builder
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
builder
Membervahel venitan lihast noh ja keskendumine enne seeriat kah ei oskagi kirjeldada seda.
builder
Memberbuilder
Membervariant b oleks hää kordamööda peale ja enne kükki.endal seni hästi sobinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga jah peab igaüks vaatama kuis ta aeroobne tase on.
builder
Memberesli ot zivotika zira šnimes,a kakoi polza,esli trugom meste po bolšhe zira ostanetsja?trenirovkoi zanimaisja,a to kogdata daze netu u tebja silo ot kravati podnimatsja!
juuli 18, 2008 at 7:44 e.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #160760builder
Membervaatasin ka treilerit. näitlejate kohta midagi pole paha öelda . sisu nagu ju on , aga kas see mees kes seda sisu ilusamaks tösiseltvöetamaks teeb on lavastaja? seda meest nagu pole seal. mina esmapilgul vaatasin kaadreid ja tundus rohkem komöödiana. tegelikult heli ja pildi matkimine teistest filmidest teevadki selle komöödiaks,tahtsin seda öelda. kui nii,siis väga hea komöödia tuleb!
builder
Memberma kah soovitaks alguseks peopesaga pumbata külgedele ,ette ja taha,hea söbranna olemas ,siis veel parem kui tema su kaela väänaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . et pärast kui jämmedam kael,miks mitte silda teha. soojalt soovitan igakord enne rahulikult ringe tehes lihased soojaks teha.builder
Membersoovitan soojalt jälgida nende arengut,iga päev. möödud,kuju,fotosalvestised. aasta pärast tee siin kokkuvöte,oleme väga huvitatud sellest statistikast.hea oleks kui naissoost esindaja saaksid kaasata ja vörrelda neid tulemusi.edu katsetustel!
builder
Membertsitaat-
Kuskil foorumis olen ka näinud sellist asja, et kasutajanime juures oli siis mingi koht, kus oli umbes selline asi “23 korda on temast abi olnud” või midagi sellist.
üks neist hinnavaatlus,aga seal ikka äri kohta pannakse positiivne voi negatiivne kommentaar,sest need kommentaarid on vägagi kaalukad edaspidises ärisuhtluses. siin jah ka voiks neid kommentaare lisada.aga mul enamus kasutajaid teada ,kelle juttu uskuda ,ärilises möttes vot ei tea ……..siin suurt äri ka ei aeta, et kokkuvöttes minule see suht ükskoik kommide lisamine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>builder
Membersiin juba kövasti söna vöetud,aga mina kahtlustan ületreeningut. arvestades su tööd …….. treeningkava muutmine ikka aitaks ,et 5 korda nädalas tundub ikka palju sellise töö juures. Mina isiklikult olen proovinud vahepeal Mentzeri treeningkava,pole paha………
builder
Membermis sul siis sellist asja ennem pole juhtunud? mul ka nii juhtunud et silme eest peaaegu mustaks läheb. aga mina sel puhul süüdistan enda viletsat aeroobset treenitust. jooks on väga hästi aidanud.
builder
Memberhästi ei usu aga voibolla Nasser El Sonbaty?
builder
Memberno voiks kiivikas nälginud ja kurva näoga esimesel reklaamtahvlil(sain aru välireklaam,no siis magistraali peal pigem ) olla ja tema tekst körval :
” FAST- kust?!”
ja 200 meetri peal Liisa Otsus vastus pigem röömsamal moel,mingi toode siis kah vast pildi peal :
“kust,kust………..? Fitness.ee-st “
builder
Memberbuilder
MemberEdit: Eeltoodud raamatust kang vastu kõhtu ette kallutades, tsiteerin: “ning abaluude kokkusurumisel liigutuse lõpus romb-ja trapetslihaseid”.Mina usaldaks raamatut.
seda ta tegelikult ongi,aga mötekab seda hantlitega teha külgedelt nn. lendlemist. sinu poolt pakutud harjutus jah soojenduseks rohkem kölbab,sest tegelikult enamus liigutuse faasist pühendub millegi teisele lihasele.
builder
Memberlõuatõmbed teevad selja lailihast imo. Trapetsil võiks teha kangi vastu kõhtu tõmbamist ettekallutatult, triitsepsile rööbaspuudel surumine.üks vastus hullem kui teine.palun tee seda harjutust ,siis saad sru mis sa suust ajad,ära pahanda konkreetse vastuse pärast.
proovi kasvoi sellist voi kangiga,tehke palun segeks kus trapetslihas asub ja kui jöusaalis pole käinud resultatiivseid sooritusi tegemas,jätke algajad sellest patust puhtaks.
AutorPostitused