BRIKI
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BRIKI
MemberSuured õnnitlused sünnipäeva puhul Natalia!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberMulle torkasid silma kohe rinnad, mis jätavad kangesti silikooni mulje
BRIKI
MemberKas banaani-šokolaadi oma maitsta ka pakute poes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2011 at 8:56 e.l. in reply to: Arnold Classic 2011 Pro VÕITIS Branch Warren!!! VAATA PILTE!!! #289736BRIKI
MemberErin 3 weeks out

veebruar 11, 2011 at 3:44 p.l. in reply to: Arnold Classic 2011 Pro VÕITIS Branch Warren!!! VAATA PILTE!!! #289584BRIKI
MemberVeel mõningad blogid lugemiseks, kes on huvitatud sellest, kuidas valmistuvad naised võistluseks
BRIKI
MemberSee on ikka väga vähe, õde on mul sama pikk kui minagi 162. Neti kajastust minu teada ei ole. Muidu võistleid seal sellised parjad soome tädid kes kaalusid ikka 100kg ringis, et neil oli ka mida kaotada.Kui ma siin mõtlen, et oma 159 cm juures kaaludes 47 oli tunne, et hakkan keskelt pooleks minema siis mis tunne su õel küll olla võis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga tubli ikkagi. Kes ikka paremini neid dieedi piinu teab kui me ise kõige paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BRIKI
MemberNo 42 kg on ikka väga vähe, pikk su õde üldse on? kui see saladus pole
??:”> Kas sellest võistlusest mingi neti kajastus ka on olemas….ma täitsa huvist uuriks kes seal siis võistlesid ja mis kaalu numbrid olid
BRIKI
MemberKahjuks jah ei tegele selliste asjadega- sirvimistega. Ei ole nii palju aega ja ei näe vajadustki. Ise ka imestan, et antud teema lahti tegin.
??:”> Arvata selle esimese postituse daatumi pärast vist nii juhtuski. Ja edu asjalike nõuannete jagamisel, ma arvan, keegi ju ikka loeb!!! Edu!Noh, seda minagi
BRIKI
MemberKui sa foorumit sirvid siis pole see kindlasti ei esimene ega viimane “nali”
BRIKI
MemberSee on parim nali, mis ma seni olen selles foorumis leidnud.
??:”>Äkki räägi sellest naljast lähemalt. Ma ei teadnud ausalt öeldes, et sa ka fitnessiga tegeled. Äkki oskad siis mitte naljakat nõu anda, ma täitsa huviga kuulaksin!
BRIKI
MemberEga mingeid vanuse piire otseselt pole ja kategooria oleneb ikka sinu pikkusest: kas siis -163 või 163+. Kuigi ma ei tea kus kandis sa elad siis nii või naa tuleb sul leida treener, kes sind edasi saab aidata. Kui oled Tallinna inimene siis oskaks sulle konkreetsemalt soovitada, kust seda õiget leida
??:”>Aga üht ma ütlen… vaja läheb suurt armastust jõusaali vastu. Ilma selleta ei saa midagi
veebruar 1, 2011 at 12:16 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #288500BRIKI
MemberMa arvan, et jõuan kuskil kell pool 6 või 6 Revalisse.
detsember 10, 2010 at 10:22 p.l. in reply to: Juniors and masters WCC 2010 Anatalya, Turkey – LIVE REPORT #283378BRIKI
MemberTäitsa mõnus on ikka lugeda võistlustel toimuvat kui seal juured on ka palju pilte…Mikule aga homseks kivi kotti
november 19, 2010 at 11:38 e.l. in reply to: World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle #271729BRIKI
MemberImre- 3
Jüri- 6
BRIKI
MemberI hope to see Romero in the top spot
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused