Bonsuna
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bonsuna
MemberSee on tõesti jama jutt jah, et pole selga ja jalga tarvis. Tugev löök tuleb tugevast kehast ja ainult rinna pumpamine ei tee keha tugevaks.No ei tea kuidas nende kriipsujukudega on aga raskekaalu poksijatel on kõigil ülakeha suhteliselt hästi arendatud. Seljad on mõnel isegi paremad kui Eesti kulturistidel. Õlad rind, kõht samuti biitsepsid ei ole just ülisuured kuid korralikult treenitud igaljuhul.
Üldiselt polegi ala kus mõnda lihasgruppi massi poolest eelisarendatakse, Jõutreening hõlmab ikka kõiki lihasgruppe. Sprinteritel tõesti jalagade puhul ehk plahvatuslikku jõudu tehakse enam. Kuid vaadake ka nende ülakehi. Proportsioonid on paigas. Üldfüüsiline ettevalmistus on igal alal tähtis ja mida mitmekesisem, erinevaid lihasgruppe see hõlmavam see on seda tugevam ja parem oled omal alal. Ju on ka erandeid kuid sel juhul kompenseerib selle vastava ala andekus ehk. Samas võiksid need vennad olla palju paremad veel kui nad ei toetuks ainult oma andekusele.
Bonsuna
MemberKaua aega läheb et kätte saada, tellisin ja maksin ära ja mitu päeva umbes aega läheb?tänkju
Tundub, et oled minult tellinud. Igaljuhul tellimus mulle täna tuli kellegilt Karlilt. Selle teen homme valmis ja saadan ära.
Bonsuna
MemberJajah, ma lähen oma 13 kohta kaitsma. See peaks üsna lihtne olema see aasta….
Bonsuna
MemberÄkki on need kummikommid tõesti KUMMIST KOMMID? Sellisel juhul võib neid süüa piiramatult niipalju kui sisse mahub ja läbi käib. Kumm maomahlades ei seedi ja kui seedibki natuke siis toieteväärtus on imepisike. Neid KUMMIST KOMME süües saaks igaüks sigakuivaks kui sellest dieedist kinni peab.
Tegelikult oleks ju võimalik teha neid KUMMIST KOMME ükskõik mis maitse ja kujuga. Kotleti kujulised, kartuli, pisikesed riisikujulised kommiterad, saia leiva, mis iganes. Toodete maitsestamise ja isegi struktuuriga vaevalt et tänapäeva tehnoloogia puhul probleeme tekiks.
Ettevõtlikele inimestele hea äriidee!!!
Aga tegelikult on need päris maitsavad, need mis poes müügil, need kommikommid.
Bonsuna
MemberSain targemaks. Tähendab seda, et kõhtu pole järelikult hea väga täis süüa!
Bonsuna
MemberAC-D’d kasutatakse enne trenni.uuri siit: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3567
Bonsuna
MemberMina joon veega ja maitsega täitsa harjunud. Kasu on tähtsam kui maitse. Minupärast võiks see palju hullema maitsega olla ja ma jooks seda ikka, sest nagu olen öelnud ennegi pole ühtegi teist lisandit mis nii hästi ja tuntavalt töötaks. Kui tahan maitseelamust saada siis joon õlut.
Bonsuna
MemberVaevalt, et need käed sul lihastest suured on. Pigem on see muu ollus neil millega sa rahul pole.
Lihastest lahti saada on aga lihne, söö 0,5- 0,7g valku keha kilogrammi kohta päevas. See peaks treeniva naiśe jaoks lihased kergelt valgunälga jätma ja lihasmass taandub kindlasti. Kuidas aga teha nii, et selle asemele ei tekiks rasv on natuke keerulisem soovitada sest ei tea kuidas, kuipalju ja mida sa sööd.
Käte treenimist aga päris ära jätta ei soovitaks, kasuta trennis pikki kuni 25 seid kordusi seerias ja
tee seda kahel korral nädalas vähemalt. (ja reied, ei usu eluilmaski et su reied LIIGA lihastes on) Kordused ja tr korrad kehtivad ka reite puhul.
Samuti tuleb kasuks igasugune aeroobne treening. Enne aga tee endale selgeks kas sa toitud õieti. Kui sul see kontrolli all ei ole siis on üsna kindel et koormuse kasvades hakkad endale ka rohkem energiat toidu näol sisse ajama. Siis on aga tulemus kindlasti see mida sa kõige vähem tahaksid.
Üldiselt tahaks neid LIIGA lihastes käsi kõigepealt näha, et midagi konkreetselt soovitada.
Pane oma liiga lihaselistest kätest siia üks pilt ülesse siis on asi selgem.
Bonsuna
Memberei ole kuulnud, et keegi kartulit koos koorega sööks. mis sa sööd koorimata vä?Mina söön küll koorega kartuleid, need vaja lihtsalt enne keetmist korralikult ära pesta.
Isegi restoranide menüüdes on sellised olemas. Oled kuulnud ehk: “MUNDRIS KARTULID” .
Väljend on pärit Saaremaalt, vähemalt väiksena seal pidevalt vanaema juures olles rääkis see ikka nii, et õhtuks on MUNDRIS TUHLID. Tuhlid siis saarekeeles kartulid.
Bonsuna
MemberNoh..see poiss esitas oma pala küll suurepäraselt, aga poissi ta millegi pärast eriti ei meenuta. Ma algul mõtlesin päris kaua, kas ta on ikka poiss või tüdruk. Siis, kui ta laulma hakkas, siis olin 100% kindel, et tüdruk. Aga siis lugesin, et nimi on tal Kristjan.. Vaatamata sellele, laulab ta suurepäraselt. Natuke kahtlaselt kõrge hääl on tal küll poisi kohta..Ma olen muidugi arvamusel, et see poiss on vaid ajutine nähtus. Robertino Loretti sai ka 60-ndates väga kuulsaks, kui ta noor oli. Aga kui veidi vanemaks sai, siis hääl muutus ja endist efekti enam ei tekitanud.
Meil Eestiski on oma “Loretti” olnud. Kes mäletab siis 80-te lõpus oli selline poiss nagu Toomas Uibo, endise näitleja Väino Uibo poeg. Üleliiduliselt oli ta väga populaarne seni kuni häälemurre asja lõpetas.
Bonsuna
MemberMnjah, kahjuks pole tavainimese arvates suure jõu omamine eriline talendikus. Ei osata näha seda tööd mis selle taga on. Ja ega tööst üksi piisagi. Talendikuseta seda ei tee mida Andrus teeb. Selle taga nähakse ikka midagi muud. Samas näitab selline arvamus hindajate-otsustajate endi rumalust. Ja võiks isegi öelda, et neil puudub igasugune talent sellist saadet teha ja hinnata. Mingid Eesti oma Uduvere talendi otsingud.
Bonsuna
MemberTa võiks EKFL-i peakontorit kah külastada. Seda nii plaaniväliselt. Veel vingem oleks see kui Schwarz ühe teise kuulsa endise kulturisti asemel Eesti meistrivõistlused avaks. Ma ei teagi kas selle mehe nimi on siin kusagil juba läbi käinud. Igaks juhuks ei hakka kirjutama. Äkki on see üllatus?
Bonsuna
MemberDIETMIX = PAREM SEX!
sorry väike viga oli.
Bonsuna
MemberDIETMIX. MIKS? MIKS KA MITTE! ! !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberRon Col on oma parema sääre ka jõusaali unustanud. Kah vist mingi paras laks. Mees väidab, et vigastusi pole olnud, kehale aga tekivad tühjad kohad???
Vaadake tagant poose. Lailhas, säär, topelt bic, säär.
Nagu kark all.
AutorPostitused