builder
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
builder
MemberSee on parim nali, mis ma seni olen selles foorumis leidnud.
??:”>Ega mingeid vanuse piire otseselt pole ja kategooria oleneb ikka sinu pikkusest: kas siis -163 või 163+. Kuigi ma ei tea kus kandis sa elad siis nii või naa tuleb sul leida treener, kes sind edasi saab aidata. Kui oled Tallinna inimene siis oskaks sulle konkreetsemalt soovitada, kust seda õiget leida
Aga üht ma ütlen… vaja läheb suurt armastust jõusaali vastu. Ilma selleta ei saa midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2011 at 4:50 p.l. in reply to: Lõppes taotluste vastuvõtt kulturismi, fitnessi ja jõusaali treenerite taseme-eksamile! #288937builder
MemberMa loen välja, et eksamile pääsemiseks oleks vaja veel koolitus või koolitusi, selleks, et 60 tundi täis saaks ja eksamile pääseks? Ma just mötlen esimest taset.
builder
MemberSee mu enda arvamus. Kulturism ei ole spordiala. Et kui male võistlustel käiksin, ma ei ütleks kunagi enda kohta, et olen sportlane. Ma olen maletaja. Ma olen kulturist. Kulturism ei ole surnud ja ei sure iial. Või siis öelda kulturismi pole olnudki. See sama mötetu ja rumal vaidlus, et universum on löputu ja teine pool, et kuskil ikka piirid olemas. Kui sa ei taha, et kulturismis on piirid ja kui ei taha, oleks monstrumid, ka ju hea? Natuke ikka möelge, kui s..a kokku jahutakse. Olen erapooletu, aga seda ma ütlen, meedia jöud on ikka tohutu. Ma tunnistan , et ei hakkagi seda teksti lugema.
builder
MemberMa juba ehmatasin, et Zorro on tagasi ja Putin lasi ta pensile.
builder
MemberTeemasse ka natuke. Et aastate lõikes kokku kuskil 20 kilo kanti. Aga seda kah ainult massilisandeid ja valku. Ühesönaga väga väike kogus. Seda teemat võiks küsitluse vormis kah teha, sest paljud kardavad siia oma kilod kirja panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja mul küll mahavisatud rahast kahju pole, selle kohta palju ütelusi.builder
MemberSelge, ei pannud tähele. Tänud! Automaatselt arvata neid linnukesi sinna seadistada….
builder
MemberRisustan natuke seda alateemat, sest mina privaatsönumite kohta suurt probleemikäsitlusi ei leidnud. Nimelt privaatsönumi saabumisel on mul võimalik koheselt sellele vastata, et vastasin ära, samas ei näita vasakul menüüs, et sõnum on saadetud. Võibolla on võimalik seadistada antud postitused samuti nii, et nad kajastuksid väljasaadetavate kirjade kaustas.
builder
MemberNatuke segane see pealkiri. Et seal foorumit jälgides inglise keeles sain aru, et teismeline on nüüd tänapäeva möistes 19 aastane?
builder
MemberSamad sönad, sotsiaalset tausta vöib muuta vaid sport. Ei ole vaja midagi siin leiutada. See sooline vördõiguslikuse teema, viimase aja trend ka läheb varsti üle. Kui on igav tehke mingi uus sekt ja arutage omavahel.
Min arvan et see kõlab nagu kellegi kodutöö ülesanne….Ning minu meelest sport just võimendab stereotüüpe: parimad tõstjad on Ida-Eurooplased (eelkõige bulgaarlased ja venelased) ja parimad jooksjad on Aafrikast.
builder
MemberSe eksport varint on hea, ainult kuidas see teostub ja miks iga nädal, iga päev peale kannet tahan eksportida neid andmeid. Ma vöibolla regan ära ja proovin, et kas ajaliselt see üldse tasub. Ja asi ei ole usaldamisega. Nagu see treeningpäeviku variant mailile, minu jaoks see oli täiesti mötetu. Asi läheb lihtsalt keerukamaks, samas kui saab lihtsalt. Edu
Tere,Loomulikult on õigus mitte usaldada ja tõesti ei ole me veel kuidagi suutnud tõestada, et andmed 5 aasta pärast ka alles on. Kas aitaks kindlustunnet tekitada kui oleks olemas eksport .csv kujul, et saaksid näiteks iganädalaselt sisestanud andmed enda excelisse tõmmata? Varuvariant oleks olemas ja samas saaks manipuleerida andmetega, mis Sul juba excelis on ja uute andmetega, mis oled trennihunt.ee sisestanud ja eksportinud.
Tänud tagasiside eest,
builder
MemberOlen neid versioone näinud. Kõige hullem pärast ei saa enda andmeid kätte. Mina kasutan lihtalabast exel tabelit ja rahul. Varuvariant mälupulgal ja ei ole midagi karta. Üks portaal kunagi kah lasi auto andmeid ja remondi ajalugu salvestada, tulemus see, et ikaa ei pääse ligi andmetele, kui vaja. Mina selliseid asju ei hakka kunagi usaldama. Isegi kirjad tulevad arvutisse ja salvestatakse, ei lähe eales kaotsi. Tore , et selliseid asju tehakse, motiveerib rohkem treenima noori. Mind jätab see asi täitsa külmaks. Edu.
builder
MemberSass kuule, oled midagi ka leidnud? Üsna tuuga Võru linnas selle poksi trenniga näiteks. Ise olen mujalt tulnud ja saanud väga lühikest aega nooremate poistega treenitud, kahjuks läks isu üle. Et googeldan edasi, peab venkude foorumeid jälgima, seal Kubjal vöibolla keegi harrastab. Enne sai ka vene poistega trennis käidud, et tunnen natuke puudust sellest, kuigi kardan, et jälle poisikestega kokku satun.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>builder
MemberTundub, et need teisi- ja neljapäevased treeningud esmakordsed sellises mahus? Et 5x nädalas sellise intensiivsusega ona sul siis pikka aega olnud või tuli pähe päeva pealt selliselt treeningut teha? Mina küll ei imesta kui sellise intensiivse treeninguga pölved saavad valu, isegi metsateel joostes, asfaldil seda treengut tehes vöiksid teema lukku panna. Alternatiiv achilleuse taltsutamiseks pigem trepid. See pole päris see, aga piisab ühest vigastusest ja arvata vöistlus ju jääb ära.
builder
MemberEi hakka üldse vaidlema, et raske või mitte. Aga test on pigem õiglane, ma küll ei pooldaks erinevat soolist ahistamist. Ja selles ametis ma olen täitsa selle poolt, et nõrgemad kukuvad välja. Vabandust kui liiga karm olen.
builder
MemberHeh, olen kasutanud isegi massijooki piimaga trenni ajal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei mäletagi körvalnähte, lühiajaliselt sai nii tehtud. Trenn ka ikka lühike siis oli loomulikult ja kordused pigem jöule suunatud. Aga jah vesi, otse loomulikult, ilma gaasita. -
AutorPostitused