BRIKI
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BRIKI
MemberKas on plaanis ka raamatut kordustrükki anda? Või kuidas oleks tavalisel inimesel seda raamatut hankida?Ning kas näiteks veteranid või siis nö vanad võistlejad saaksid seda taotleda?
Siin peaks see raamat olema elektrooniliselt loetav. Tõmbasin ka endale selle ammu juba.
BRIKI
MemberIV Innar Mardio Memoriaal toimub 21.nov. Salme Kultuurikeskuses mingite andmete kohaselt. Ja EKV peksid tõesti olema aprillis aga millal täpselt ja kus, seda ma ei tea.
BRIKI
MemberSee aasta pööran oma tervisele rohkem tähelepanu:)
Ja proovin lahti saada ühest pahast harjumusest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> OH…ma pean mainima, et kogu see jama on minu jaoks ikka veel uskumatu. Arvan, et pole mõtet arutada kes kui palju mida sisse sööb jne, tähtis on see, et kõik kes siin Eestis tahavad seda spordiala puhtana hoida, ka seda teevad. Mina käin trennis enda, mitte teiste jaoks. Ja ma arvan, et palju parem tunne on lavalt minema astuda medalita kui sa tead, et oled andnud endast 100% , mitte kasutanud mingeid “võluaineid”.
Ilusat jõuluaega kõigile

BRIKI
MemberMinu lemmik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberOi kui hea, et ma ikka eurooplane olen
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberNii palju kui ilm lubab, hüppan kas ratta selga või panen rulludiskudega ringi.
BRIKI
MemberLoen Kroonika artiklit Inna Uidist.
detsember 14, 2008 at 4:16 p.l. in reply to: Räägime müütidest…naised ja kulturism…naised ja raskuste tõstmine… #175058BRIKI
MemberMõnele poisile ära ei teinud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahjuks ei saa võrrelda end poistega sest mul oli teine raskus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 14, 2008 at 11:26 e.l. in reply to: Räägime müütidest…naised ja kulturism…naised ja raskuste tõstmine… #175018BRIKI
MemberMa näiteks tegin sellest artiklist isegi ettekande oma klassi tüdrukutele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise käin väga tihedalt jõusaalis ning uuest aastast lisandub jõutõstetrenn, mille suhtes olid enamus skeptilised, kas see ikka on mulle õige. Peale ettekannet olen saanud väga positiivset vastukaja ning kui ma ainsa naisena osalesin oma kooli sangpommirebimise võistlusel, oli mu üllatus suur kui nii mõnigi naistuttav on öelnud, et ma peaksin uhke olema, et oskan olla erinev ja samas naiselik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ka mina arvan, et naised on hakanud rohkem huvi tundma jõusaali vastu. Iga mu teine sõbranna uurib mult, et mis ma täpselt seal teen jne.
Paari aasta pärast võtavad võimu rannas juba fitnessikehad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 14, 2008 at 11:06 e.l. in reply to: Kumb on kaunim, kas kaunis mees koleda hingega või kole mees kauni hingega – selles on küsimus. #175015BRIKI
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No mida see Õhtuleht veel välja ei mõtle…detsember 10, 2008 at 9:01 p.l. in reply to: 2009 aasta Fitness.ee perekalender nüüd saadaval! #174506BRIKI
MemberSee on ju hea uudis. Eks ma lippan laupäeval poodi ja kui veel kalendrit on küsin endale ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberÜlakeha on täitsa ok. See mis õhust juba allapoole jääb on mitte just selline nagu tahaksin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberAga jalapress ongi ju ainult tugevatele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mulle ei meeldi see kui inimesed ei suhtle teineteisega. Ei ütelda tere, ei ütelda mitu seeriat on jäänud…… kui suunatuld ei näidata.
Viisakus sünnitab viisakust. Eriti huvitavad on hormoonjõrmid kes on lihtsalt liiga tugevad ja ilusad teistega rääkimaks.
(mu emakeele õpetaja nutab praegu kuskil)
Ma tean, et Tallinnas on see mitte suhtlemine väga suur probleem. Kuressaare spordikeskuse jõusaalis on aga ülimalt sõbralikud ja abivalmis inimesed. Kiitus saarlastele:)
BRIKI
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oi ma vihkan neid mehi kes jalapressile laovad oma 200 kilo ja siis hiljem tõmbavad sealt udu. No ma tõesti ei jaksa siukseid raskuseid maha tõsta sealt ja vahest olen täitsa üksi jõukas, mis tõttu jääbki harjutus tegemata.
-
AutorPostitused