BRIKI
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BRIKI
MemberPole küll kulturist aga minu lemmik fitnesisst Anna Mekhina

BRIKI
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nii odav.BRIKI
MemberKusjuures Kirbule sobib selline keha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pean täielikult nõustuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
BRIKI
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ilus aga kas ka reaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberTänks, et lubasid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei lähe isiklikuks, et teenida siin ei tea mis punkte!
Loodan, et keegi ei pane pahaks, et jutt kuidagi märkamatult hoopis muu pöörde on võtnud. MINU eesmärk see polnud.

BRIKI
MemberNii, et siis liigitame elusa alla selle, mis endale sobib. Miks ma ei imesta….Imestada võid ainult selle üle, mis tundub selle vääriline!
BRIKI
MemberSee jutt läheb juba jaburaks..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Läheb jah väga jaburaks.
Ma ei usu elu sees, et keegi siit foorumist oleks ma ei tea mis nälga tundnud. Olete te Siberis käinud? Või elanud 2 nädalat ämbritäie veega? EI USU! Nälg pole see kui pead juurikaid järama ja liha ei saa. Ning kui hakata siin arutama juba selle üle, et kas rohi on elu jne siis on see tõesti jabur
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii võttes on kõik asjad ju elus!BRIKI
MemberTundub huvitav saade
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> peab vaatama kindlasti.september 21, 2009 at 8:47 e.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #220845BRIKI
MemberKoovit ei võistle ?See pole lõplik nimekiri!
BRIKI
MemberMa mõtlesin, et nii on lihtsam ja kiirem.Njh..Olen siis 165 cm ja kaalun 39kg
39 kg on pikkuse kohta ikka mega väike
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
Memberdietmix
BRIKI
Member“Skin for skin! A man will give up everything he has to save his life” (Iiob 2:4).
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> no ma ei usu, et liha mitte süües keegi ära sureb! On palju muid asju mida saab süüa kui väga suur nälg on!BRIKI
MemberAitäh sulle Panda !Olen selline häbelik neiu, et oma kaalu ei julge nii avalikku kohta kirjutadagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tegelikult ma ei näe ültse selline välja, nagu räägib mu kaalunumber.Nii naljaga pooleks võin öelda, et olen tugevat maa-tõugu, madala käigukastiga…
Uurin seda lehekülge siin ja tuleb tunnistada, et mõned sõnad on suht võõrad või nii, aga eks pikapeale saab ka see asi selgeks.
Toitumise kohapealt ütleks, et ega ma ei teagi kuidas oleks õige toituda. Igalpool on nii erinev jutt ja see ajab segadusse. Üks hetk nagu oskan süüa ja siis jälle tuleb välja et söön valesid asju jne jne…
Treener spordiklubis oleks päris hea varjant, aga ma ei tea kas julgen seda teed ettevõtta ja ega ma siin ei teagi kus mingi jõusaal ja treener asub.
Ma vaatasin, et sa ei ela Tallinnas aga kui vähegi mahti on sinna sattuda, soovitan minna Spartasse ja konsulteerida Kerli Griceviciusega. Ta on äärmiselt sümpaatne treener ja aitas mind toitumisega väga palju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 16, 2009 at 6:33 p.l. in reply to: Mikk Raudsepa hetkevorm ja ettevalmistuse ülevaade EMV 2009 3 oktoober Salme keskuses – uuendatud 11.09. #220037BRIKI
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina Mikuga maid jagama ei kipu. Eesmärgid peavad muidugi kõrged olema, kuid minu eesmärgiks on ikkagi kuni 75 kg kategoorias võistlemine. +75 tähendaks minu jaoks lihtsalt pehmet vormi ja kuna massi ka nii palju ei ole kui andekatel noormeestel, siis pole seal katekoorias just kõrged šansid.
Loodan, et Mikk suudab ikkagi hea vormi teha kuigi põhikonkurent Silver Sõrmus pimesooleoperatsiooni tõttu konkurentsist välja lubas jääda ja seega motivatsioon vb veidi väiksem on.
Kas Silver tõesti ei võistle

Kahju sest ma arvan, et paljud ootaksid nende kahe rebimist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberMa usun jah, et need on märtsis ja aprillis. Aga millal täpsemalt?
-
AutorPostitused