BRIKI
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BRIKI
MemberHerbalife ostab inimesi lihtsalt oma ilusa jutuga!!!
BRIKI
Memberpeab vist Sul treeningkoormust suurendama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nalja teed. Ma ei tõuse siis kuu aega voodist

BRIKI
MemberSellise kavaga tõesti kehakaalu ei langeta.
BRIKI
MemberIlma irooniata – tõsine “spetsialist” on sulle selle kava kokku pannud …
BRIKI
MemberKirjuta, kuidas sinu menüü välja näeb.Tavaliselt söön ma:
8.00 tatrapudru või võileib kalkunivorstiga+muna
12.50 mingi lihatoode+salat
15.00 viinamarjad või muud puuviljad
17.00 tatrapudru või lihatoode+salat
21.30 kohupiimakreem või kohuke
joogiks kasutan ainult vett või teed
BRIKI
MemberSeda juhtub enamasti siis kui:1. ei osata end väljendada
2. ei osata oma seisukohti argumenteerida
3.kõik peale sinu on lollid
Ka mina ei saanud aru,miks ja millistele küsimustele ei ole võimalik meili teel vastata .
Aga küllap me oleme siin kõik lollid,sest nagu näha ei saa foorumis isegi keegi täpselt aru mida sa tahad.
Vabandan nii enda kui kaasvoorumlaste nimel,
BRIKI
MemberAsi ei ole selles, mida sa TAHAD, vaid mida sul VAJA on. Et toitumist korda saada kaalu alandamiseks, ei ole vaja kellegagi silmast silma kohtuda, meili teel saab asjad väga edukalt aetud, see ei ole raketitehnika. Mõtlesin, et mainiks
BRIKI
MemberSiis ma ei näe küll mitte mingit takistust maili teel suhtlemisel. Saadad endast pildi ja asi ants. Aga mis ma siin ikka targutan.Nagu näha ei saa foorumis isegi keegi täpselt aru mida ma tahan. Alustasin lihtsast küsimusest ja ikka jõuab iga inimene omade järeldusteni. Ehtne näite suhtlemisest kui teineteist ei nähta!!!
BRIKI
MemberSelle teksti najal eeldan, et sa ei taha toitumikava, vaid eratreenerit juba ????Ma pole sõnagi maininud trennist.
BRIKI
MemberKui tohib küsida, siis mis erivajadused need on, et maili teel saa küsida.Mul pole mingeid erivajadusi aga neti teel võtab see esiteks palju kauem aega. Ma juba olen tellinud kunagi toitumiskava neti kaudu ja enam seda viga ei tee. Ma arvan, et ma ei jaksaks ka kirja teel nii palju küsida kõiki pisi asju, millest ma aru ei saa. Pealegi olen ma nii kui nii toitumise suhtes täpselt nii tark kui ma olen seda lugenud erinevatest kohtadest, igal pool räägitakse eri asju ja lähenemisi. Selleks, et leida see õige lähenemine minu toitumisele, peaks see inimene ka mind nägema ja kuulama mida mina ootan ja tahan.
BRIKI
MemberSa võid ju sõnumi saata või e-maili kasutada.Kui inimesed ei kohtu silmast silma siis on ka raske kirja teel teise vajadustest aru saada. Ma ei küsik vastasel korral abi, kui tahaksin tellida toitumiskava.
BRIKI
MemberKõikidele küsimustele vastuste saamine tähendabki sisuliselt toitumiskava …Ja aga mitte internet teel.
BRIKI
MemberMilles probleem?Tahan saada toitumisalast nõu kuna kehakaal pole see mida sooviksin. Enda arust toitun küll õigesti, kuid kaal ei lange. Ma ei taha endale tellida toitumiskava, tahan kellegiga konsulteerida, et oma kõikidele küsimustele vastused saaksin.
BRIKI
MemberPildi pealt näitad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No see on ka võimalus. Nett on täis igast pilte
BRIKI
MemberEnamasti tehakse ise või siis tuttav õmbleja nt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No tutvused peavad ikka olema vist. Mingi õmbleja küll ei tea millised need olema peavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused