BRIKI
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BRIKI
MemberTWITTER:
RT @OlympiaWebcast: We apologize for the webcast… It is an external server issue. We are working hard to resolve this for you! #Olympia
half a minute ago
Ehk saavad asja korda
BRIKI
MemberNeed naised võistlevad arvatavasti FIGURE OLYMPIA tiitli eest:
1. Erin Stern
2. Nicole Wilkins- Lee
3. Heather Mae French
4. Kristal Richardson
5. Felicia Romero
6. Alicia Harris
7. Teresa Anthony
8. Terri Turner
9. Candice Keene
10. Larissa Reis
BRIKI
Membernii peaks pildi järgi õige olemaVäike apsakas parandatud….pooled läksid sassi
BRIKI
MemberBRIKI
MemberBRIKI
MemberÜtlen ausalt- ma ei saa aru, mida siin hinnatakse. Igasugused nabarõngad, käeketid, kõrvarõngad jne- asi läheb vägisi spordist kaugele. Iseenesest toredad naised, aga hinnata ja võrrelda ma neid ei oskaks.
Nii palju kui mina neid bikini võistluseid jälginud olen siis minu arusaam on see, et hinnas on need kellel on ümar kannikas ja kellel pole olnud kahju ka rindade pealt raha kokku hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberBRIKI
Memberesimene väljakutse:Branch, Cutler, Heath, Dexter
Kas esimesest väljakutsest võib juba järeldada, et need mehed peaksid olema siis kõige paremas vormis?
BRIKI
Member2009 a. FIGUR OLYMPIAl 8-nda koha saanud Jessica Paxson- Putnam võisteb see aasta hoopis bikini divisjonis.
Jessica Figure Olympia 2009
2010 Jaksonville Pro Bikini 2 koht
BRIKI
MemberKui jutt juba naiste peale läks siis tehke tutvust kahe Bikini Olympia favoriidiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nathalia Melo

Amanda Latona

BRIKI
MemberEga siin vist probleemi polegi, mõnele lihtsalt meeldib vaielda.
Ma soovitan soojalt parem seada sammud klubisse kus selline aparaat olemas ja oma võimed proovile panna
BRIKI
Member1. Cutler, Jay USA
2. Heath, Phil USA
3. Greene, Kai USA
4. Jackson, Dexter USA
5. Winklaar, Roelly Netherlands
6. Warren, Branch USA
7. Rockel, Ronny Germany
8. Wolf, Dennis Germany
9. Jackson, Johnnie USA
10. Martinez, Victor Dominican Republic
BRIKI
MemberVäga huvitav on lugeda su juttu sest nii mõnigi probleem on mulle endalegi tuttav, eriti just fitnessiga seoses. Aga kõik kogemused tulevad ainult kasuks, ka halvad, sest siis õpitakse just rohkem
BRIKI
MemberSee esimene pilt on tänase Õhtulehe fotouudiseks pandud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub, et USA nö “kulturistidel” on suurem võimalus jõuda ajakirjandusse Eestis sest kohalikud võistlejad on selleks liiga ilusad

BRIKI
MemberMa pakuks välja, et peaksid ühe raamatu oma sulest välja pigistama sest nii värvikat teksti nagu sa kirjutad on raske leida
??:”>AutorPostitused