BRIKI
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 5, 2009 at 7:09 p.l. in reply to: Soome MV 2009 kulturismi ja fitnessi meistrivõistlused #224607
BRIKI
Memberhttp://www.pakkotoisto.com/vbulletin/attac…mp;d=1254502526http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/attac…mp;d=1254502526
Mul lausa naljakas vaadata , et sellistel on rinnahoidjad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei näe selleks küll mingit põhjustMuide sellel viimasel on küll nägu täitsa mehe oma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberIkka on:D alguses kui käima hakkasin lasin kuskile kõri juurde jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ei no nüüd oskan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega ma päris üksi ka seal ei käi:DMa arvan, et peaksid igaks juhuks laskma mõnel treeneril või asjaosalisel kes jõutõstmisega tõsisemalt tegelevad oma surumis asendi üle vaadata. Ma ise ei tegele sellega otseselt aga käin vastavas trennis ja tean, et õiges asendis võib peituda võti paremate tulemuste poole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
Memberiseseisvalt. Kooli jõusaalis.Aga on keegi õpetanud sind suruma?
BRIKI
MemberNo homme proovin 80 ära lükata usun et lükkan ka. Tahaks 90+ lükata (olen 15 aastane)Ma sp küsisingi, et sa päris noor. Aga kas sa teed iseseisvalt trenni või on sul ka treener?
BRIKI
MemberKUidas saada rinnalt kiiresti jõudu juurde tahaks maksimumi üless viia aga mingid kindlad harjutused mis anavad juurde? ja kas 3×3 tuleb kiiresti jõudu juurde? Kaalu ei tahaks sellejuures tõsta.Tohib küsida, palju on hetkel max?
BRIKI
MemberTänud õnnitluste eest!!! Tegelikult olin valudega lavalÕnnitlused ka minu poolt. Näed super piltidel välja ja ega ei saa arugu, et valud piinaksid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2009 at 9:27 e.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #224357BRIKI
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hea videooktoober 4, 2009 at 11:11 e.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #224121BRIKI
MemberMa vaatasin, et naistel oli see aasta dresscode punane.
oktoober 4, 2009 at 8:46 e.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #224078BRIKI
MemberNüüd tuleb tunnistusele märkuste lahtrisse märkus, PUUDUS PÕHJUSETA KOOLIST
Jah ega Fitshopi ei julge minna enam, saan suure punase 2 ka päevikusse lisaks
oktoober 4, 2009 at 8:35 e.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #224074BRIKI
MemberPole ju hullu, need on igal aastal.
Seda kull aga ma olen nagu korralik koolilaps 2 aastat järjest igat voistlust vaatamas käinud. Nuud jai siis esimene vaheleoktoober 4, 2009 at 8:23 e.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #224070BRIKI
MemberMul nii kahju, et ei saanud oma silmaga ikka v6istlusi vaatama minna
oktoober 4, 2009 at 12:01 e.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #223980BRIKI
MemberNaised:Kui mu silmad ei eksi siis on laval Inna Uit?
oktoober 3, 2009 at 11:54 p.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #223974BRIKI
MemberMa olin suht kindel, et niikaua kui mina siin oma ürgarvutiga pilte tõmban ja juba arvestan sellega, et enne 04:00 ma ilmselt siit minema ei saa, sest pildid on veel ka vaja väiksemaks teha ja nipet-näpet, siis muutub rahulolematuks. Hetkel hakkan pilte ühekaupa töötlema ja üles laadima ja mõtlen sellele, et kõik see rahvas, kellega sai koos Tartusse tuldud, ilmselt juba magavad ja küsin endalt, et miks ma seda teen, aga söön Oti sepikut ja teen ikka, et unetutele rõõmu valmistada
Tagaruumis, vennad Grimmid. Nii se kõik algas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Me unetud oleme sulle väga tänulikud
oktoober 3, 2009 at 11:45 p.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #223969BRIKI
MemberMul pole selle pärast und, et ootan pilte
oktoober 3, 2009 at 11:31 p.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #223967BRIKI
MemberTere õhtust/hommikust kõigile! Jõudsin Tartusse ja vaatasin üle enda kaameraga tehtud pildid. Andsin oma kaamera Silver Sõrmuse kätte ja ainult alguses on minu enda tehtud pildid. Silver paugutas ligi 300 pilti ja kuna keegi uusi pilte näinud ei ole, siis tõmban neid praegu arvutisse ja teen väiksemaks ning panen mõned olulisemad pildid siin üles et unetutel oleks tegemist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Head vaatamist! 
Mina olen vägagi unetu
AutorPostitused