Brooklyn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Brooklyn
MemberEi leia suitsetamises midagi positiivset. Seda enam, et pakk on ühe toidukorra hinnaga. Eks suits mõjutab ja soodustab nii mõnegi haiguse süvenemist, kuid ei tea kedagi, kes oleks suitsetamisse surnud.Ei ole ju ühe toidukorra hinnaga, ostes poest mingi toorsalati ja näiteks sooja ühepajatoidu läheb juba kallimaks kui pakk suitsu. Pluss toidule peaks juurde lisama mingi joogi ja ehk miskit maiuspala ka !
Brooklyn
Memberuskudes Mr.Mesi juttu siis suits lõdvestab ja muidu lihas ei kasva
Brooklyn
MemberEesti suurim linn TALLINN on vist 400000 elanikuga linn .
Kui tahad juba naudingut hakka snusi tegema
, sealne nikotiini annus on suurem ja peapööritus ka seega suurem, aga mina ei teeks üldse suitsu. Mina ei saa ühest suitsust mitte midagi , peale haisu.Brooklyn
Memberkas nii saab küsida, et kui kaua läheb aega peale trenni et pulls normi läheb ? See on igalühel erinev ju, taastumisest sõltub see !
Brooklyn
MemberKas keegi on jälgind ka mis vennast saanud on ?
Brooklyn
Membernõksuga tegemine on rohkem nagu xiitimine. jõudu väga juurde ei tule. ma ennem teeks 5 tükki aeglaselt ja puhtalt jõuga kui 15 nõksugaalguses ehk tasubki natukene petta , küll ta tulema hakkab.
Brooklyn
MemberMina teeks juba nõkusga siis !
Ise ma ka algul ei teinud ühtegi lõuatõmmet ja nõksutamist ei osanud. Läksin sügisel korvpalli trenni ja suvel kossu laagris pidin tõmbama ja kuidagi viisi upitasin 4 tükki ära. Ja siis järgmine aasta juba kossulaagris polnud 10 tükki probleem.
Brooklyn
MemberSul on arvatavasti selline probleem nagu “pattern overload syndrome”, pm see on tingitud masinate liigsest kasutustest! Kuna masinatel on fikseeritud liikumis trajektoor, siis saavad koormust ainult yhed-samd liigesed/lihased ja need hakkavadki sulle l6puks hada valmistama.Hakka smithi asemel kangi/hantleid kasutama ja kindlasti tee ka 6la rotator lihaseid tugevdavaid harjutusi! Sirvi mu postitusi, sealt peaksid leidma rohkem infot!
Head Paranemist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk oskad öelda ka miks käies hüppeliiges raksub ? Aga aitäh selle informatsiooni eest !
Brooklyn
MemberMis harjutusega ma võiksin asendada siis selle smithi ja selle teise trenažööri harjutused ? Kas smithil ei tohiks ka enam teha kuklatagant surumist ?
Brooklyn
MemberArvan et oleks aeg masinatega harjutamisest loobuda ja su probleemil on nimi ka, meul see meelest maas, aga yritan targast raamatust selle ylesse leida!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas sa muidu smithmacine ka kasutad rinna/6la treeningutel, yhes6naga harjutustel kus lykkad?Jah kasutan seda smith masinat ja samuti lamades kangi surumist rinnal.
Brooklyn
MemberTooksin ka siinkohal ära mõned huvipakkuvamad harjutused, mida ma olen jõusaalis näinud.Kõik need pärinevad ühe ülekaalulise, lühemat kasvu mehe repertuaarist, kes käib jõusaalis sokkis, kunagi aeroobset ei tee, masinaid ei kasuta, sööb peale trenni hapukapsast ja kannab jõusaalis alati akutrelli kaasas.1.Maas kangi veeretamine – kangil on peal ~200kg ja siis veeretab seda mööda maad
2.Võllitõsted – kangil on mõlemas otsas raskused ja siis kergitab maast ühte otsa
3.Kaelatõsted – lamab selili pingil, seob jalgratta sisekummiga hantli pea külge, hakkab pead tõstma ja langetama
4.Õlakehitused ühe jala peal – nimi ütleb kõik
5.Mun*i mängimine – kinnitab kangide külge lisakäepidemeid kasutades oma akutrelli
Need, kes treenivad TTÜ spordihoone jõusaalis, peaksid olema temaga tuttavad.Viimased paar kuud pole teda õnneks seal näha olnud, alati kui ta sisse tuli, pidin ma aeroobse pooleli jätma ja kükipuuri juurde jooksma, sest muidu oleks ta ise seal kaks tundi oma kangiveeretamist teinud.
ma tean seda venda, olen ka teda näinud seal. Käib oma spordikotiga ka veel ringi ja haiseb ka veel tagatipuks. Eino nii palju kui mina teda nägin, siis oli tal alati samad harjutused.
Brooklyn
Member25. Kui sa treenid kõhtu rohkem kui 3 korda nädalas.
Kas vendv mitte ei tee igapäev kui jõusaalis käib ?
Brooklyn
MemberÕLLEGAMuide… kui ma ei eksi siis “õlu” on vist ainus sõna oma käändkonnas…
Edit: Eesti keel on ikka tegija:) Kui sõna “õlu” jaoks on oma käändkond, siis see ütleb midagi rahva kohta:D
kindel või ? Kusjuures enne kui makirjutasin selle ma mõtlesin et kuidas õige on ja kuskilt on kõrvataha siiski jäänud et õlu jääb igatemoodi õlu. Aga ma võin vabalt eksida ja arvatavasti eskingi

Brooklyn
MemberTea kas just tolad. Rohkem hoopis lohakad pohhuistid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma nimetaks siiski toladeks, kui suht igal seinal on suurelt kiri, et pane raskused oma kohtadele tagasi.
Brooklyn
MemberKas siis massiperioodil oleks hea täiendada om kalorite hulka õluga ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused