Brooklyn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Brooklyn
MemberMinu jaoks on need tolad, kes ei pane hantleid ja raskusi tagasi. Kasutavad ja jätavad sinna kuhu juhtub.
Brooklyn
MemberMarek on igati abivalmis inimene. Siin on midagi välja jäetud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea mina seda kas ta on või ei ole. Inimesed käituvad erinevatse situatsioonides erinevalt. Alkoholi mõju all ühtemoodi, teiste nõmetsemise peale teistmoodi jne. Me ei saa võtta seda juhtumit must-valgelt. Ka abivalmis inimesed eksivad ju.
NB: ma ei õigusta kedagi, ega kaitse kedagi !
Brooklyn
MemberÜks on kindel, mõlemad käitusid valesti. Kuid mina ei mõista ei marekut ei codec’ut hukka. No kuulge, olge ausad, kas te ei ole kedagi saatnud kuhugi pimeadasse ? Mina olen ja arvatavasti saadan veel. Vahel lihtsalt läheb “kops üle maksa” ja käitud arulagedalt ja mõtlematult. Muidugi Marek oleks võinud teisiti läheneda ja codec oleks võinud seda probleemi teisiti lahendada, aga kuna toimus üksteisest mööda rääkimine ( nagu eestlasele ikka kombeks ), siis on see tavaline situatsioon. Pealegi on minu arust codec’i lähenemine asjale vägagi mõistetav, kui teisiti ei saa probleemi lahendada siis foorumis laimata ikka saab. Muide Marek , võta kokku end , sul kaks prahmakat juba , kuigi see Hollywoody nali oli hea ja see teema siin ka suht muljetavaldav. Edu asja klaarimisel !
Brooklyn
MemberNjaa, peale oppi võtad väga kiiresti kaalust alla ja vaatad kuidas pikk töö raisku läheb. Ülekaalulistele on mandli opp muidugi positiivne. Järgmine nädal saan saali ja energiline tunne on küll. Jõudu on kindlasti ära kadunud sest mandlite pärast pole 3 kood saali saanud, loodan kiirele jõu taastumisele. Kossu olen juba mänginud.Mina sain kiiresti ree peael. Probleemi küll ei olnud ja kaalu langus ei olnud suur. Alguses oli kui seal haiglas passisin.
Brooklyn
MemberNiisiis,olid seekord mõistlikud arstid ja sain opi ajaks 7:45 18ndal augustil ja täpselt kooli alguseks ja trenniks taastun ära…Mul tekib mandlite kadumisega ka üks küsimus,kas peale mandlite lõikust trenni tehes on kergem ka treenida ja jõudu jms tuleb ka juurde rohkem kui varem?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alguses küll mitte, sa ju puhta jäätise ja pudru peal pikalt. Ma ise olin trennist eemal kuskil 1,5 nädalat ja siis läksin kossu trenni. Arst muidugi lubas, ütles et ma kiiresti taastunud. Mina ei tähendanud küll et jõudu oleks juurde tulnud, pigem oli kadunud.
Brooklyn
MemberKust ma tean mitu grammi on keedu muna ? Mitu g ma söön praekartuleid jne ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suht raske on nii võtta ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Brooklyn
Memberkava mis jõusaali seinal seisab peaks olema valmistatud Otsuse poolt.
Aga see, et olen lugenud foorumist, et kui lihasmassi kasvatada tahab siis peaks kaloreid rohkem tarbima kui kulutad. Aga kus ma saan kokku lüüa palju ma kaloreid olen kulutanud ? Kui palju ma olen sisse õginud ?
Brooklyn
MemberAga miks sa arvad, et sa PEAKSID neid kasutama? Mina küll ei arva, et sa peaksid. Põhjenda, mis sul nii suur vajadus nende järele tekkis äkki.Vaat, ma ei saa kõiki aineid toidust kätte ning lihas ei ole eriti kasvand ( 1,5h aasta peale ) ja lisaks pean tunnistama et tänu neile saaks astuda sammud soovitud tulemusele lähemale !
Brooklyn
MemberJõusaali kava on võetud tabasalu jõusaalist, seal on see kava üleval.
Kui palju ma peaksin tarbima mass2 siis ja kas peaksin sinna segusse hera80 juurde ostma ?
Brooklyn
MemberMu keemia õpetaja ütles kreatiini kohta, et liigne tarbimine võib olla ohtlik neerudele
Brooklyn
MemberKõik ARNOLDI filmid

Brooklyn
MemberBrooklyn
Memberma kunagi tahtsin korvpalli jaoks hüppevõimet juurde.otsisin siin foorumis ja leidsin enda jaoks hea programmi. et su otsimit lihtsustada, lisasin lingi, mille järgi mina treenisin
Mul on küsimus, kas see põlved läbi ei võta, ise olen proovinud kuid paari nädalapärast lihtsalt põlvedes valud ning siis tervislikel kaalutustel olen loobunud kavast
Brooklyn
Membertere. Kas oleks võimalik saada kava, mis on kahe päeva oma ning jalgu sees ei ole. Sest jalal on sidemete venitus ning oleks soov siiski kava jätkata!
email: Brook@hot.ee
Brooklyn
MemberLeidsin ühest targast raamatust Korvpalli õpik treening kava korvpalli arendamiseks , jõusaalis muidugist ? Et kas see kava on korrektne ning võib teha selle järgi, kas peaks sealt mingi asja välja vahetama, ära võtma ?
Tabel 1:
KOGU KEHA TREENINGPROGRAMM (Total-Body Program)
Esmaspäev ja reede (Monday and Friday):
1. Kangi surumine lamades (Bench Press)
2. Tõmbed plokil, ülalt kukla taha (Lat Pull Down)
3. Kangi surumine rinnalt (Military Press)
4. Küünarvarte kõverdamine althaardes, seistes kangiga (Curl Bar Curls)
5. Ülakeha surumine rööbaspuudel (Bar Dips)
6. Jõukükk / jalgadega surumine (Squats / Leg Press)
7. Kangi rinnalevõtmine (Power Clean)
8. Jalgade kõverdamine lamades (Lying Hamstring Curls)
9. Päkkadel tõusud seistes (Standing Heel Raises)
10. Keretõsted (Back Extensions)
11. Õlavöö tõsted selililamangus (Abdominal Crunches)
34
III – KEHALINE ETTEVALMISTUS KORVPALLIS
Kolmapäev (Wednesday):
1. Kangi surumine kaldpingil (Incline Bench Press)
2. Tõmbed plokil eest (Lat Row)
3. Kangi tõmbamine lõua alla (Barbell Upright Row)
4. Küünarvarte kõverdamine, istudes käsikutega (Dumbell Curls)
5. Allasurumised plokil pealthaardes (Triceps Press Down)
6. Pingile tõusmine, kang õlgadel (Step Ups)
7. Kangi rinnaletõmbamine, tõus päkkadele (Clean Pull)
8. Jala kõverdamine lamades (Single Leg Hamstring Curls)
9. Päkkadel tõusud, ühel jalal (Single Foot Heel Raises)
10. Jõutõmme sirgete jalgadega (Straight Leg Dead Lift)
11. Jalgade tõsted (Leg Raises)
Seal on üks kava veel, muidest, kava leiab sellest raamatust lk 33-34
AutorPostitused