bootleg
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bootleg
MemberLihas koosneb veest, vett ehitatakse süsivesikute ja vee abil, ning keemiliste võrrandite paremal poolel tekib ka vesi. Valku pole vaja.
Kus ta sul siis vesi tekib?
C12H22O11 + H2O —> 4C2H5OH + 4CO2
Milleks loopida tühiseid fakte?
Veidi sisukat lugemist sulle ka : http://www.chemistryexplained.com/Pr-Ro/Proteins.html
bootleg
MemberMillal sa ükskord mõistad, et sa käid jõusaalis selleks, et lihast lõhkuda ja tarbid valku selleks, et seda parandada. Ükski süsivesik ei paranda su lihaskiude. Või räägid ikka, et lihast ei eksisteeri, vaid on ainult hunnik vett? Äkki siis pole mõtet üldse trenni teha, alustad päeva soolatopsi ning 5 liitrise veekanistriga? Kas sa mõtled üldse, et sa võid oma nn faktidega teha karuteene neile, kes alustavad treenimist ja tõsiselt nende tervist kahjustada?
bootleg
Member// sain surumiskava kätte, suured tänud Kaidole!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bootleg
MemberKuna ta on baasharjutus ja on üks raskemaid siis soovitan esimesena teha
Tänan hea soovituse eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !Runts, mulle tundus, et sa hakkad väljuma teema kontekstist ja ma pidasin õigeks sind korrale kutsuda, ma ei mõelnud midagi pahasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .bootleg
Memberennemuistsel ajal oli maakera ka lapik
Ära üle pinguta, postikoguja.
bootleg
MemberJõutõmmet tehakse viimase harjutusena mõnikord sellepärast, et seal puudub võimalus “kangi alla jääda”.Nii, et ma võin selle harjutuse rahumeeli ettepoole nihutada?
Siiski tekib küsimus, et miks ma ei võiks 3 muna koos kollasega süüa, kolesterooli pärast?
bootleg
MemberSeljapäeval kindlasti jõutõmme esimesena
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks siis ”edasijõudnute kavas” on jõutõmme üks viimaseid harjutusi. Varem kasutasin seda kava, sealt on see külge jäänud. Peaks siis ära muutma?
Treeninud olen umbkaudu pool aastat.
bootleg
MemberSul on õigus Eluminal…
Siiski on teretulnud kriitika toitumise ning treeningu kohapealt.
R0tterile:
Ma võtan vitamiine mis sisaldavad kalaõli, D-vitamiini, C-vitamiini, A-vitamiini. Nendest peaks piisama?
bootleg
MemberAga üldiselt on toitumise ja treeningkavaga kõik korras?
-
AutorPostitused