builder
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
builder
Memberalma piim vist oli,sinses pakis.head kogemused. tere piim juba värske kuupäevaga peaaegu vana,aga see sinises pakendis olen piima joonud realiseerimisajast 3 päeva hiljem ja maitse erinevust küll ei ole
builder
Memberheh vaatasin ja mina oma last küll selliselt ei kõnetaks. seda va varajasest treeningut ei hakkagi kommeteerima,sest seda tehakse igal pool,üsna levinud nähtus. lapsed isepäini isegi võivad selja ära lõhkuda.pigem parem kui lapsed selliseid asju ikka isa ema järelvalve all teevad,kui salaja
oktoober 26, 2006 at 3:27 p.l. in reply to: Selle vana kõrval tunduvad isegi profid väixed mis? #93441builder
Membergreg kovacs tema kõrval vaat et laiem isegi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>builder
Memberega jah ma ka õnnelik et nüüd usa ja lääne tooted täitsa vabalt saadaval, ei tea kuis suurlinnades 6-7 aastat tagasi oli,aga pidin ise üle piiri käima ja tooma üht-teist ja siis ka kartsid,et keski piiri peal ei kargaks ligi ja ära ei konfiskeeriks kaupa,erilubasi ju teatud ainetel oli tol ajal vaja teatud toidulisanditel. vat ei ea,rääkigu keski sellest vene piiri ületamisest voi sealt tellimisest, kui hull seal see asi on?
builder
Membermuideks olen ka vahetanud kavasid ja ütlen ausalt ,lihasgrupile sama kava korrates pärast neljandat -viiendat mina muutsin kava pöhjalikult. lihtsalt tundsin et ei sobi enam vana kava ja kõik. pigem keha jah tundis nii
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . praegu jälle proovin teist meetodit………builder
Memberpalju seal see saatmiskulu tuleb? 10 lbs-i näiteks?
builder
MemberSCORPION sa ikka paned hästi,natuke vaata ka mis see 4 kopatäit sisaldab!! 42 grammi seal vaid valku!!!! mina arvutasin küll välja,et kui 4 kopatäit paned,sis jah 10 korraks ju jätkub,natuke loogilist mötlemist vaja
builder
Membercrrek sa ei eksi usu mind,ma võin häbitundeta naiste kangi kasutada ja naised meeste oma ,oih vabandust kas sis 10 ,15 voi 20 kilost kangi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja naiste trenazöörid ka mu lemmikud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et teemasse ka natuke juttu- kangidega sis voimalik ikka koiki lihasgruppe treenidabuilder
Memberbiitseps triitseps tee koos ikka. ja muuta võib kõike ,siin kõvasti lugemist erinevate meeetodite kohta
builder
Membermul üks kiri ongi vaid seal,pidin ikka e.maili saatma ,imelik värk,teistel ikka töötab jah?
builder
Memberma ka pigem arvama ,et vastupidavusel vaja treening teha. ja suusatajad teevad ka umbes nii ja liigutuste kiirus on hoopis teine,olen näinud kuis teevad,pead kasvoi Alaver.le helistama
builder
Memberkahju , mõni targem ujumistrrener voibolla ise oskab teatud harjutusi ja seeriaid soovitada,sest ei teagi kas suurt massi juurdevõtmine nüüd aega parandab ujumises,kuigi jõudu tehes massi tagsi hoides on see ju reaalsem. et hea oleks ikka õigest kohast küsida
builder
Memberhea vaadata kui palju suvatsesid laisale inimesele vastata
builder
Memberkükki teha pole mingi probleem,viskad põrandale kui ikka mõistust ja oskust aga rinnalt surumine jah suurem probleem…..
builder
Member105 kilo sinu kohta üldse pole palju,ülekaaluline kohe mitte Mike Mentzer-i “utoopilist” treeningut void kah lugeda kui mingii teine variant ei istu lingid siin amazon-is olemas ja küll saad igasugu asju katsetada, kunagi ikka leiad õige,aga mitte enne kui õige toitumise leiad
AutorPostitused