BRIKI
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 26, 2010 at 2:47 p.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #262692
BRIKI
MemberKas muul moel ka pilte võimalik saada?
BRIKI
MemberKa mul jooksis kõik ilusti.
märts 24, 2010 at 11:16 e.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #262380BRIKI
MemberKas varsti on oodata ka pilte juurde kuskilt? Fotograafe oli ju väga palju
märts 22, 2010 at 1:36 p.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #262155BRIKI
Memberhttp://www.tartupostimees.ee/?id=240070
Väike jutt ja mõned pildid.
märts 21, 2010 at 11:08 p.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #262097BRIKI
MemberÜtlen ka suured suured tänud hea võistluse eest Imre!
Palju õnne kõikidele võitjatele ning veel paremaid tulemusi juba järgmistel võistlustel

BRIKI
Memberaitäh seda mul just oligi vaja! Proovin 2 nädalat nii toituda, aga.. kas näiteks teed meega võib juua? Lemmik tee on roheline-apelsini tee, kui ma sinna sisse natuke mett panen, kas see on väga hull?Ei mesi pole halb…kui seda ei kühvelda lusikate pakupa endale sisse.
Ja mis ma veel ütlen, et hommikul peaksid sööma pudru. Ning vahepaladena on hea võtta kohupiima v kodujuustu (4% näiteks)
Kui sul juhtub olema näiteks ajakiri Toit & tervis 2009 juuni number siis seal sees on näiteks Naltalja menüü. Saaksid endale mingi ettekujutuse toitumisest. Kui sull seda pole siis võin natuke vaeva näga ja selle sulle siia kirja ka panna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberVäiksed soovitused sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1) Mine kohe trenni, pole vaja karta. Käid paar korda ja saad oma kartusest üle. Mida kauem edasi lükkad seda rohkem hirmu tekib
2) Limonaadid unusta kindlasti ära. Eelista teed(ilma suhkruta) ja vett
3) Saiakesed unusta ära( ka muud magusa näksimised)
4) Söö kana v kala ja juurvilju
5) Söö kindlatel kellaaegadel
6) Kindlasti peaks menüüd olema munad ja ka lahja juust
Omast kogemusest ütlen, et esimesed 2 nädalat on kõige raskemad. Dieet kui selline sõna unusta ära. Tahad alla võtta, siis muuda oma elustiili.
märts 11, 2010 at 9:31 p.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #260906BRIKI
Membernaisi võiks ka nagu rohkem registreeruda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahju küll kui homme ei lisandu rohkem

BRIKI
MemberÕnne sünnipäevaks
MemberÕnnitlused
MemberSoomlane Minna Pajulahti saavutas medium klassis kõrge 2 koha. Samas klassis võistelnud Oksana Orobets finaali ei pääsenud.
BRIKI
MemberMindi Smith, kes saavutas 4. koha Figur Internationalil nägi minu arvates välja täitsa kolmanda koha väärilisena.

Ja minu üks teine lemmik Felicia Romero, Figure International 5 koht
märts 4, 2010 at 10:08 p.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #259813BRIKI
MemberKas spordiklubi andmed on vaja kindlasti märkida?
BRIKI
MemberFIGURE INTERNATIONAL
Nicole Wilkins-Lee

Erin Stern

Heather Mae French

BRIKI
MemberFITNESS INTERNATIONALI FAVORIIDID
Adela Garcia- võitnud kahel korral Fitness Internationali tiitli

Tanji Johnson

Julie Palmer- Fitness International 2009 teine koht, 2008 kolmas koht
AutorPostitused