BRIKI
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BRIKI
Memberaga kui ma tahan niisama vormi? jumala eest ma ei taha mingiks bõkiks naiseks saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tahaksin ilusaid kenasid reljeefe… ja sitkust.Naistel on ikka väga raske põkiks saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberTere, on paar lisakilo. Tegelen jalgpalliga nädalas 5 korda ning ainult jalgpall ei aita, et saada mõni lisakilo alla ja kõhu peal lihas välja, mida teha? kui palju kodus ise teha? ja missuguseid harjutusi? Mida süüa, kui palju? Suveks saledaks.‘
Orav
Foorumi uurimine ei teeks paha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberMis need tänased numbrid olid?Kaks kes meelde jäid olid Andrus, kes võttis vist juurde 600g ja punase-blondide juustega naine, kes võttis lausa 2 kg juurde
BRIKI
MemberEsimesed 2 pilti on küll väga ok! Välimuse põhjal ei maksa aga järeldusi teha, kes ülbe ja kes mitte.
BRIKI
MemberJõusaal 250.- kuu
Mingeid lisandeid ei tarbi….krõbistan ainult ProFx batoone, millele kulub kuskil 400.- kuus
BRIKI
MemberMul on ka üks küsimus
BRIKI
Member75gr karamell ja banaan, ja 35 gr maasikas, banaan ja karamell……Selge! Eks saadan kellegi ostma
BRIKI
Memberjep!Kas kõiki maitseid?
BRIKI
MemberKas soodsaid batoone on veel saadaval?
BRIKI
MemberOled ujujate kalendrit näinud?Ei ole…aga ma olen nii andunud fänn, et mitte miski ei kõiguta mu arvamut
BRIKI
MemberÜtlen juba ette ära “Fitnessistid on paremad”
BRIKI
MemberEinoh, Andrusel on ju oma reziim, millest peab kinni hoidma, ja tema ju TEAB, mis tema kehale kõige parem on!
BRIKI
MemberUSA oma on jah parem!
Ja Andruse ülbe jutt treeneriga ajas ikka harja punaseks
BRIKI
MemberEtteruttavalt küsiks, et mis täpselt 15. detsembril Revalis päevakorras on?
BRIKI
Memberhttp://www.hardbody.com/news/2009/10/13/sa…booty-implants/
Või siiski….sellel lk 3 pilt ja eks ole siis juba aru saada kellel on tuunitud tagumine pool
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused