builder
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
builder
MemberKell 20.00 hakkab saade, lisaks juurde.
builder
Memberjah oligi vägilase toodang
builder
Membervadaku valk ka seal muideks müügis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maitse maitseks, sojatooteid ikka süüa ei tasupeace
Edit- muideks, oleneb mis maitsest jutt, aga proovinud olen ja uskuge mind, mingi teine firma eestis on veel hullemat möksi teinud. ja ma ei valeta, ma jõin seda nina kinni hoides
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>builder
MemberSamakamees, kepimees sinust saaks kõva, aga minust kiiremini sa siis jooksma ei hakka;). Isegi kui teatuid poose tahad rakendada rajal…………
builder
Membersuren vist 74-selt. tore kalkulaator, ainuke viga see, et seal iga eksimus aasta läheb kirja. ja tõestada, et turvavöö kasutamine annab aasta juurde on vägagi ennatlik, kui inimene avariid ei teegi. seal on üks aga veel sees. kuskil 50 -selt teha sama test ,millel näitajad nii ehk naa normaalsel inimesel muutuvad, võib see surnukuuri minek kah muutuda.
builder
Memberusu mind, kui tööjaotus vastupidi oleks, siis arvata naisterahvas lõppsõnana ütleks arvata nii: ” arvata oli, jälle sai salatisse liiga palju soola……..”
Member
MemberMul sama olnud, endal kahtlustasin ületreeningut, kui ikka 2 päeva jutti treening ja proovid 3 hommikul sama intevsiivselt treeningut teha, siis ei aita ka 12 tundi magamist.
builder
MemberKuule, peaks proovima, vähemalt naisperel suu jooksis vett pilti vaadates
“>builder
MemberKurrat, tahaks ka,et Kalmu Marek mul käe murraks, heal juhul ei võta aasta kipsi maha
“>builder
MemberEsimest videot vaadates mulle sportlikku külge arvestades oli vahva Ameerika jalgpalli või rägbi jooks üle teise mehe

builder
Member58 kilo naase kohta ka ikka kuigivõrd normaalne raskusmõju põlvedele,naise kohta. ja kui sadul meestesõbralik.siis saab paljudel sadulatel nn. nokka ´ka regullida ja toetad kätega lenksu pääle,ei kuku maha midagist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tegelikult suurelt oleneb jooksutehnika jooksmisel.kui ikka “põrkad”kohapeal,siis ju see kahju suurem põlvedele. siis juba mõtekam põrgatada jõusaali trenazööril, kui olemas stepper. et loobuda nüüd aeroobsest,sest põlved ei kannata,oleks kõige halve valik.builder
Memberet sa kaua kaua elaks
et neid patte vähem oleks
kalmu küünlaid vara osta
marek, pitsi täna tõsta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>builder
MemberOma raamatus kirjutab ta sellest päris värvikalt. Läksid paari sõbraga metsa, võtsid kangi kaasa, tegid tunde meeletuid seeriaiad kükke nii et nõrkedes maha varisesid. Pärast tulid tüdrukud söökide jookidega. Jõid, sõid, k….d ja tundsid ennast nagu võitmatud sõdalased. Nii ta on umbes sellest pajatanud oma autobiograafilises raamatus.jah selle jutu pääle nii mõnelgi tuleb isu jalgadega midagi ette vötta,jõudu noormehed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>builder
Memberswarz-il kah jalgadega probleem oli. mees sai vihaseks ,hakkas hardcore-t jalgadele tegema:D keegi oli tal veel mestis……………aga ma ei mäleta mis vene portaalis ta oli kirjas.et koik voimalik,tahtmist vaja-nu herr kuberneril seda ülearugi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused