borka
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
borka
MemberSinul pole küll eriti mõtet seda meest kommenteerida. Sa jää ikka oma liistude juurde!!!kuskil 131-140kg kanti jääb.
borka
MemberKas sa nende kohtadega kui ülesse tõmbad juhuslikult vastu põlvi ära ei löö?
borka
MemberKas marraskil ei või olla?
detsember 27, 2009 at 4:15 p.l. in reply to: Kui tahad kasvada, siis tee kolm trenni nädalas… #245686borka
MemberAga kas teisipäeva ja neljapäeva peale võib lisada 30min aeroobset juurde?
borka
MemberMinu meelest täielik absurdsus mida nad seal tõestada üritavad. Ega need niisama keelatud ole. Nendega kaasnevad ikka väga tõsiseid kõrvalmõjusid ja tervisehädad peale kuure jne.mis ei tapa, teeb tugevaks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>borka
MemberMomendil paistab jah, et millegipärast tekib viga just väljaspool Eestit olevatel kasutajatel. Miks, jään momendil vastuse võlgu. Kui kellelgi on häid soovitusi, tehke häält.Töötab, hea töö
borka
MemberKas siin foorumis üldse tehnilisttuge pole?
borka
MemberKas viga ei saa selles olla, et ma asun Soomes, ja probleem kuidagi teenuspakkujaga seotud?
borka
MemberKasutan küll firefoxi, ja üks plugin on ainult installitud, ja enne sain ilusti kasutada kõike, nüüd kuidagi lambist hakkas niimodi tegema, ma arvasin algul et viga on saidil endal.
borka
MemberNimelt probleem on järgmine, kui üritan foorumi otsingut kasutada lööb ette järgmise teate:Forbidden
You don’t have permission to access /main.php on this server.
Apache/2.0.61/DataZone SP 2.0 (Unix) Server at http://www.fitness.ee Port 80
See selleks, aga mul oleks vaja artikleid otsida, ja selline viga ilmneb ka kui näiteks tahan kaloriarvutid kasutada.
borka
Memberвсе фотки, очень красивие как и сама Катя
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 12, 2006 at 6:44 p.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #98217borka
Member4x, ja vahest tuleb 5x
poolteist või kaks tundi tavaliselt.
borka
Membermaha jätmisel aga nädalas ikka paar korda tuleb jube isu peale, et ei suuda tagasihoida.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>borka
MemberMa arvan, et 2 väiksemat söögikorda vahele lisama. Ja hommikul võib veits rohkem süüa, hommiku söök peaks üldiselt kõige tähtsam olema. Selletõttu võid õhtusöögi arvelt vähem süüa.
Ja liha/kana võiksid ka lisada menüüsse.
borka
Memberma pakun, et sääred saavad suure koormuse ja ajapikku võib ületrenn tulla. lisaks kui hüppad iga seeria pausi ajal, siis järgmine seeria ma usun, et enam nii hea ei ole – oled juba väsinud ja seeriatevaheline paus kaotab oma mõtte.Aga kui näiteks jätta peale seeriat 15sec pausi, siis 1 min hüppenöör ja siis uuesti 15 sec paus?
AutorPostitused