Skip to main content

BRIKI

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 631 through 645 (of 648 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Naise n-ö sixpack?! #170324
    BRIKI
    Member

Ega ilma õige toitumiseta ei saa ikka!!!

Ma arvan.

in reply to: fitness.ee poe kliendikaart? #170094
    BRIKI
    Member

Mina sain kliendikaardi:)

in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #168925
    BRIKI
    Member

Kahjuks mõeldud rohkem meestele:(

in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #168772
    BRIKI
    Member

Tantsis kõige paremini!

in reply to: Natalia MM 5.koht!!! #168024
    BRIKI
    Member

in reply to: Täielikult naiste teema #164409
    BRIKI
    Member

Mul tekib just päevade ajal suur vajadus ennast liigutada. Nagu power tuleks sisse, et ei saa kohe ühe üldse lihtsalt passida. Ekstra on mul isu jooksmise ja rulluisutamise vastu:)

in reply to: Tennise reketid #162409
    BRIKI
    Member

Esimene asi millest sõltub hind on kindlasti materjal. Hea reket on näiteks grafiidist, kuid materjale on veel palju erinevaid. Tehniloogia mängib suurt rolli hinnas ja ka see millisele mängiale on reket mõeldus. Kas ta on laste oma, harrastajale mõeldus või proffi oma. Kindlasti tuleb vaadata pea suurust ja väga tähtis on veel käepideme suurus.

in reply to: Spordipesu Shock Absorber #159673
    BRIKI
    Member

Ma ei kujutaks elu ilma sportrinnakata ette…

in reply to: Tahan oma elu muuta! #158713
    BRIKI
    Member

Mina isiklikult soovitaksin sul alustada õiget toitumist kaalujälgiatest. Mulle piisas vaid 3 kuust et 10 kilo alla saada. Ma isegi ei kainud rühmas vaid jälgisin interneti teel juhiseid ja see pole ka kallis. Kindlasti laidavad paljud siinsed portaali kasutajad selle vist maha aga mina sain sealt hea tõuke ning nüüd harjutan ennast jälgima neid süsivesikuid, rasvu jne.

Mul endal oli väga suur probleem see, et mõtlesin koguaeg toidule. Näiteks kui lõuna oli söödud käisid mõtted juba sellel, et mis küll õhtul süüa saab. Kulus aega kui teadvustasin endale, et muudan oma elustiili.

Pea ka meeles, et tähtis on teha asju enda pärast ja armastata seda mida teed! Teisiti on tulemused palju raskemad tulema.

Soovin edu sulle su tegemistes

in reply to: Jõusaal pandi kinni. #157284
    BRIKI
    Member

Mina tegin sinu vanuselt nii umbes 50-100 kõhulihast ja kätekõverdusi 100 ringi. Aga palju mingi norm on…ma tõesti ei tea:)

Vaata äkki leiad portaalist mõne asjakohase artikli.

in reply to: Lemmik kehaosa . #151868
    BRIKI
    Member

in reply to: Ujumine #147802
    BRIKI
    Member

Käisin ise 1x nädalas ujumas nii 3-4 aastat jutti ja ei juhtunud minuga midagi. Isa mul aga mängis noorena vesipalli ja osales paljudel ujumis võistlustel, sp oli ta ülakeha ka rohkem musklis ja suurem kui jalad ja puusad.

in reply to: Kus teha algust naiste fitnessiga? #147146
    BRIKI
    Member

sest ma pole praegu päris kindel, et saan tulle järgmine teisipäev aga kui saan siis teen seda kindlasti

in reply to: Kus teha algust naiste fitnessiga? #147144
    BRIKI
    Member

Ma mõtlen et 16-20.00 kui on kohal Risto Ojapõld siis saan ka temalt vastuses oma küsimuste ja muude asjade kohta

in reply to: Kus teha algust naiste fitnessiga? #147141
    BRIKI
    Member

To Ott Kiivikas

Tuleksin hea meelega. Aga kas võin iga kell sisse astuda ja mure ära rääkida ning siis jõusaali treener aitab?

Viewing 15 posts - 631 through 645 (of 648 total)