BRIKI
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BRIKI
Member

BRIKI
MemberHea, et sellist julgust tal on. Teised tema sarnased istuvad arvatavasti kodus ja masetsevad.
BRIKI
MemberSuper…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> õnnitlused medalite puhul
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberPöidlad pihku!!!!
Et tuleks neid säravaid medaleid veel ja veel
BRIKI
MemberPisarat silma ei too aga kananaha toob see lugu küll ihule. Minu arust Eurovisiooni kõige ilusam laul:)
BRIKI
MemberKunagi, kunagi ammu liitusin Res Publica noortega ja praeguseni olen vist nende nimekirjas, kuna saadetakse igast pahna koju….nüüd olen vanem ja targem:D Et siis ei poolda midagi!
BRIKI
MemberMa pakun, et Eesti võib saada 10, 11 või 12 koha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 2, 2009 at 9:07 e.l. in reply to: EKV võistluste plakatid – aidake laiali saata üle Eesti! #189719BRIKI
MemberMa saaksin Kuressaarde reklaami panna. Aga kas saab ainult ühe plakati või saab neid ka rohkem?
BRIKI
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
Sealt saad tellida
BRIKI
MemberKas auhindu saab ainult kätte kell 17.00? Ma võistlesin täna ja pole kindel ,kas keegi peale mind parema tulemuse sai aga pidin lahkuma enne kella viite.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberKas näiteks lamades kangi surumisele tuleb eelnevalt registreerida? Ja kas on ka mingid kindlad kellaajad millal toimub võistlus või saab seda teha antud ajavahemiku jooksul?
Kas arvestatakse ka kehakaalu erinevusi?
BRIKI
MemberMulle meeldib õudsalt selliseid võrdlusi vaadata.
veebruar 26, 2009 at 4:22 p.l. in reply to: Mitu tundi te päevas arvutis “vaba” aega veedate. #153912BRIKI
MemberNo 3 tundi kindlasti päevas aga nädalavahetusel proovin arvutit vältida
BRIKI
Member4500.- oli vist
BRIKI
MemberMa küsiksin ühe mitte nii teemakohase küsimuse, küll aga ikkagi dieedi kohta.
Kui pidada dieeti ja samal ajal jõutõstmisega tegeleda kas siis mu tulemused ikka paranevad või lähevad halvemaks?
AutorPostitused