builder
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
builder
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kurrat mul siis ekslikud andmed jäänud meelde arnoldi pikkusest.veits üle 180 nii jäi umbes meelde
??:”>builder
Memberlas proovib
builder
Memberbiitsepsit ikka tee
builder
Memberet mainitud vaheldus kindlasti kohe tarvilik! muideks see vaheldus kas mitte sellest olene mis jooksu eesmärk?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>builder
Memberooooo Emilia ,palju önne uue FITNESS meistri puhul!!!!!!!
builder
Memberpoiss?! (mina nimetakin üle kahekümne aastast meessoost isikut meheks juba!), ei pea midagi teatama.
ema täiesti elu ja tervise juures ja täiesti teadlik minu huvist oma bioloogilise isa vastu. tema juba oma kannatamised kannatanud.
nojah ,kümme aastat vanem tädi………….. kuidas kellegeli ,mul vend vähem kui kui 10 aastat ikka poiss………….. et,mina olen reageerinud , sest ei pruugi head suppi tulla. võin valetada,aga sinu enda lähenemisviis on ikka kardinaalselt paigast ära ja ei hakka seletama, voibolla loen valesti välja ,et rohkem mötled enda huvidele kui teistele…………ja et ema oma kannatamised juba kannatanud on ikka vist külmalt öeldud? et peaks rohkem kannatama?mina siia teemasse enam ei postita arvta ,sest jutt väga segane ja arvata ka eksitav teemaalgataja poolt ja teistele inimestele mina küll halba ei taha
builder
Memberdaemonium,kuule sa mõtlesid vist rohkem mingit lisakohustust? kurrat ,see vist küll suurt ei lödvesta ,kurnab veel rohkem lihaseid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>builder
Memberõllet lasen paar putlit ja üsna hea , mullivann , massööri käed , nendest nagu lugu ei pea.
builder
Memberkuidagi teema läheb käest ära…….. et umbes poiss ise siis teatab sa selline kui olemas?!! naised……… räägi natuke enda emast,kui ta elus? et temaga natuke räägitud sel teemal ? kas suurem kannataja ei pruugi olla su oma ema ,kui elus?
builder
MemberKuidas reageerikisd kui saaksid emalili sinust 10 aastat vanemalt “tädilt”?see kohe mitte ei ole kohane,kui see teade meilitsi tuleb ja nii tundubki jutu järgi et eile umbes saanud teada antud isikust.näost näkku jah ikka parem seda öelda.kas siis mingi ostu või müügi kuulutusele reageerid ja nii see läheb,kui sa oled muidugi kindel ,et sa tahad ikka oma isaga kokku saada.
builder
Memberka vett ja isostari ise loksutanud valmis.ja seda ikka suvel lahjat ,talvel natsa magusamat. aga arctik vist oli jook mis ullult magus,koguaeg panin trennis vett juurde. mullivaba vesi jah parim
builder
Memberbuilder
Memberoih vötan sönad tagasi,see mees on Nasser El Sonbaty
builder
Memberkevin levrone?
builder
Member3-s Lee Haney küll ei tohiks olla?
-
AutorPostitused