Buffalo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Buffalo
MemberAga muud alkot? Imre vist ei joo üldse.Muud alkot nii palju, et 1 lonksu olen viina proovinud ja 1 lonksu sampust, muud mitte midagi, mitte kunagi ja ei kavatse ka mitte.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Buffalo
MemberMina olen oma pika elu jooksul joonud ühe õlle ja sedagi sellepärast, et midagi muud ei olnud juua(ma pean silmas alkoholivabasid jooke). Tehke järgi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kui koiges muudes jou- ja ilunumbrite mooduvottudes ma Imrele kaotaks siis olle mittetarbimises ma loon teda taiega, sest ma ei ole veel mitte kordagi olut oma elus proovinud, isegi mitte alkoholivabat
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Buffalo
MemberOlen ka ise selle teema ule paris palju moelnud ja sugavalt kahetsenud, et treeninguid alustasin vaid kuu aega enne 28 aastaseks saamist.
Trenni alustades oli kaal 60 kg, moned kuud varem isegi 58 kg. Praegu on kaal 77 kg ja jaanuaris kais korra isegi 80 kg peal ara. Jounaitajaid trenniga alustades ei tea, isegi rinnalt surumise pinki ei julgenud vist esimesed 3 kuud proovida aga max ei olnud kindlasti ule 50 kg, kui ma oieti maletan siis kasutasin hantleid kuni 17,5 kg. Praeguseks trenni tehtud ule kolme ja poole aasta, rinnalt surumise parimad tulemused 90 kg x 10, 100 kg x 3 ja 105 kg x 1.
Joutomme, mida teen alati rihmadega (samuti treenin ka selga kuna eesmargiks oleks lihasmass mitte rammumeheks saamine) 160 kg x 10, 180 kg x 5 ja 205 kg x 1. Jalad on koige norgem kuigi olen treeninud sama usinalt nagu ulejaanud kehaosi, kukk 100 kg x 10. Roobaspuudel surumine keharaskus + 40 kg 10 kordust, laia haardega louatombed keharaskus + 20 kg 10 kordust.
Oleks ma trenniga alustanud 16 aastaselt oleks ehk kunagi lavalegi voinud minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nuud aga….. aga noh eks nais ehk veel + 60 aastaste klassis siis saab koos Otiga korvuti seista
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lootus sureb ju viimasena.Buffalo
MemberHuvitav, mis kavaga Kai Green seekord ullatab.
-
AutorPostitused