builder
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 25, 2011 at 6:33 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #295970
builder
MemberImelik, ei oska üldse laval olevat inimest eristada, kui võrrelda just 1-3 kohta, aga Ott siin piltidel on ikka tulnukas küll heas mõttes. Väga terav erinevus. Kohe jäi triipseps, siis jalg, siis vaadates uuesti, terve keha on kuiv! Kas see kreem on teistest meestest erinev ja kas üldse annab mingi eelise või su luige nahk annab sellise jume kreemile?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga vast oleneb, kes ja kuidas foto ka teeb? Siin on ikka jah tase omaette!builder
MemberIse küsin, ise vastan- 14.00 RT ametlik variant, kui midagi muudetud pole, 11,54 on siis kuni 30 eluaastat.
builder
Member3,2 kilti jooks, mis see piir on teil, et 100 punkti juba ei saa? See aeg on vist üsna piiri lähedal?
builder
Membertükk aega pole foorumit külastanud. postitused viimasest külastusest – kuidas sellised asjad kätte saab. Algus sellele variandile on mulle küll hirmuäratav, tagasikäik hoopis.
Edit- leidsin üles, aga tausta ikka vist värviliseks ei saa muuta?
builder
Member70- st ka olen näinud saalis. Antud isend oli ikka täitsa mõistuse juures ja väga väikeste raskustega möllas. Aga kui seal hakkaks kleenuke 100 kilost tõukama rinnalt ja märgatavalt ähib – puhib, siis ikka on õudus kuubis. Ära minna ka ei saa saalist ja öelda vanemale inimesele midagi konkreetselt ka ei ole ju viisakas. Kuigi jah 34 aastat mainitu on minu juures ka tatikas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suured austused vanema põlvkonna meestele, sest see tiivustab nooremaid mehi ka ikka saali tulema. Teatud vanuses peaks neil meestel, nojah ka naistel see külastus tasuta olema. Kui asi läbuks ära läheb, võibolla siis mingi võistlus vanuritele teha, esikolmik ikka peaks tasuta aastase külastuse saama, no kasvõi kuuajase. Olgem ausad, kui pensionile mineku iga tõstetakse, siis kuskilt see jõud peab ju tulema, et ära venitada end pensini.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vabandust, kui teema läks mööda.
“>aprill 17, 2011 at 9:57 e.l. in reply to: Kas eestlased on kiuslikumad, kui teised rahvused? #297927builder
MemberAile, selles asi ongi, kõik ei pea samasugused olema. See, et mul sellised tuttavad on, ei tähenda, et mul maailmavaated muutuksid. Paljud asjad, kultuurierinevused USA- s ja välisriikides võivad olla teistsugused. Saan aru, aga omaks ei pea seda võtma ja ei hakka ka teise riigi kodakondsuse omamisel oma rahvuslike “kiikse” analüüsima.
aprill 17, 2011 at 8:55 e.l. in reply to: Kas eestlased on kiuslikumad, kui teised rahvused? #297915builder
MemberAile, ei ole eestlane kiuslik rahvas! Statistiliselt vaevalt sellelt iseloomult erineme suurelt. Vaata videot ja herr arvates on kiuslik küsida ühte limonaadi pudelit suurest pakist!? KAS SEE IKKA ON KIUSLIK INIMENE? Jah müüja kohalt küll, aga teist poolt ei eksisteeri nagu? Rahunege maha.
aprill 17, 2011 at 7:40 e.l. in reply to: Kas eestlased on kiuslikumad, kui teised rahvused? #297900builder
MemberAile ülevalpool muutsin teksti. Ma ei heidagi su mustikate kasvatamist ette…………Standrdi üks vorm ongi pealesurutud naeratus klienditeenindaja poolt, kuigi õnneks seda esineb palju ainult Tallinnas rohkesti. Seal see konks peitubki, kiire teenindus ja nad ei oska kliendiga suhelda selles mõttes, et nad ei tunne kliendi vajadusi ja iseloomu. Üleüldine pealiskaudsus ja rohke teadmatus teenindamises vohab, see mille üle nokkida, mitte see, kuidas teenindaja naeratab! Rääkige asjast kurat!
