builder
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
builder
Membermarek jah juba kirjeldas olukorda. olen ka vahel ostnud massilisajat ,proteiinii……,noh toidulisandeid.ja möni ikka on sellise suhtumisega,et tegu keemiaga. nu jah näo ilmest ,kui räägid toidulisandist,on ka aru saada, et umbes mees mis sa siin räägid avalikult keemiast.koige hullem inimesed ise ei tea,mida söövad. ja eriti naljaks on see ,et kardetakse suitsetamist maha jätta,et lähen paksuks.kahju ,selliseid inimesi on väga palju,vähemalt minu ümber. ja möni on isegi selline kangekaelne ,et vastab,et 1 suits päevas isegi hää pidavat olema tervisele. ah ……….ma ütlesin ,jah kui meeldib siis meeldib,mulle ka meeldib sportlik olla………
builder
Membereks ta laps olegi aga olen pea et keskeas mehi umbes selliseid nilbeid asju näinud tegemas. natuke ebamugav siis küll on
builder
Memberbuilder
Membermis sa jamad! miks siis liitunute kuupäevad (liikmete foorumisse registreerimiskuupäev) hakkab alates 2004?
builder
MemberKui te pole matti profiili veel vaadanud, siis seal on ju kirjas:Huvid: Raskejõustik, kalapüük, looduses käimine, ujumine, arvuti. Vanade teemade üleskaevamine.
builder
Memberkurrat matti ,kah ei pannud tähele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>builder
Memberütleks kohe et google abiks
http://www.google.ee/search?hl=et&q=%D…+otsing&lr=
aga midagi asjalikku leidsin
http://www.steelfactor.ru/trening/154.html
et kui midagi teistele ka huvitavat siis miks mitte ,ott voiks selle linkide alla panna?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja ma ei imesta kui vaid paberkujul tellitav antud variant,eestis ka vist venekeelseid vast ei ole enam müügil aga riiast kindlasti void saada
et ott soovitas vaadata kas sees kuskil koduleht kirjas ,ma kunagist vaatasin,aga ei olnud, voibolla uuematel numbritel on aga kahtlen.
ja ei imesta et antud ajakirja ei ilmugi,sest M@F on venekeeles olemas.
palun,telli aga
builder
Membersidemetest arvata abi pole aga randme enda puhul see toimib . voibolla on asi teatud harjutuses,mul kunagi vöttis kunagi randmed ikka kohe alguses nii läbi kui tegin rinnale kangi üsna laia haardega,vahel teen aga jah hoidun. sul voibolla ka miski selline harjutus voib olla .ja sama svigastus ei paranegi kui terveks täitsa ei ravi
builder
Memberpuhkust käele oled proovinud?
builder
Membermeessoost isikud käivad aeroobika trennis,seda vaatavad osad mehed naised pölglikult. et mis see sinu asi mis ta teeb? vaatad ja pilkad neid naisi aga samas mees vöibolla käib L..-des ,et need tüdrukud tip -top,nojah väljastpoolt ainult
builder
Memberise teind nukkide peal, sest siis oled sa maakeeli öeldes “kätega kõige otsemalt maas ja toetusmoment kõige suurem.”samas olen näind tüüpe kes teevad randmepealsetega, ehk näpud varvaste poole.
et nagu selle et kordinatsiooniga raskusi? kui tudised ja kardad kukkuda,laia haarde puhul pea vöimatu ja maapinnani vähem maad. et aru ma ei saa,kas tulemus on tähtis vai mingi edvistamisega tegu ,et mingi mees proovib veel plaksu ka lüüa ülemises asendis kätega.ennemgi selliseid eputisi nähtud ,kelle tulemus(korduste arv) tegelikult allapoole arvestust.kuskil siin foorumis oli link kah kus erinevates asendites tegi noormees käteköverdusi ,noh tegemist ikka ju treeninguga oli.aga jah vahelduse möttes voib treeningus seda plaksutamist ka teha kui ikka mingi rekord vaja püstitada ja igapäevane harjutaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>builder
Memberma tegelt ehmusin ära,ei uskunud,et nii hullult vöib komistada
builder
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kordused tulevad ikka samad
builder
Memberära muretse,sul selle 54 sees rasva ka ja iga kilo mis juurde tuleb on sis enamus lihasmass. loe ületreeningu kohta ka ühtteist ,seda pead rohkem kartma
builder
Memberma jälle pakun,et voibolla naisterahvas vägagi energilise iseloomuga ja tänu sellele ei suuda koike tavatoidust kätte saada? isegi kui töökoht ,mis vötab viimsegi sinust,siis ju teada…………..voibolla tütarlapsel ei olegi aega treeninguga tegeleda .
AutorPostitused