Bonsuna
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 8, 2011 at 10:32 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #289245
Bonsuna
MemberVäike pidu hallis argipäevas.
??:”> Tegelt ka. Kordaks mistahes lihasgruppide treeningul uuesti seda. Selle kohta kas just pingutus kõvem on minujaoks – ei usu, sest olen harjunud üksi pm alati ennast suht piirideni lammutama. Kindel on aga see, et selliselt koos tehes on kergem seda taluda, psühholoogiliselt, sest näed , et sa pole ainuke segane selles maailmas.
Bonsuna
Member……………………..”Probleem on pigem psühholoogiline, mitte et keha vajaks järsku kahtekümmend lisakilo.”
Täpselt, pidage neid sõnu meeles kes te enda vabanduseks ei tea mida räägite kui kaal peale dieeti tõuseb liialt / a´la – ainevahetus pees hormoonid paigast ära jne jne./ või ei saa seda kuidagi taas langema. Õhust pekki selga ei teki ja milleks krt on inimest siis mõtlemisvõimega õnnistatud?
Kui otsustate puhate , aga puhata peale võistlust on vaja siis hoidke ka oma menüül silm peal. Midagi hullemat on endaga raske teha – koormus maha ja kalorsus kontrolli alt välja. Selge see, et kehal on topelt raske. Ok, kaal tõusku nn puhkuse ajal 3 – 6kg, oleneb vormikaalust. Edasine kaalutõus peaks aga toimuma siis kui hakatakse taas oma treening rex raskustele lähenema. Vastupidisel variandil olete teinud kõik oma organismis selleks, et progressi järgmiseks võistluseks te ei näita. MIKS? Eks mõelge ise.
Bonsuna
MemberSai täna KÄPALE ka käppa antud aga ÕNNITLUSED siiagi!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> / Aitab nüüd neist EM tiitlitest, sügisel MM kullajahile onju.veebruar 4, 2011 at 8:57 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #288961Bonsuna
MemberTervitused taas!
Et siis kuidas esmaspäevaga jääb? Oled Revalis ja pakud kokse? Teeme trenni? Kas operaatorkulturist Joker võib üritust jäädvustama tulla?
Hetkel plaanin nii nagu jutt oli, et piinaks biitsa- triitsa vahelduvalt ja ehk ka kõhtu pärast?
Viimati saigi koos treenitud siis /pildil/ ja ega pole ka kokku löönud peale kassahitiks saanud B: H&K esilinastuse üritust.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 30, 2011 at 11:16 e.l. in reply to: World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle #288286Bonsuna
MemberTegelikult oli see sul ammu juba olemas. Asjade kokkulangevus oli vaid sinu kahjuks. Nüüd, aga kõik nii nagu peab. Õnnitlused!
Bonsuna
MemberÕnne teile!
Bonsuna
MemberOlete ehk kuulnud Mannineni sarjast???
Pole vaja suhkurt ega muu jamaga maitsestada, süsivesikud 0 aga maitsevad nagu jäätise kokteilid. Lihtsalt proovi ja garanteerin, et sa teisi lisandeid enam kunagi ei taha. LIHTSALT PROOVI.
Bonsuna
Memberväga meeldiv, ma ka kunagi mustakal elanud, aga rohkem keskuse pool.jumalast kena koht, rand on kiviviske kaugusel
kus kandis täpsemalt oled? pole nii hull midagi ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liinid ei jää minust kaugele, looduse poolest on väga pro ja kena. ja ma olen sealt ühe korra säboga läbi sõitnud ja paar korda läbi sörkinud. midagi kahtlast ei märganud. võibolla mul lihtsalt vedas..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise elan vasara tänava lähedal, mulle meeldib siin (siis kui ei pea trammiga sõitma), muidu on kahjuks ikkagi nii, et mida sügavamale kopli poole tulla, seda kahtlasemad näevad inimesed välja.
Paar korda olen mõelnud öösel jala koju tulla vanalinnast, kuid kahjuks on mul julgus balti jaamast läbi käies ära kadunud. Ja see sitsi peatuse kant on vist ka nätuke kahtlane.
kuidas endal kogemustega?
Minu maja esimesel korrusel asub S.O.S baar. Vb tead seda maja.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberMina, juba 2 ja pool nädalat.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 10, 2011 at 10:31 p.l. in reply to: Arnold Classic 2011 Pro VÕITIS Branch Warren!!! VAATA PILTE!!! #285854Bonsuna
MemberNoored kasutajad ärge sellest videost küll midagi meelde jätke. Õigest harjutuste sooritamise tehnikast ei hakka üldse rääkimagi. Ma usun, et sama kama peal olles võiks lihtsalt ka trennis suuri raskusi käes hoida ja nätsu närida ning sealjuures veel suured lihased saada.Selge see, et vend rügab nagu hull, kuid ilmselgelt annaks neid asju tunduvalt adekvaatsemalt ajada.
Ära hakka jälle oma jamaga pihta. Mine ja rahusta ennast maha kuskil. Kõige parem võta omale naine. Sõbralik soovitus.
Bonsuna
MemberTere! olen BONSUNA ehk teate? Kas teiega NAC-i saab?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2011 at 10:04 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #285374Bonsuna
MemberKuulsin, et olid linna ära tulnud? Mina hakkasin peale seda vähemasti kasvama 1997a….Loodame, et sind ka sama sündroom tabab.Kolisin jah, peale jõule kohe. No, aga vaevalt ma nüüd kasvama hakkan. Kui kasvamisest üldse rääkida, siis viimased 5 aastat on sellega olnud ülesse ja alla. Alla teadagi klassika pärast aga üle oma maxi mis kunagi olnud pole visuaalselt küll paisuda suutnud. Samas vähemalt on siin inimesed ümberringi. Metsas kippus asi väga masendavaks juba muutuma. Kui sul selle vastu midagi ei ole võiks vahel mõne trenni koos klappima panna?
Bonsuna
MemberTubli number igaljuhul, aga tegelikult oleme me siin Eestis oma raw surumise raskustega üleeelmises sajandis kõik. See on lihtsalt reaalsus. Konnatiigi kuningad oleme kõik. Üks kõvem kui teine.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2011 at 10:02 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #285166Bonsuna
MemberAh jah. Muide ma loen ka huviga alati sinu blogi. Seni kuni seda pidasid varem. (tõsiselt)
jaanuar 2, 2011 at 10:00 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #285165Bonsuna
MemberSee eeldab siis tehnikaalaseid finantseeringuid – oleme mõned videod ka fotoaparaatidega teinud näiteks need loosimiste omad ehk on see lahendus. Muideks homme on Fitcamp 2011 järjekorras kolmas loosimine, seega kes ei ole jõudnud veel kupongi täita saate seda teha nii Sparta kui ka Tartu Fitshopis, Pärnuga ei ole ma kursis – eile nägin vilksamisi uudiseid kus Ain Kimber ajas lumelabidaga vett – teatavasti kukkus Pärnu spordihalli katus sisse lume tõttu, seega Pärnu Fitshopis töös võib olla tõrkeid.Viimane videokaamera sai kingitud Bonsuna Teamile – loodetavasti nad sellega ikka materiali toodavad.
Väike parandus siinkohal. Vb sa pole kursis lihtsalt. See ei olnud kingitus, sest töötasu ei ole seda kindlasti mitte. Kahju ainult natuke, et nn palka väga heale töömehele asjades tasuti nagu suurel Venemaal klasnosti algusaastatel. Aga ju siis masu lõi ka vankumatu ROBOCOPi sel hetkel kõikuma.
AutorPostitused