aprill 17, 2011 at 7:02 e.l. in reply to: Kas eestlased on kiuslikumad, kui teised rahvused? #297893builder
MemberAile, suur tänu! Tegelikult omaarust positiivse postituse teha ja kas mitte positiivsem vastukaja kui Hr. doktorilt. Muideks see 5- aastane “treening” oleks piirdund ehku peale 2- aastase intensiivtreeninguga, kui mees reaalselt Eestis oleks pidevalt. Muideks, endal on küll lühema ajaga inimene suudetud naeratama panna. Samas ma ei tunne inimest, sest arvata ennemgi teenindaja suutnud naeratada, nagu inimene, kes sattus Herr Taageperaga kokku.
Edit- Tõre- see tähendab ühele inimesele ühte ja teisele teist. See pigem üksteise mittemõistmine võib olla. Kui ma naeratan meeldivalt klienditeenindajale, võib teine pool mõelda midagi muud ja viisakusest mitte naeratada. Miks mitte ise tavalises meeleolus minna klenditeenindaja juurde ja pole ime, kui tene pool ise naeratab. Ma lihtsalt vihjan, et asi läheb juba üle käte. Küll siis surevad need ärid välja, kui meeldivat teenindust ei toimu. Aga see, mis seal või seal kuis käib, on tore asi. Ma usun, et meie “naeratus” võibolla läheks teatud piirkondades USA- s ka peale. Isiklikult ka naeratan klienditeenindajale vahetevahel, aga see ei tähenda ju, et kui ei naerata, et siis halb tuju või olen tõre! Vastupidi! Teinekord(harva) on mul naeratuse taga väga halvad mõtted. Siin ühesõnaga midagi surutakse peale või vihjatakse millelegi, millest võibolla mingi kontingent oleks huvitatud.
aprill 17, 2011 at 6:22 e.l. in reply to: Kas eestlased on kiuslikumad, kui teised rahvused? #297880builder
MemberVaatasin mõlemat intervjuud. Mina näen siin poolikut tõde. Mäletan, kui vene ajal sai rongis sõidetud ning rongijuht või selle abi hõikas valjuhääldisse uue peatuse nn. “tõredalt”-
“Mjagiste” (eesti keeles Mägiste)
Minu jaoks väga nauditav ja sõidu ajal mitte ei tahtnud magama jääda, sest varsti tuli Tõravere.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See selleks. See, et herr professorile paistab inimene tõre ja ei naerata, on ühepoolne arvamus. Imelik, aga miks ma väldin naeratavaid klienditeenindjaid? Mul on vist mingi viga küljes?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See, et teatud inimene midagi ootab klienditeenindajalt, on normaalne! Miks minu valikuvabadust hakatakse piirama, seades kõik klienditeenindajad ühtsesse standardvormi! Loodan, et tööandjad, arvestavad edaspidi ka teiste inimestega, isegi vähemustega.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>builder
MemberÕnnitlused noormees!
veebruar 14, 2011 at 9:32 p.l. in reply to: Arnold Classic 2011 Pro VÕITIS Branch Warren!!! VAATA PILTE!!! #289959builder
MemberAsjatundmatu arvamus, aga see on minu jaoks kole, kui alaselg niimoodi punnitab,kas nüüd trapets jääb unarusse………..Ju siis kohtunikele nii meeldib, miks muidu nii tehakse.
builder
MemberÖnne!
builder
MemberKahjuks jah ei tegele selliste asjadega- sirvimistega. Ei ole nii palju aega ja ei näe vajadustki. Ise ka imestan, et antud teema lahti tegin.
??:”> Arvata selle esimese postituse daatumi pärast vist nii juhtuski. Ja edu asjalike nõuannete jagamisel, ma arvan, keegi ju ikka loeb!!! Edu!builder
MemberJanika ongi alias Forced. Või sain mina valesti aru? Selles see asi ongi, postitus on 3 aastat vana. Ja täna on pühapäeva hommik.
??:”> -
AutorPostitused