BRIKI
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BRIKI
MemberJa see oli ka päris hea ,kui rahvusvaheline zürii hääletas ja Vaiko Eplik eelviimase koha sai
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
oojaaa Ma ei saa aga aru kuidas siis need siinsed korraldajad ei saa aru, et rahvahääletus on jama!!!
BRIKI
Membertere . tahaksin teada , kus ja kelle käest m asaaksin toitumiskava tellida ???olen ise ka hädas tselluliidiga . see ei kao kohe mitte ära .
kuidas võtta alla 10 kilo ?? mida ma selleks tegema peaksin ?
milliseid toiduainedid täpsemalt ?
Tellida saad ju siit samast fitness.ee lehelt. Vali treener, täida ankeet, maksa ja saad varsti kava kätte.
BRIKI
MemberPärilikku juuksekadu ei ole olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Minoksidiili (Regaine) toime on keskmine ja paljudele ei mõju.
Kofeiinishampooni võib ka proovida.
TGF-beeta inhibiitoreid, ntx Ama-cha teed võib pähe määrida jne.
Kas sa oled arst?
BRIKI
MemberEi saanud ma aru, mis krdi eesti laulust juttu. Tuleb välja Eurovisioon
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kuulasin siis ka natuke ETV kodukalt Eesti üllitisi. Kuna see aasta Deva Deva Dance puudub, siis päris huvitavad lood olid Ithaka Maria’l ja Köök’il. Kui peaks hääletama, siis Maria poolt. Laura lool on vähemalt minu arvates osad sämplid mingist loost maha kopitud just refrääni osas hakkab nagu kumisema mingi teine lugu. Mulle isiklikult pole Laura lood eriti istunud. Alguses tunduvad kuulatavad, aga kui hakatakse laskma söögi alla ja peale, siis üldjuhul olen hakanud isegi raadiol kanalit vahetama, kuna sellise kopa viskab ette. Kui võtta reaalse pilguga ja ennustama hakata, siis väga suure tõenäosusega Laura läheb Jugovisioonile Eestit esindama.Mingi osa Laura loost on väga sarnane ühe Mari- Leenu lauluga.
BRIKI
MemberProovi sellist ravimit nagu Regaine, hind on kallis aga toime peaks väga hea olema. Rohi stimuleerib juuksekasvu ka päriliki juuksekao korral.
veebruar 10, 2009 at 10:51 e.l. in reply to: Millal teha jõusaali kõrvalt aeroobset trenni rasvapõletuseks #183335BRIKI
MemberHommikul enne sööki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2009 at 8:32 p.l. in reply to: E-sigaret ehk elektrooniline sigaret, arvamusi ja kogemusi? #183277BRIKI
MemberOlen kuulnud, et see pidi jube asi olema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberPalju õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberÜllatavalt head laulud see aasta. Aga Laura – Destiny on ikka omaette klass, pole kahtlustki, et see Eurovisioonile läheb. Kui just Purga revolutsiooniga žüriid tagasi ei ole toodud ja neid eurolaulu valima pandud. Endale meeldib õudsalt ka Lowry lugu, üldse tema kauamängiv on hea.Lowry oli ka minu arvates üks parimatest….teised lood on kõik jah suht ebaõnnestunud.
BRIKI
MemberLaura, «Destiny» oli teistest peajagu üle, see ainult minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pean mainima, et see oli ka minu üks lemmikutest!
veebruar 6, 2009 at 8:21 e.l. in reply to: Palun erakorralist abi :) – Abi aitas, vaata ise! #182891BRIKI
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hääled antud…edu!!!BRIKI
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ha h ah aaaa….hea video!BRIKI
MemberOlen ka infost huvitatud….aga vb liiga vara küsida.
BRIKI
MemberMa arvan, et kõik on inimesel endal peas kinni…mitte pole asi geenides.
BRIKI
MemberNaine, 37-38
-
AutorPostitused