bproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bproof
Memberokei, kolmap. jõukasse siis ja asun enda rasket teekonda läbima, tee 40kg-ni
??:”>bproof
Memberno jah aga ma 40 ei jaksa
ja 30×5 ei anna tunda piisavalt ?
bproof
MemberPalju sul endal massi on? Jõumehed peavad korralikult sööma, et areng toimuks.~70kg
paks pole, hästi väike kõht ees , aga lihastes ka pole ja olen umbes 182cm pikk
bproof
Membermis asi on “Ploki alla surumine triitsepsile”
bproof
MemberSa võid printida välja fitness.ee kava ja minna sellega treeneri juurde ja las ta näitab sulle kuidas peab tegema. Muidugi võid ka tema kava järgi teha mis ta annab.Õige tehnika on väga tähtis, sest see hoiab sind traumade eest ja tulemused tulevad kiiremini.
Kust selle fitness.ee kava saaks ?
bproof
Memberkava mul ei ole, pmst käin seal ja teen seda mis silma hakkab,
Kas oleks mõtekas kava teha mingi treeneriga ? või foorumist võtta ?
bproof
MemberLõuga saad alguses harjutada nii, et hüppad üles ja lased hästi aeglaselt alla. Varsti jõuad juba paar korda tõmmata ja edasi on käkitegu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuu aega ?
ja kui tihti peaksin tegema nii ja mitu korda ?
bproof
MemberMine jõusaali ja treeneri juurde. Proovi teha nii surumist (raskus,kordused) : 20×12, 22,5×10, 25×8, 27,5×8, 30×8, 32,5×6, 35×4. Ära arva, et nüüd rind ainuke lihas on mis peaks tugevam olema; kui saali lähed siis treeni ikka kõiki lihaseid.ei arva ei arva , teen kõike siiski
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsin igaksjuhuks üle et
lükkan 20kilo , 12 korda, paus, 22,5 kilo 10 korda , paus , 25kilo 8 korda jne jne ?
ja kas teen seda mitu korda ? või siis igal jõusaali päeval teen korra läbi selle ? Või kuni jaksu on ?
edit:
Lisa küsimus siis et no ma tahaks lõuga jaksata tõmmata kena 5 korda, kas see aitab kui ma tõmban enda poolikut 1 ? või peaksin mingit muud trenni tegema enne kui asun lõuga tõmbama ?
nagu et näiteks 5x 0,5 ja mingi ajajooksul 5x 1
-
AutorPostitused