brain
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
brain
MemberNo ega ma siis ainult rasvata kohupiima ja kodujuustu ei söö
brain
Memberno ei peagi olema ju, see oleneb inimesest kas ta tahab kaalu tõsta või langetada.
ja mul on ju kirjas et ” mina söön “
brain
MemberNo mina söön rasvata kohupiima 200g vahest hommikul koos pudruga ning enne magama minekut kuskil 1,5 tundi. Tavaliselt koos jogurti või siis hapupiimaga. Aga võib ka süüa rasvata kodujuustu.
brain
Memberno 65 kr kord on paide kohta ikka liiga palju!!!!!
Või siis nädala kaart 180 kr, see teeb kuu aja hinnaks 720kr.
Selline tunne nagu elaks Tallinnas, ainul saal on kõvasti kehvem.
brain
MemberKus lusikaga antud sealt kulbiga võetud!
Saavad oma 6 klassi külakooli kätte ja lähevad linna laiama.
Aga eks venelane ole eluaeg selline olnud.
brain
MemberHuvitav kas siis sellepärast ei müüdagi enam NO-xplode siin poes?
Aga jah oma sõpru võiks jagada küll
“>brain
MemberNO-Xplode kas keegi seda on proovinud sealt tellida?
brain
MemberHalleluuja!!!!
Segad näiteks piimaga või mõne muu joogiga(mahl, vesi).
Soovitatavalt mitte limonaadiga!!!
brain
MemberMis sa MEE siin kärgid, kui sul mingi probleem või mure on siis helista või saada mail kristole sportlabist.
Ise olen tellinud asju nii siit kui sportlabist ja pole kumbagi kohta midagi paha öelda.
brain
MemberAga kas siis roheline tee annab kah samamoodi energiat nagu kohv?
brain
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>brain
Membersellised on kulturismi häbiplekk

brain
Memberloomulikult on abi

lasin Otil endale kava koostada ja nädalaga oli juba erinevust näha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>brain
Membertegin isegi algusaegadel sellise kava järgi, kuskile maale tuli ja jõudu normaalselt juurde aga nagu eespool mainitud siis hakkas ka minu puhul taandareng ei jõudnud enam teha ja jõudu kadus ära. Mina soovitan korralik kava lasta koostada siin. Ja mis sa selle palja rinnalt surumis jõuga pihta hakkad? Teisi lihaseid tuleb ikka kah treenida et üle keha tugev oleks
detsember 11, 2006 at 5:31 p.l. in reply to: Kuidas peaks toituma kui teen rasket füüsilist tööd? #98022brain
Membertrenn näeb välja selline et esmaspäev: rind, biitseps. Teisipäev: jalg. Neljapäev: õlg, triitseps ja Reedel: selg ja rind kergelt. Eesmärgiks on jõudu juurde saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused