Brooklyn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Brooklyn
MemberISe olen ka proovinud ka AA’d kuid pole lõpuni jõudnud. Peale teist nädalat annab põlvis väike valu ning peale kolmandat nädalat enam eriti midagi teha ei saa ning olen otsustanud tervist säästa
Brooklyn
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> käin kuna kossus vaja ning et rannas julgeks särgi ikka ära võtta 
Brooklyn
Memberaga kas seda peaks igapäev võtma või trenni päevitienne trenni ei peaks vä `?
Brooklyn
MemberMina joon trennipäevadel enne ja peale trenni 100g ja kui trenni ei ei tee siis ei joo üldse. Tavaliselt tuleb nädalas 4 trennipäeva. Vabal päeval üritan oma vajadused tavatoiduga rahuldada.aga kas seda peaks igapäev võtma või trenni päeviti
Brooklyn
Member
Brooklyn
Memberproteiini on eluliselt vajalik tarbida kõigil … iseasi on see, et kas seda on mõtet lisaks pulbri kujul süüa … või piisab toidust saadavast …No sooviks endiselt selle vastust mitte surumise kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Brooklyn
MemberIkkagist küsimus, et mida peaks tarbima mitte kõige turskem kossu poiss jõusaalis, et kas massilisajaid, kreatiine või nii ?
Brooklyn
MemberBrooklyn
MemberKogu selle teadusliku jutukäigus olen ma järeldanud seda , et toitumist tuleb muuta, aga siiski siiski, kuhu poole ? tervislikumaks ? mis see tervislik toit ikkagist on ? pekki söömine maha jätta, magusast loobuda, süüa eesti maist toitu jne ? kus ikkagist siis piir tõmmata palju ja mida peab inimene sööma, et ta ei tunneks pidevast nälga, saaks sportida ning ei sööks üle ?
Brooklyn
Memberasi ongi selles , et töökoha vahetus pole toimundu aasta kaks tagasi vaid 5 aastat tagasi ja sellest peale on märgatav olnud, kuid viimase kolme kuuga on jälle tõusma hakkanud ning enesetunne aina viletsamaks muutub.arstlik kontroll on läbitud ning süda oli OK
Brooklyn
MemberEt probleem ei puuduta otsest mind, vaid mu isa, et siis loodaks saada head ja arukat tagasisidet.Probleem siis järgmine et , töö koha vahetusega on mõne aastaga kehakaal tõusnud märgatavalt (~20kg), praegu on 105 kg ringis. Ning tegeleb käimisega, kah spordi ala, aga vähemalt värske õhk ja liigutab end. Peale väikest füüsilist tegevust , tunneb väsimus , raske olla jne. Söömise kohapealt nii palju et üldjuhul ohjeldamatult pekki sisse ei jära, aga samas toite ei vali. Et kas keegi oskaks aidata, et kuidas saaks enesetunde korda, et puudub väsimus ning jaksaks liigutada, otsest vajadust ei ole kehakaali alla saada, kuigi kuigi enesetunde paranemis sooviga peaks see ilmselt kaasnema, et ootan siis teie soovitusi !
asi ongi selles , et töökoha vahetus pole toimundu aasta kaks tagasi vaid 5 aastat tagasi ja sellest peale on märgatav olnud, kuid viimase kolme kuuga on jälle tõusma hakkanud ning enesetunne aina viletsamaks muutub.
Brooklyn
MemberEt kui sobilik on korvpalluril kasutada proteiine või kreatiine jõusaalis käies ?
Brooklyn
MemberNo suvel ikka särki seljast võttes ei oleks eriti huvitatud et päris kõht rippub üle püksi ääre või on keha väga ebastandartne
??:”>, aga samas enda huvides ikka teen ka trenni
Brooklyn
MemberEi hakka uut teemat selle kohta tegema ja küsin siit, et kas sõudeergomeetriga või velorattal sõitmine asendab sprindi joosta. Et eesmärk oleks siis lihaste harjutamine spirntimisel ning kiirus parandada , et kui ei ole võimalus joosta väikeseid otsi, et kas siis jõusaalis on võimalik seda kompenseerida ?
Brooklyn
Memberhttp://www.hot.ee/k1ng/treening%20kava.xls
sealt saate mu tehtud treening kava siis , et ma natukene kombineerisin siin lehel leitud kavasi ning mugavdasin endale , et oleks hea kui te soovitaksite mida muuta jne !
AutorPostitused