builder
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
builder
Memberma ei tea mis möned mehed siin imetlevad,aga mina ootaks vöistlustulemusi antud mehe poolt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>builder
Memberlähedalt ma kah arvestaksin nina masseerimist pigem(kasvoi surudes peopesadega teatud suunas),natuke vötab venna eemale vast küll,siis juba kaugemalt parem manööver sees. teooria……….
november 8, 2008 at 7:45 e.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #171400builder
MemberVörust keski aastatellimuse teinud? et kui loetud ,teeks nii poole hinnaga ostaks novembrikuu numbri?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et edaspidi ka oleks käpp
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT -OK ,Tartust möni inimene ka voib märku anda,vahel sealkandis ka,voi Valgas
builder
Memberpaljud foorumid sel pöhimöttel ongi. no samas hea ka , modedel ka vähem tööd ,kartmata ,et keegi midagi ülemeelikut ütleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> noh seni see arutelu kahevahele jäänud ,et liikmeid siin vähe ja suht spetsiifiline ikka. aga ajapikku ikka keegi eksib siia ära.builder
Membereks siis arvata järgmine hooaeg ott näitab tantsusaates,kes kövem mees on
oktoober 26, 2008 at 8:19 e.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #170110builder
Membersai kah ära ostetud ja mulle meeldis. ja üksiknumbrid jah voiksid nats odavamad olla ,arvestades,et reklaam on seal sees. ülesehitus jah pea sama ,mis välismaa Muscle&Fitness,noh äratundmisrööm olemas.aga jah pöhiline ,et sisu jääks sama proportsiooni ,mis originaal ajakiri,et ei valguks kodumaist infot liiga palju sinna. natuke häbi ,aga seda kodumaist infot nii voi naa saab meediast. aga just mis välismaal toimub ,minul endal jääb just keele barjääri töttu saamata. venekeelset ajakirja kah raske saada. et kogun juba raha uue numbri ostmiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>builder
Memberminuarust kuskil siin see teema juba olemas.
builder
Memberjooks 30 minti nats vähe,saan aru et tüdruk oled? (30 minti 3,5 kilti annab ikka joosta) aru ei saa,kas teed jutti siis trenazööril kah? jupitada nojah…….. tee üht asja ikka korralikult. 20 mindiga sa ei tee muhvigi . noh köhulihased need jah on alati asja ette. ja toitumine kah arvata käest läinud,muud viga polegi vast. möni targem voiks parandada. jöusaal veel otsa soovitati ,noh ,ma ei tea ,paljud naised kardavad lihaskudede kasvu
oktoober 15, 2008 at 7:38 p.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #169105builder
Membervaldur,maitse asi. mina isiklikult oleks kasvoi möne amtöör raskejöustiku-,kulturismi- voi fitnessharrastaja tegemistest rohkem lugenud. jah noh miks mitte eesti staarid ka seal oleks teretulnud. isegi mingi rammumeeste balti turniirist voiks juttu olla,kasvoi lähiajallost. jah miks mitte kasvoi lühike intervjuu Gerd Kanter jöusaalis………. Maitse asi aga Antropovi jutt,ei tea mis seal voiks olla ,anna andeks ,Kroonika voiks sellest Copy Paste teha
builder
Memberon olnud mugavad plätud ja ei ütle et halb valik,tald peab hea olema,paksem,vastupidavam nojah ,et ei oleks libe kah
oktoober 15, 2008 at 7:01 p.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #169090builder
MemberKui nii odavalt saad, siis telli mulle aastaks kaks eksemplari palun
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kodukal on neil küll nii kirjas: Telli Muscle&Fitness oktoobris ja saad aastatellimuse 500 krooniga. Aastatellimus koosneb 10 numbrist: detsember-jaanuar ning juuni-juuli on topeltnumbrid. Tavahind 10 numbri puhul on 799 krooni. 5 numbri tellimus sisaldab alati ka paarisnumbrit.
(Üldiselt saaks selle koduka järgi M&F ajakirja endale kaheks aastaks tellida, makstes 500 eek aastas. Ühe ajakirja paned koheselt käima ja teise tellimuse teed alates oktoober 2009. Saad oktoobris küll kaks eksemplari, kuid see-eest on pea kaks aastat hooleta.
)nii ,kui nii arvad et 8 numbrit ainult saad,siis 62,5 krooni on üks number. et nii saan aru et kahte numbrit tuleb topelt jah?
oktoober 15, 2008 at 11:03 e.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #169004builder
Member41,6 eeku ei ole kallis(aasta tellimus)
builder
Memberpraeguse seisuga minu tähtkuju eelviimasel kohal
oktoober 15, 2008 at 7:06 e.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #168985builder
Memberkahju ,kardan just argo kuskil samas kohas löpetab kus Nool kunagist. aga mine tea teeme panuseid?
oktoober 15, 2008 at 6:55 e.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #168984builder
Membervist ostan esimese numbri ära.aga kui juba mingi Antropovi jutt sinna vahele pikitakse siis asi minu jaoks hakkab labaseks minema
AutorPostitused