builder
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
builder
Memberei tea ,ei tundu nagu olevat kiilakas
aga 2-ks pakuks uupi Ferrigno-t
builder
Member1-ks pakuks Milos Sarcev-i
builder
Membernojah uurin seda asja HIITi kohta
EDIT -vaatasin üle ,keegi on copy paste teinud mentzer-i teooriast . et jah vöimalik selline variant on aga see antud tüdruk kuidas jää peal realiseerib 100 protsenti ,kiiruisutaja on vöi? ta isegi ei jookseks nii nagu tegelikult peaks,eriti veel algajad. et alguses tavaline treening avaldab ka head möju. siis kui inimene juba joosta oskab tegelegu sellega tösisemalt.ärge pange pahaks aga olen näinud pajusid tüdrukuid ja poisse kes kohapeal hüppavad söna otsese möttes
builder
Memberhttp://bodybuilding.com/fun/mohr76.htm
ja ei ole vaja sellist teksti,et ah vaata ise mis foorumis kirjas. kui ei ole mentzeri treeningut ise proovinud pole vaja söna vötta .
builder
MemberMis anaeroobse treeninguga? Uuri HIITi kohta, väga hea programm maha võtmiseks.mike mentzer ka kasutas seda ja neiu ei tegele raskustega ja koormused teatud ajahetkel teised ,et min arvan,et see ajahulk ei ole piisav.
builder
Memberminuarust tegu üleüldse anaeroobse treeninguga.
builder
Membermuideks paljud nn.loomaarstid vötavad seda näitu üsna töena ja ma ei imesta kui möni tibla ajal töötanud ja veel praegugi olev loomaarst hakkab nöu andma kasvoi herr kalmusele ,kuidas ikka rasvast hoiduda ja kuidas tervislike eluviise harrastada.mina olen sellist loomaarsti juba näinud.
builder
Member1 post on väga algelise tekstiga.umbes nagu vilets automüügi kuulutus:” müüa auto, auto ideaalses seisukorras , hinna ütlen järgmises kuulutuses. “
andke andeks
builder
Memberwikipedia kinnitab jah et oli saksa olümpiakoondisse isegi arvatud. et imelik oleks siis, kui tal sportlikke vöimeid ei oleks
builder
Membernu kui väheks jääb,siis ,tee teist kava ,aga antud kava on ette nähtud teatud tulemuste saavutamiseks. et keegi ei käse ju sul seda kava kasutada,tee oma kava ja ütle,millised on tulemused.
Tere!Küsin siiasamma teemasse, ei hakka uut teemat selleks tegema. Näppisin tööriistade alt surumiskava ja ei suutnud kohe kuidagi aru saada sellest.. kuidas see kava siis välja peaks nägema?
Näiteks see..
1.nädal 6×2 80% 80
mida see 6×2 endast kujutab? tahate öelda et kuus seeriat 2 kordusega? sellist asja kuulen-näen küll esimest korda.. samuti ka teisipidi oleks imelik kaks seeriat kuue kordusega.. väheks nagu jääks..
igatahes loodan et keegi oskab mu dilemmale lahenduse leida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>builder
Memberminul kitsepiima ja liha avstu küll miskit halba öelda,kuigi spetsiifiline maitse on.mina sööks ükskoik mis liha
mai 17, 2007 at 5:27 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #115668builder
Membervat kui hää,sis ütlen talle et see ei ole siis selle kukke kannusega seotud antud tablettide manustamine! ta jah tellis need tallad ära ja kannab ja seda ka teab et puhkust vajab aga jah ei tea kes neid tablette siiis soovitas ,aga nad asja ette ka lähevad,ta ju raskem inimene ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nu pöletiku vastaseid tablette ka vist vötab,ot aga neid voibolla ei tohi koos vötta?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kukekannust Arthrostopi või Litoziniga ei ravita ja ennetamisel ka ei oma effekti, need tooted on siiski liigese kõhredele mõeldud.Kukekannuse raviks kasutatakse põletikuvastaseid tablette, ennetamiseks tuleb kanda sobivaid jalanõusid ja ortopeedilisi sisetaldu, samuti anda jalgadele puhkust pikaajalisel seismisel.
sidekirme vigastuse tagajärjel põletik ehk fastsiit on kukekannuse pöhjustaja eks?et pöhiline on suur koormus ja traumad antud piirkonnas? ega seda vist mingi ravimitega ära ei hoia?
builder
Membersee pakkus nalja kui abimees hantleid tagasi restile ei saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga ja üleeelmine postitus: arvata jah see rohkem ju dokfilm. ja eks nemadki ju rohkem erinevaid treeningmeetoteid proovinud.ja coleman mingi koolitaja staatuses kah vist pole,tal niigu palju aega läheb pättide ohjamisele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 17, 2007 at 8:20 e.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #115591builder
Memberpeab emale ka soovitama Litozini tal va kukekannus tekkinud. muidugist see ei ravi aga ikkagi ennetamise jaoks parim . kuigi ta vötab seda Arthostopi kah. mis oldman arvab?
builder
MemberNoo niii, “vargus sai teoks” – slÕhtulehtjah selliseid värdjaid igalpool siin eestis,viivad kokkuostu koik mis metallist ,ise teadmata mida nende normaalsed inimesed teevad.
AutorPostitused