Bonsuna
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bonsuna
MemberTehke oma igapäevane toitumine korda. Korda tähendab seda, et vastavalt eesmärgile, kas põletada rasvu või kasvatada massi. Ka rasvu saab põletada nii, et mingit erilist nälga ei ole.
Need “plõksud” hakkavadki siis käima kui asi paigas ei ole. Loomulikult on vaja paras ports tahtejõudu esialgu ja kindlasti peab olma eesmärk miks midagi teha. Ilma selleta ei võeta asja niikuinii eriti tõsiselt. Kunagi on ka endal esinenud suhteliselt kontrollimatut söömist, kuid kui teadmisesse jõudus, et toit ei kao kuhugi, võin seda lubada endale igal hetkel kui tõesti tahan, sain sellistest pugimistest üle. Loomulikult tuleb siin mängu jälle ka see tahtejõu asi ja eesmärk mis sellele kõigele kaasa aitab. LIHTSALT ÖELDES: “Võtke rahulikult”, ja alati sööge rahulikult, aeglane rahulik söömine on dieedi, õige ja tasakaalustatud toitumise juures suuremagi tähtsusega kui te seda esialgu arvatagi oskate. Olen sellest siin ka kirjutanud pikemalt kunagi. Kes viitsib otsib artiklite alt.
Bonsuna
Membervabandust, kui ei ole piisavalt hoolikalt otsingut kasutanud…Mis masinad oleks abiks peale kükipressi? Kas raskuste valikul peaks panema rõhku korduste arvule või jämeda rauaga lühikestele seeriatele?
Poolkükid kangiga – kuidas ja kui palju peaks nädalas tegema?
Eesmärgiks on just jõuvastupidavusnäitajate parandamine. On see üldse võimalik ilma lihasmassi suurendamiseta?
COLNAGO kirjutatakse nii.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mine otsi raamatukogust või raamatupoest endale “Maastikuratturi piibel” Suur paks raamat kus kõik vajalik sees. Ilmus müüki mõni aasta tagasi. Kindlasti leiad sealt enda küsimustele vastused.Bonsuna
MemberJulgeks arvata, et tema testosterooni suurem produktsioon võrreldes sinuga, on tingitud ka vanusest ?Minuteada see teema vanusega vaikselt väheneb ikka, Argo on minust natuke vanem mees.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberNaised?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pool koondist on meil siin vist lausa omasooihaleja. Teatud toast kostis poole ooni ohkeid ja naudinguhaalitsusi.

Bonsuna
MemberAder ja Kalmus olid ju samas katis eks. Mis nipiga siis Ader Kalmusele ära tegi. Eesti MV oli Kalmus ju kindlalt parem.Argol on teatud pohjusel suurenenud testosterooni produktsioon.
See aga pohjustab intensiivsemat rasvade poletust-arakasutaust energiaks, lihaste parem tihedus ja eks kindalsti veel midagi. 
MemberArgo Ader tuli jah kuuendale kohale. Teiste voistlejate kohad saab teada ohtul peale 9-sat , Eesti aja jargi peale 10-et.
Bonsuna
MemberKrt. homme on finaalid hoopis teises linnas, siinse teedemargistuse juures otsustasime juba ohtul minema hakata, et ikka kindlalt oigel ajal oiges kohas olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2007 at 11:50 p.l. in reply to: 17.11 Elite Tour Marseille France ENNUSTA JA VÕIDA! #131274Bonsuna
MemberOtt saab sama koha mis Tallinnas, ehk siis VI koht.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas oli mingi ennustus pakutud välja ka klassikutele, kas tolles ennustuses ei jagatagi auhindu? (teemas “Klassika MM…..”)
MemberSeda, et süsivesikuid tuleb õhtul vältida, raiutakse veel kaua aega..Mina olen süsivesikuid alati päeva viimase söögina tarbinud, vahel rohkem vahel vähem. Kunagi sõin öö jooksul 2 pätsi saia ja 500ml mett. Tavainimese mõistes pole ma aga rasvas ( pekkis) kunagi olnud.
Memberkuidas kommenteeriksite järgnevatKommenteeriks nii: Nooruses oli Hr. Dikul Tširkuses mees kes tegi trapetsil igasugu trikke. Ühel halval päeval ei läinud aga kõik nii nagu plaanitud ja mees kukkus. Kukkus nii õnnetult , et sai kaelatrauma. Liigutada sai mees seejärel ainult suud ja pildutada silmi. Tohutu tahtejõuga ja kindlasti ka oli selleks vaja õnne keskendus mees nii, et ühel päeval suutis ta pisut liigutada oma parema käe nimetissõrme. Seejärel ei kahelnud mees hetkegi, et ta taas jalule tõuseb. Mõned aastat hiljem loopis mees taas Tširkuses 40kg raudkuule ja püüdis neid oma kaelale. Samuti hoidis seljas (nagu kangi) eskalaadile sõitnud sõiduautot VOLGA. Pluss igasuguseid muid trikke. Mehelt on tihti küsitud, et kui ta nii tugev on siis miks ta ei võistle tõstmise või jõutõstmise maailma parematega. Tema vastus oli umbes selline: “Mulle ei paku see midagi”
Fantastiline inimene, tõeline ILJA MUROMETS!
Bonsuna
MemberTarmo Mitt on minuteada surunud ka 222,5kg või oli see veidi enam. Tehtud on see aga särgiga. Muru tulemus on peaks olema ka sinnakanti. Nende meeste kehakaal on 130-140kg tuuris, mingi hetk on see olnud Mitil vist isegi suurem. Niipalju rammumeestest.
