brain
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
brain
MemberKurat vist jah, kuigi oleks võinud vanduda et varem ma seda nime seal ei näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Miks kohe nii ülbeks?
ei ole ülbe lihtsalt alati on siin kellelgi midagi sitta öelda.
brain
MemberVõiks siis vähemalt panna ka mingi lingi filmile (näiteks selle IMDB sait) või kasvõi mainida filmi nime või midagi sellist. Kuid ei midagi, see teema kõlab nagu mingi Facebook’i update.Kas lugemisega on probleeme?
brain
MemberPisut naljakas postitus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Film polnud suurem asi, kuid teed selle jaoks eraldi teema ?!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis sul viga on?
Ketas kukkus pähe?
brain
MemberNo milliseid X variante siin juhtuda saab, kui ma ühtegi keelatud ainet ei ole kasutanud ja ühtegi “tundmatut toidulisandit Venemaalt” ei ole tellinud? Kas siin on tõesti kedagi, kes usub seda “tellisin toidulisandi” juttu?Ja KUI ma oleks läinud lavale, teades, et olen midagi kasutanud, ning oleks vahele jäänud, siis mõistaksin tõesti ennast hukka, et nii loll olin. Nii palju ausust võiks ikka inimesel olla, et ta oma vigu tunnistab. Arusaadav muidugi, et Argol on palju kaotada, aga kuidas ta nüüd näkku vaatab neile, kes teavad, kuidas asi oli?
Sina paistad kohe täpselt teadvat kuidas asi oli?
Paremini kui Argo ise?
Kahjuks on selleks korraks selgeltnägijate tuleproov läbi!!!!
brain
MemberVõta heaks kallis sõber! Noortele on meil siin Eestimaal teised eeskujud, ei püüdlegi selle tiitli poole. Pealegi on noored ise kordi rohkem hukas kui ma.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või kes mida hukatuseks peab? Steroidid, ropp suuvärk, narko, alko või kõik kokku + veel midagi? See, et Kalmus siin ühe lolli ###### saadab ei muuda midagi. Ei ühest ega teisest küljest. Ma võiks ju rääkida, et jooge kõik niipalju kui jõuate, süstige sustakat ja neelake metaani. Arvad, et “jüngrid” kohe järgivad üleskutset. Kes on Kalmus? Mitte keegi. Nii nagu sinagi. Igal ühel oma pea, milles mõistus sees. Kui see on seest tühi siis pole mitte miskit teha. Siis lähevad peale ükskõik kelle soovitused, või siis ka, et ei lähe peale, ei jõua kohale ka ÕIGED ASJAD.
Aga sa mine ja oksenda nüüd jälle natuke. Olen kindel, et loed selle läbi ja veelrohkem olen kindel, et sul ikka hullult pahaks läheb olemine peale seda. Siis tule siia tagasi ja moraalitse edasi. MUAHH!
Tore et said ennast siin välja elada.
Eks ma lähen ja oksendan, aga sina ole sama muretu edasi!
Edu sulle edaspidiseks.
brain
MemberSinusugusele lambale ikka, alati, ka nüüd. KERI ###### JOBU!Suur aitäh sulle!!!!
Oled tore eeskuju noortele!!!
brain
MemberVaevalt , et keegi siin hakkab sulle midagi soovitama. Liiatigi on nende ainetega vägagi nii, et mis ühele hea see teisele ei sobi üldse kohe mitte. Kuidas teada saada? Variante on ainult üks, kui tõsine huvi.Aga sellised jobud kellel siin teemat lugedes SÜDA PAHAKS läheb… keegi ei käse lugeda. Üldse, see SÜDA LÄHEB PAHAKS väljendus.)) No kui ikka väga pahaks läheb siis mine ja oksenda. Ja kui päris ei lähe aja näpud kurku, midagi ikka ülesse viskab, saab kergem ja kui järgmine kord sellise pealkirjaga teemat loed siis ära seda ava.
Aga steroideide teemal edasi rääkides, siis see kiiresti ja ruttu suureks, kõvem laks jne. No mida! Inimene kes juba nii mõtleb, ei saa kunagi suureks. Heal juhul läheb mõneks ajaks nö vett täis ja pärast kuuri kuseb ennast jälle tühjaks. Tehke parem õieti trenni, puhake palju vaja, sööge õieti ja kasutage soovi korral toidulisandeid. Kes nö keemiausku olevatest tegelastest väidavad, et ilma ei saa, ja lubatud lisandid ei anna mingit erilist efekti siis ei ole ala ja sport üldse, teie jaoks. Selline veendumus näitab teie puhul vaid seda, et olete oma teadmiste ja kogemuste poolest alles täiesti algajad. Mis sellest , et mõned teist on juba aastaid saalis kangi tõstmas käinud.
Olen ise kasutanud steroide ja väidan 100% veendumusega, et ilma nendeta on võimalik saavutada märkimisväärne muskulatuur. Enamus kes käe keemia järele sirutavad on sellest tasemest valgusaastate kaugusel kus olin mina oma arengus kui esimest korda steroide proovisin.
Loomulikult otsustab iga vend ise mis teeb, aga enne mõelge tõsiselt kas ja milleks? Selleks, et saalis sõpradest pisut suurem ja tugevam olla? Kamoon. Meie saalide tase siin Eestis.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MÕTLEV JA OMI TEGEMISI SELLELE VÕIMELE TOETUDES PLANEERIV NATURAAL ON KINDLASTI TUGEVAM JA SUUREM KUI MITTE MÕTELDA OSKAV LOLL KEEMIK.
Tubli bonsuna, sul on alati midagi öelda!!!!
äkki lähed siis hoopis bodybuilding.ee steroidi foorumisse nõu andma.
brain
Membersüdame ajab pahaks selline teema!!!!!!!
brain
Memberkasuta siis rihmasid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>brain
Member100% nõus sinuga !!!!!!
brain
MemberMnjah,järjekordne rasvapelgaja.Mis puutub kohupiima kas hapukoore või jogurtiga – siis hapukoorest saab organism häid rasvu.
Aga jogurtist?Süsikaid?
Ja seda soovitad sa inimesele,kes soovib rasvst vabaneda?!
Mis ta sulle halba teinud on?
Minu arust oli siin juttu sellest millega kohupiima süüa ja tõin näiteks millega mina söön. Mis selles siis halba on ma ei saa aru?
Ja ei saa ka sellest aru et nagu on sõna “rasvata” see siis läheb hull kisa lahti. Võta siis õli kõrvale!!!!!!!!!
brain
Membervaikselt alakaalus juba, mina arvan et sind vaevab paranoia juba
brain
Membersellise üksluise söögiga oleks ma vist näljasurmas juba
brain
Memberaga kirjuta siis milline sinu päevane toitumine välja näeb?
brain
MemberSiis pead kogu oma toitumise üle vaatama.
Lihtsaim viis on tellida siit toitumiskava. Ise tellisin aasta tagasi oti käest ja olen väga rahul.
AutorPostitused