BRIKI
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BRIKI
MemberKusjuures, ma paneks soti vahele, et sa murraks esimese nirgi või mis iganes looma/linnu kaela ära keda vähegi süüa kannataks..Miks oled sa selles nii kindel?
BRIKI
MemberTundub,et sa pole kunagi tõelist nälga tundnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et kui tunneksin suurt nälga, söökisn puulehti ja muud sellist, kui tapaksin ise mõne looma.
BRIKI
MemberComarketis maksis roheline soodushinnaga 17.90+pant. Samas kuna punane maksis 19.90+pant ja kollane 15.90+pant, siis on alghinnad üpris ülepaisutatud.Ma olen vahest säästukas ka väga soodsa hinnaga ühte neist näinud. Maksis vist 11 kr millegiga, kui ei eksi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberEcuadoris on ühes piirkonnas rahvustoiduks merisead. Nad küll on natuke suuremad kui need keda kodus peame, kuid mina ei suutnud neid isegi vaadata,kui nad orgi otsas tule kohal keerlesid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jubeeee. Kuidas saab keegi nii armast ja süütut looma süüa? Eks me peame normaalseks seda, mida on meile sünnist saati õpetatud.
BRIKI
MemberMina andsin ka sinna hääle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kuskil Hiinas või seal kandis süüakse ju ka rotiliha. Nägin kunagi dokumentaali, kuidas rotid elusalt kuuma vette pistetakse, et nahk maha tuleks. Nad on ka ju tegelt koduloomad paljudele inimestele.
Minu jaoks vahet tegelt pole, kas koduloomad v mitte, kui nendega julmalt käitutakse siis hakkab kõigist kahju.
BRIKI
MemberPalju õnne sünnipäevaks ka minu poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberLehekülge ei leitudServer tagastas 404 vastuse Muud asjad, mida proovida:
Vaata kui vana see postitus on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rannahooaeg ka juba ammu läbi!BRIKI
Member1 korra olen proovinud 25 kg ja surusin 40 korda.
BRIKI
MemberLoe kasvõi eelviimast Tervisplussi, kus Argo Ader teadis öelda, kuidas 3 kg maha saada nädalaga.Võimalik on see jah aga võistlejad valmistuvad mitu kuud võistlusteks ning nad ei saavuta võistluskaalu 1 nädalaga!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberMind huvitab, kuidas inimesed saavutavad nt nädalaga oma võistluskaalu, kui nt normkaal on 69, aga võisluskaaluks peab saama 63 kg. Info pärineb Fitness HER’S ajakirjast.
Äkki annad selle lk numbri, kus oli öeldud, et nad saavutavad võistluskaalu 1 nädalaga. Ma ei usu seda, et selline asi HER`S ajakirjas oli. Ehk said ise valesti aru!
MemberSuured õnnitlused:)
BRIKI
MemberBriki, kui vaene oli su süsikavaene kava? Palju gramme päevas? Ma ise tavaliselt üritan ikka üle 100g süsikaid saada, alla selle ei tahaks eriti jääda… Ja kas “ärajäetud” süsikad asendasid pigem rasvade ja/või valkudega? Aitäh, kui viitsid vastata, või siis kui mõni teine teadjam räägiks süsikate minimaalse aga siiski tervisliku koguse kohta. (Süsikad tulevad ainult väärtuslikest allikatest).Ma ei oska sulle grammides ausalt öelda sest sõin pea iga päev täpselt samu asju ja süsikaid kokku ei liitnud.
Süsikad mis ära jätsin asendasin ikka enamus valkudega. Tegelt tarbisin süsiveskuid hommikul ja õhtul väga minimaalselt või proovisin üldse vältida. Alguses oli sellise korraga raske harjuda sest und ei tulnud, kuid 2 nädalaga kadus ka see mure.
MemberUskumatu…kas lood on tõesti sellised?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pean järelikult pettuma paljudes asjades.BRIKI
MemberKust otsast see ülelaskmine on? Kui sa ikka külastad fitness.ee siis ka tead kuidas asjad käivad!
Nagu näha ei julge sa ka oma päris nime alt sisse logid, ainult levitad laimu
MemberAinult kiidusõnad sulle Ingrid. Lugu tundub lausa uskumatu aga väga õpetlik ja motoveeriv
“> -
AutorPostitused