilselt 9 tundi,aga ikka väsind
MemberFLE- karl veits pudistas, mitte kang ei ole neg-ne,vaid kalle ,kui üldse nii saab nimetada. lamades ja surumine,aga sis jalad jäävad kõrgemal peast,kurat nurk ju sis teine ,keha ei ole vertikaalis ega horisontallis ja asi mutt
builder
Memberjah lieberti teos on asjalik , ilustratsioonid on hästi tehtud. kahju,mul vist pandi pihta,kahtlustan nooremat venda
Memberkui kangi pole ,100 eek -u ka kallis kuu eest.maitse asi. naistekas ühesõnaga
builder
Memberjah,sealt vist küll midagi kaduda pole ; )
builder
Memberjah sissepoole ikka! alguses on ebamugav ja väikeseid raskusi saad panna ( tavaliselt on selle jaoks konk voi konksud ketaste riputamiseks keha külge ja konks ise läheb tõstevöö külge ) muideks kui ma ei eksi see on scotti harjutus,legendaarset Scotti ikka nii mõnigi teab
builder
Memberja nurka ei vaata säärega võrreldes,vaid reied peavad selle nurga all olema risti mõttelise vertikaalse joonega , said vast mõttest aru ?
builder
Member90 ikka
builder
Membertipp-topp ,siin võiks teisigi kavasi panna ,mida rohkem,seda uhkem
builder
Memberei ütleks kavast ära
builder
Memberolen proovinud,naaberriigist sai ostetud,jah tükka ega tagasi juba,sis oli kuskil kilo hind 200 krooni kanti , ükskord sai ka suur pakk ostetud,umbes 5 kilo vist oli . kui ma praegu selle karbi keldrist üles leiaks ja lahti teeksin,uskuge mind,see kraam lõhnab samamoodi nagu aastaid tagasi. energiat taastab hästi ja see 4000 ju kaloreid näitabki vist,aga jah venemaalt saaks veits odavamalt.
builder
Memberaitäh nõuande eest! muideks olengi laia haardega proovinud,proovin tavaliselt teha kangi,kui ei mõika , proovin ikka laia haardega
builder
Memberpõhjus,aga ravmise kohta võiks ka midagi pajatada
builder
Member…..lätis tehtud
-
AutorPostitused