Saarema noored mehed on tublid, ütleksin isegi väga tublid ja igasuguse võrdlemise võiks tegelikult siin ära lõpetada. Ei saa lihtsalt võrrelda võrreldamatud asju. Loodan ainult seda, et Saarema noored ka 30 selt ja vanemalt veel tõsiselt treenivad ja rekordeid tõstavad. Arvestades nende vanust siis võiksid need olla maailmarekordid.
Paar päeva tagasi kui läksin trenni, plaanis oli rinnatrenn, kehakaal oli 99kg tegin järgmised seeriad:
100kg 15x, 140kg 8x, 160kg 3x, 180kg 1x, 140kg 6x. Selline on hetkeseis valmistudes klassikalise kulturismi MM-iks. 200kg-st võin ainult unistada praegu kui olen kaalus 20kg alla võtnud.
Isikliku rinnatrenni rekordid trennis on aga sellised: Kehakaal 121kg, 1 soojendusseeria 160kg 12x, 2s. 190kg 10x, 3s. 200kg 6x, (kas keegi on viimastel aastatel Eestis suutnud enamat???) 4s. 210kg 3x, 5s 230kg 1x, 6s 180kg 9x. Kaldpingi raskusi ei hakka siia panema kuna pool teemast on rinnalt surumisest.
Kui kehakaal kõikus 115 ja 118 kg vahel oli trennis tavaline max seeria 200kg 2-4x.
Lihtsalt näide kuidas mõjutab pidevalt treeniva inimese kehakaal tema jõunäitajaid ühes kõigile arusaadavas harjutuses.
Loomulikult on selle aasta augustis Vendv-i poolt trennis surutud 195kg väga kõva tulemus ja näitab otseselt mehe sisu. Kehakaal oli tal sel hetkel kui ma õieti mäletan 87-88kg.
Selle näite tõin siinkohal ära selleks, et mõningad vennad ei usu, et kulturistidel jõudu on. Vendv-i tulemus peaks seda müüti aga vast isegi kõige ilmekamalt kummutama.
Lõpetuseks: ME KÕIK OLEME VÄGA KÕVAD VENNAD(
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) NII RAMMUMEHED, JÕUTÕSTJAD KUI KA KULTURISTID.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> MÕNED VÄHEM MÕNED ROHKEM
AGA LEPIME TÄNASEST KOKKU, ET EI VÕRDLE ENAM ÜKSTEISE TULEMUSI JA KINDLASTI OLEKS IGAL MEIST REAALNE PARANDADA OMA REKORDEID ÜHES VÕI TEISES TÕSTEVIISIS KUI ME SELLE NIMEL PÄEVAST PÄEVA VAEVA NÄEKS. IGAL ON AGA OMA “TÖÖ”-ALA JA ÜRITAME SEDA TEHA MAX HÄSTI NING SELLELE ALALE ETTEKIRJUTATUD REEGLITE JÄRGI.Olge tublid kõik!
Bonsuna
MemberEi saa kohe mitte mainimata jätta seda, et see 210kg on surutud tavalises All Stars-i T-reklaamsärgis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Rekordkatsele lasin peale panna 215kg ja selleks katseks loobusin ka sellest kehakattest. Paljas ülakeha. Oma lihased kondid ja kõõlused.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Katse aga ebaõnnestus kuna võtsin kangi toelt liiga hoogsalt ja 1,5 aastat tagasi saadud triitsepsi vigastus andis natuke tunda. Arvatavasti ehmatas see natuke ära sest jäin korraks mõtlema……… kas ikka. Ja näed ei tulnud, kuigi katse oli lootustandev. Arvata on , et see mu eneseuhkust natuke upitas ja seepärast ma siin ka sõna võtan. Ärge aga mind seepärast hukka mõistke, igaühel teist oleks endast natuke parem arvamus kui olete kõigi reeglite järgi surunud 210kg. Eesti tasemel ikkagi hea tulemus ju. 
Bonsuna
MemberKonstantini ma tunnen väga hästi, ta on minu hea tutav ja ma nägin kuidas ta teeb trenni. tema rekord 500 kgPükste kohta võin öölda, kui ei tea midagi sellest sis parem ära utle midagi.
Konstantin ei kasuta mite mingeid spec. rihmad kui tõstab stangi.
NB1 Janar ei ole õigesti sooritanud harjutust. Kaal ei olunud fikseeritud.
Sina ja sinu Konstantin, keegi ei võistle sinu sõbraga ja sinu toodud võrdlus siin pole vajalik. Mees tegi isikliku rekordi ja see on arengus alati peamine. Näitab seda, et treeningud on mõtestatud ja õieti paika pandud. Edu nii Konstantinile kui kõigile teistele kelle vastaseks on raske raud!
Bonsuna
MemberLasteaed !!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loomulikult, eesotsas sinuga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaata siin. Konsantin Konstantinov (Läti) 430 kg. !!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> õppima….. õppima…… õppima….. õppima….. õppima99,9 %-l juhtudest on alati kusagil keegi tugevam. 300kg on tubli tulemus.
Samas oli antud videos mehel jalas nn. VÕLUPÜKSID ja neid kahte tulemust võrrelda on natuke ebaaus. Mis muidugi ei tähenda seda, et videomees ei oleks ilma kapronpüksteta Janarist tugevam, kindlasti on aga isiklikult hindan ma neid tulemusi rohkem mis ilma spetsvarustusteta tehtud.
-
AutorPostitused