builder
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
builder
Memberkunagi ikka tuleb,parem sis juba varem,aga tsipa suurem ,nii,et sobib praegu ja ka 10 aasta pärast,sest mine tea tahad ümbermöötu kasvatada,sis hää kui töstevöö ikka annab kah nats järgi
. kui oled peenike kui pilbas sis jah pead trelliga auke juurde tegema,halvimal juhul ei aita seegi,vöibolla ei olegi nii väikest suurust vööd ja see metallist raam ei lase kaugemale tömmata rihma ,sest taga ju laiem osa ja kööga, rihm jääbki loksuma puusadele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>builder
MemberRenxx kuule muidu hiljuti see valu sis jah? nädal voi rohkem sis vast kül kirurgi juurde suunab perearst?aa ja trennis said vigastada? ja kuidas,nii umbmäärane postitus sul
builder
Membersee teema peaks ikka prügikasti viskama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>builder
Memberselge see et parem,aga mees peab ise kah aru ju saama ,läbi lihaste tunnetades,ei pea ju kogu aeg ette ütlema, kunagi peab inimene oma keha tunnetuse ära öppima. seda vahet peaks koheselt tunnetama ju ,kui ei sis vist üsna raske oma keha edaspidi tunnetada ja suht mötetu treenida ka ju
builder
Memberproovi ,sis saad aru, kuidas möjub!
builder
Memberpacman ,kuule profit-is on ikka see sama väike nurk jah? ruume vist juurde pole tulnud? üle aasta pole saanud sinna
builder
Memberelva mees rohkem vast ikka
builder
Memberigalühel ma vaatan oma toitumiskava.mina tavaliselt nii,pärast trenni kohe vöimalikult köva süsivesinikurikas toit,koos väikse valgu protsendiga. isegi kui järgmist söögikorda ei tule sel püeval(magama minnes) aga muidu mina ikka löpetaks öhtusöögi suure valgukogusega. ööseks pole mötet süsivesikuid ju järada. need sis minu osalised pöhitöed
builder
Memberreklaamida oskab igaüks.aga minuarust on peale trenni spets pulbrid kah olemas,tavaliselt mahlaga miksitakse. amazon poest ei ole vaadanud ise mis sobiks. aga ise olen joonud sellist :
http://www.nutriclick.com/fichaproducto/products_id/345
ei teagi kas eestis seda müügil on.mina sain seda teisest riigist
builder
Memberastalavista filmid ei ole küll pole seotud kulturismiga. seda lihtsalt inimesed püüavad samastada. sama ka ju teiste spordialadega .
builder
Memberanna tuld,aga jalgadele ainult
mingi trenn see kah nüüd pole kui rinda hakkad tegema ja oled hirmul et kettad kohe vajuvad kangilt maha kui ranne veab alt
builder
Memberei tea üldse selle kohta,kas vanaduses läheb magu p..sse,kui öösel ka sööd? ja üldse see tihedam söömine päeval ka ,kuidas see aastatega ainevahetust mõjutab tulevikus? selle kohta tahaks lugemist kohe
Memberhea enesetunne ikka esmalt
Memberkindlalt peaks ! minule küll laialivalgumine ei meeldi,mõtetu silmade rikkumine,ajakulu . ma täna just alustasin foorumi vaatlust ja otsisingi treeningu kohta midagi, lõpuks sis selle küsitluse vaid. Toitumisfoorum olemas ,trenni ka tehakse ju!
builder
Memberpäris motiveeriv eesti meistriks saada ,mõnele vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused