BRIKI
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BRIKI
MemberPoleks uskunud, et jälle lisandub üks patune
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
Memberaga mis ajal tulemusi oodata oleks? on mingi aeg paika kapandud või võib see dopinguproovi kontrollimine võtta nädalast poole aastani?Juttu oli järgmisest nädalast
november 28, 2009 at 5:11 p.l. in reply to: Fit Night üritus sellel laupäeval 28 novembril FitShop Spartas LIVE #237616BRIKI
MemberSaabus ka Härra JokerKohe algab otsereportaaz Trennitäht 2009
Olge Fit lainel
november 28, 2009 at 4:09 p.l. in reply to: Fit Night üritus sellel laupäeval 28 novembril FitShop Spartas LIVE #237607BRIKI
MemberAga mina tahaks hoopis teada, miks ma veel preili BRIKIt täna Fitshop Spartas pole näinud? Ja mandril mitteviibimine pole mingi ettekääne…NB! Huvi tundjaks olin siis mina ehk Kirp, kes ma olin Viska alt sisse logitud, võimaliku peretüli väitimiseks täpsustan…
Kui mandril mitteviibimine vabandus pole siis jään vabanduse võlgu kahjuks
november 28, 2009 at 3:26 p.l. in reply to: Fit Night üritus sellel laupäeval 28 novembril FitShop Spartas LIVE #237598BRIKI
MemberMa hirmsasti tahaks selle ülemise pildi kohta midagi öelda aga õigeid sõnu ei leia
BRIKI
MemberSeda ka muidugi ja Teil on igati õigus………………vahel lihtsalt ajab see inimeste üleliigne vingumine vihale kuigi nendest vingujatest võibolla üksik on selline kes käib sellistel võistlustel.Aga jah loomulikult niisuguste keelatud ainete kasutamine on paha ja peab olema piisavalt tark et ei jääks vahele.
Ikka piisavalt tark, et ei kasutagi üldse.
BRIKI
MemberMul on kuidagi südamesse jäänud lugu vasikatega. No nii kahju oli vaadata kuidas nad sinna linna viidi. Oli ju väikestel hirmunud näod peas ja ma ei arva, et oli õige tegu nad ema juurest kohe ära võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
Membernii et 22aastasena pole hilja veel lavalaudadele minna?Kindlasti mitte. Ma olen ka 22
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõni ju alustab palju kõrgemas eas.BRIKI
MemberSelge. Proovin siis 15. Revalis kohal olla!
Nii head võimalust ei saa lihtsalt maha magada
MemberKui ma õigesti aru saan siis võin ka liituda, hoolimata sellest , et trenni teen Kuressaares?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Neid kogunemisi on uuel aastal veel plaanis?
BRIKI
Member5 punkti
MemberMis % kodujuustu kasutada?
BRIKI
MemberHmm … kas on tegemist selle “Kaalust alla” neiuga, kes kolmapäeval välja hääletati???Ja sellepärast on vaja 10kg nii kiiresti alla võtta, et saate lõpus kutsutakse kõik saates osalejad uuesti saatesse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma kaldun sama arvama. Kogu ta jutt ja muu info kattub 99% “Kaalust alla” Chrisi omaga.
november 19, 2009 at 8:11 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #235853BRIKI
MemberProtokollis oli ju kirjas sünniaasta, milleks on 1997!
BRIKI
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
AutorPostitused