Brüno
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Brüno
MemberSa ei öelnud küll millise ala treenerit otsid aga pole hullu ma ka ei öelnud millist treeneri teenust pakun.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Brüno
MemberSaatsin oma pakkumise PS kaudu.
MemberMa treenin soodsa hinna eest sinule sobivas kohas.
MemberIsegi kui sellel on mingi teaduslik tõepõhi all, treenib suur osa rahvastikust ikkagi niimodi, et läheb kaks või enam päevagi järjest jõusaali ning suudavad ikka areneda.Algajad teevad tavaliselt fullbody treeningut. 2 või enam päeva järjest teha… kaua niimoodi ei arene.
MemberRahvakeelne väljend on “anal probe”.Algul valus ja pärast mõnus või nii nad ütlevad

See “probe” viiakse läbi sellise masinaga: http://farm1.static.flickr.com/25/35272483…9f582e2.jpg?v=0
Membertema kohapealt tuleks sanitaar lask teha:D:D:DTäitsa õige jutt. Minu koha pealt see tähendab et mina lasen.
MemberSina mine tõmba ennast rippu laelambi kõrvale, haige inimene.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei vabandanud sinu ees. Kui sul nii suur tähelepanu vajadus siis mine teise tuppa, las emme silitab sul pead, annab musi ja kallistab. Tundub aga , et just sellest on sind kuri saatus ilma jätnud kunagi ja nüüd peksad vabsee segast siin ja seda iga jumala päev, vahel ka 2x päevas.
/selline olend vajab ju ravi, kallid foorumlased, administraatorid? )
Lähme parem kiigume koos.

Brüno
MemberAga eks neid ilkujaid, väärakaid, selliseid BRÜNO /foorumi patsill/ suguseid on igal ajal olnud.Veel üks BRÜNO sugune värd, tra teid ikka sebib siin ringi.Sa nimetad ennast sportlaseks?
MemberMinu vabandused!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvatavasti vabandasid siis ka minu ees. Palun, palun. Vabandused vastu võetud:)
september 8, 2009 at 9:18 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil 8 septembril on Arginine NoBrand ilt #218322Brüno
Memberkrdi täpselt pakkusid
Hetkel sul on 585 fiti. Ma teen sulle ülekande. Muud pole vaja kui “aitäh”.
MemberMa sealt artiklist küll ei lugenud välja et mehed ei või võistelda?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega võib?Brüno
Memberkuule brüno ma tulen ka
Jah, võib ka grupiga teha.
Membersa oled õppinud seda w??
Koolitusel õppinud ja natuke oma boyfriendilt ise juurde ka õppinud.
MemberPea kõik on sport: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sportsPig racing on ka sport. See tähendab et sead on sportlased. Ok teie võit, sel juhul ma küll ei näe põhjust miks ka kulturistid sportlased ei võiks olla.
Memberei tea kui kiiresti selle stripaeroobika selgeks saaks?
Oleneb õpetajast. Mina suudan õpetada paari päevaga. Võta PS kaudu ühendust.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused