BRIKI
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 15, 2009 at 10:08 e.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #234705
BRIKI
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei ava mul.Ollen tahtnud mitut võistlust vaadata….pole veel kordagi pilti ette võtnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2009 at 10:00 e.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #234701BRIKI
MemberÕnnitlused sünnipäeva puhul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja, et tehtud töö saaks väärilise tasu!!!november 14, 2009 at 2:43 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #234570BRIKI
MemberNeid pilte vaadates peaks küll Mikk esikohta saama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberMa olen alati imetlenud neid tantsijaid. See pole mingi lihtne asi mis nad teevad. Sõna otseses mõttes vajub suu lahti
MemberEhk paneb see saade mõne tugitoolisportlase oma tervise peale mõtlema ja annab ka motivatsiooni trenni minna. Paljud on a`la sellise suhtumisega, et olen ju nii paks ja mis see mõni friikas või burks ikka teeb.
BRIKI
MemberAlguses läheb kaal ikka kiiresti alla…mida rohkem aeg edasi, seda aeglasemaks see muutub.
BRIKI
MemberMina jälgin. Pool saadet juba vaadatud ja esmamulje on super.
BRIKI
MemberBRIKI
MemberWow…lihtsalt wow. Pole varem näinud midagi sellist ja see naine on tõesti andeksas.
BRIKI
MemberAga teeme nii: homme oleme avatud 14.00-19.00!Tänaseks panen kohe-kohe poeuksed kinni ja suundun Sparta jõusaali jalatrenni. Kui batooninälg lausa silmnägemise võtab, võid mind saalist otsima tulla.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ma siis homme hüppan läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberKui tegu on Victoria 2-layer short topiga, nagu tundub, siis üks must ja üks punase-rohelisega M hakkasid küll silma. Hinnaks 610.-No siis peab vist jälle üle pika aja sammud Fitshopi poole seadma ning uut kaupa noolima tulema. Vaja ka batooni varusid täiendada
MemberKas esimesel pildil olevat valget topi on ka saadaval? Kui jah, siis mis hinnaks?
BRIKI
MemberSee on tõesti ilus top…peab ka uurima tulema
MemberSuured suured õnitlused sulle sinna kaugele
MemberPilt on jah hästi lahe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused