Bonsuna
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 22, 2011 at 7:13 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #294016
Bonsuna
MemberTere OttVaatasin teie treeningu Marekuga läbi ning meenus see HydroIso. Kasutasid seda? Kui jah siis kuidas kommenteerid?
Ott muidugi võib öelda, et ta söötis sellega oma kassi aga olgem ausad, miks Otil jõunäitajad kasvavad ja ta nii optimistlikult ringi keksib? Selge see, et kass sööb silku edasi ja Ott ISO-t.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> märts 15, 2011 at 7:03 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #293089Bonsuna
MemberMina teist aru ei saa…Kui te suhtlete, siis suhelge…viisakalt. Kui ilma kibeduse, vimma ja vihata suheldud ei saa…siis ärge suhelge. Jääb mulje nagu te ilma intriigita elada ei oskakski.
Video nagu kuum kartul suus.
Mõlemad! Võta üks ja viska teist…Ei tea, kust ikka veel hammustada saaks…
Noored vaatavad teid!
Sul paha päev vist taas. Sa peaks rohkem inimeste keskel vahelduseks liikuma. Kus sa siin intriige nägid kuulsid? Igaljuhul maitea, ma hammustada küll ei saanud ja ei jäänud ka omale hammaste vahele midagi. Kõik see mis sa seal kuuled on sedasorti huumor ehk. Minuarust vägagi tüüpiline sportlase keskel. Olen liikunud erinevate alade sportlaste seas ja pean ütlema, et sarnast üksteise väikest tögamist on igalpool olnud.
Muide üks mu eeskujusid sportlaste hulgas, Jaan Talts on öelnud oma raamatus TAHTMINE, et see kes dušširuuminalju tõsiselt võtma hakkab on omadega kutu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga Ott on unistaja loomulikult. Vaevalt videost kuu möödas ja nüüd pole EM-i kindlast võitmisest enam juttugi. Juba jahub MM i kullast. Vabsee sooda ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ikka pean talle selle puust medali valmis tegema, muidu jääb vend sügisel väga nukraks kui mitte midagi ei saa.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberKõige parem kui sa selle treeneri siin avalikustaks, sest selliste “teadmistega” toitumise osas ei tohiks ta treenerina küll töötada. HALTUURA!
Või siis leebem variant, mine ja räägi oma treeneriga. Usun, et isegi nende mõne postitusega mis su küsimusele on järgnenud oled sa temast juba toitumise osas kompetentsem.
Bonsuna
MemberEile suhtlesin põgusalt Kornõševiga, kaalub ka hetkel 82 ringis. Eestvaates juba vana hea Nikolai, tagant kuidagi lahja ja… Aga tal veel varu katti mahtumisega. Pikkus pidi tal olema 176cm. Igaljuhul tuleb kõva vastane sealt karikaks. Panustama ei hakkaks , aga hetkel on Imre paremas seisus tundub. Just vormi ühtluse poolest.
Bonsuna
MemberParimat!
märts 8, 2011 at 9:51 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #292496Bonsuna
MemberPilte vaadates oled sina rohkem presidentlikum nö kui to niru. Kui ulme siis ikka võiks täiega ulme olla. St, et kunagi on meil prasidendiks kulturist vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ootan huviga mis te seal kokku “keevitasite”. Sellised tegemised on põnevad ja peamine omajagu lõbusad. Eriti just see pool mis ekraanidele ei jõu. Protsess ise.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberEks ma ikka usun, minu usk nii lihtsalt ei murdu.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küll aga tahaks visata üsna suure kivi EKFL kapsaaeda kes mitte kuidagi ei suutnud leida vahendeid sinu EM-ile lähetamiseks. Miks Liit sinusse ei usu – vat see on imelik ja väga kurb.
Ära pahanda, et selle siin välja tõin, aga vahel on vaja asju otse ja õigete sõnadega välja öelda, sest siis ei teki kaksipidi arusaamist ja peetritel enda vabandamiseks mänguruumi. Kuni selle hetkeni (aasta tagasi enne EM i) pole Liidul olnud probleem rahade leidmisega, et naisjuunior võistlustele lähetada. OK, vb ei avaldanud sa oma vormiga liidu juhtkonnale enne EM muljet. Võib ju olla, aga see muide ongi meie süsteemi viga (nagu kunagises N LIIDUS kui mõni eestlane oli suutnud sinna ennast murda), et pead võitlema koha pärast koondises ja tõestama ennast enne esietendust nö. Paraku on aga nn esietenduseks tihtilugu sportlasel toss väljas ja tulemus kesine. Pärast hea öelda, et näed, sa pole tasemel vms. Ja lgp liiduisad! Mõelge palun, üritage vähemalt mis teeb selline suhtumine sportlase psüühikaga, st võib teha, eriti veel naisterahva puhul.Näiteid võiks tuua veelgi, aga las iga treener kaitseb ise oma õpilast. Kui ta muidugi on treener – hingelt ja vaimult.
Täiesti selge, et need read siin mitte midagi selles osas ei muuda, sest liidu eesotsas on valed inimesed lihtsalt. Ärimehed kellel peamine vaid kasum ja nn omade heaolu. Nüüd oled Janika sa seal oma, vähemalt võiks olla loogiliselt ja ehk siis saab nii kuidagi inimlikumalt sportlase seisukohalt, võistlusteks valmistuda. Ilma ajukepita – härrased juhid!
Ole tubli J!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2011 at 8:29 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #291687Bonsuna
MemberMul on tööarvutis olemas ka üks pilt kindlasti selle võistluse kaalumiselt, seal on vormi paremini näha kui laval, seega homme panen selle siia välja. Ja kui leian mingi aeg üles need vormipildid mis said tehtud hotellitoas, siis scannin sisse ja panen välja, siis endal ka silme ees olemas – mis vorm peab olema kui tahad tipus kaasa lüüa.Ei anna vast üksi pilt tolleaja vormi nii edasi nagu see oli tegelikult. Vb isegi annab aimu Eestikatel tehtud pildid rohkem sellest vormist kui Indias tehtud. Ikka üsna 99,9% filee olid siis. Lõust oli juba selline karutapja oma, silmad sügaval koopas nagu neanderdaalasel.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2011 at 8:25 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #291684Bonsuna
Membermärts 2, 2011 at 7:28 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #291662Bonsuna
MemberÕigus jah, enne kui laskma hakkame peame ju ka sihiku paika panema….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> EESMÄRK: TULLA MAAILMAMEISTRIKS 2011 a. IFBB amatööride liigas Indias Mumbays, kaaluktegoorias -90kg!
Kui sul meeles veel on siis seal me käisime sinuga koos 2003a MM -l ja ei olnud tagasi vaadates üldse tühi käik. Mina saavutasin 7. koha, kaotades 1 punktiga 6. koha mehele Peter Vanižile (hiljem tulnud mitu korda maailmameistriks teistes liigades), Vaniž oli ka viimane mees, kes finaali pääses (sest Erich Beihl, mingitel segastel põhjustel loobus finaalist, seega sai 6 koha mees finnali, sel hetkel sai finaali iga kati 5 parimat). Olgu öeldud, et pärast diskfalitseeriti suur osa võistlejaid dopingu tarvitamise tõttu (kokku lausa 20 tuuris), näiteks minu pikaaegne konkurent ja eelmise aasta Euroopa absoluutne meister Stefan Havlik tõusis kaalukategoorias -85 kg 4. kohalt maailmameistriks, seega kui seal toimuks ka seekord selline kontroll, siis ei ole miski välitatud.
Ikka meenüb. Pole varem 18 tundi jutti lennukiga lennanud. Omamoodi katsumus, aga mitte ületamatu. Minujaks oli tol korral see rohkem puhkuse kui võistlusreis. Oma 107kg kaaluga oleks sealt olnud rumal midagi loota. Aga India oli ilus ja kole korraga. Shokeeris see, et väikesed lapsed omapead öösiti tänaval lausa asfaldil , mustad nagu murjamid, magasid. Päeval mingid pool nälginud tegelased hambad laiali puuall pikali. Kärbsed kõnnivad mööda silmavalgeid. Vaesus ja suursugusus vaheldumisi. Meie 5 tärni hotell oli nagu oaas keset prügimäge. Meeldejääv reis ja sinu elu vorm – ütleks ma, sest pole sind hiljem sellisena juhtunud nägema enam võistlemas. Üks pilt ka tollest ajast kui käisime mingi tähtsa tegelase kodumuuseumis. Mingi “Candy” vms ta oli. Sry indud, et ei tea teie iidoli nime.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2011 at 2:40 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #291633Bonsuna
MemberKas suurendasid valgu kogust jälle, et kasvama hakkasid (krt. Hydroiso…)….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lootma peab muidu pole mõtet trenni tehagi ja võistelda, kui ette loobud. Tagantjärele analüüsides leidsin, et aastatel 1999 – 2001 tehtud pausid, kui võistlesin korra aastas ei andnud erilist effekti (kuid seda lihtsal põhjusel, sõin ennast litsalt põrsaks ja dieediga 3 kuuga viskasin kuni 18 kilo maha, et vormi saada) ja nii tegin kaks aastat jutti ja veendusin ürituse mõttetuses – see ei saanudki töötada kui tagantjärgi öeldes valesti planeerisin oma tegemisi. Praegu toimetan enda arvates natuke targemini olen stabiilselt 95-96 kilo ja hetkel ei võta ka juurde, hoian kaalu ja lasen pigem pildil natuke teravamaks muutuda, kuid siis natuke võtan veel juurde ja alustan parasjagu enne dieeti, et mitte kiirustada ja teha korralik vorm sügiseseks MM ks .Mida ma alati siis rääkinud olen selle võistlusvälise vormi kohalt. Loodan, et sinu eeskujul tõmbavad paljud v-välisel ajal söömispidurit, sest see töötab kindlasti. Aga minu kasv on jah, selge see HYDRO ISO PÕHJUSTATUD.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AGA KRT NÜÜD EI TULEGI SIIS LUBATUD EUROOPA KULDA? TULEB KOHE MM KULD?
märts 2, 2011 at 2:09 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #291627Bonsuna
MemberTänan küsimast, enesetunne super ja Hera 80 – maisteb väga hästi!Teavitan ka, et “kuningas”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jätab trooni vabaks kevadel ja kes soovib võib asemele istuda. See tähendab lihtsalt seda, et kuna olen enda arvates kasvulainel (vähemalt jõunäitajad seda kinnitavad), siis valmistun sügiseks ja kasutan antud aega ära maksimaalselt ,et näidata mingitki edasiminekut lihasmassi osas. Usun, et seda põnevamaks kujuneb rebimine absoluudi tiitli eest: Vähi, Rückenberg, Pärle, Kornišev, Morozov -andke andeks kui kellegi teenimatult kõrvale jätsin, sest ei valda infot kes veel võistlevad. Ei hakka seda infot saladuses hoidma ja lollitama nagu osad sõbrad teevad, et nädal enne võistlusi ka ei tea kas võitlen või ei – loodan ,et seemotiveerib teisi mehi rohkem pingutama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treeningutest rääkida, siis eilne seljatrenn sujus superhästi tegin järgmise kava:
1) Ettekallutatult kangi tõmbed
100kg/12, 120/10, 140/8, 155kg/6
2) Pullover trenazööril (Nautilus)
100kg/12, 114/10, 127/10, 141/7, 141/6
3) Kõhuli trenazööril tõmbed laia haardega
70kg/10, 80/8, 90/6, 100/5
4) Ploki tõmbed laia haardega ülalt
60kg/12, 80/10, 90/8, 100/6
5) Ühe käega T-kangi tõmbed (loen ainult kettaid – kang ise 20kilo ja kinnitub otsapidi nurka)
40kg/10, 50/8, 60/8, 70/5
6) Jõutõmme (alaselg oli selleks ajaks juba väga küpse, sest tegin palju ettekallutatult harjutusi, mis staatilises asendis alaselga väsitavad).
120/8, 150/6, 180/6, 200/5 – tuli päris ilusasti ja ennast ka hämmastas, et selja viimase seeria suutsin veel 200 kiloga seeria teha – võib ainult ette kujutada kui tõmmet esimesena teha…
Pärast sain muidugi osaks kuidas tänapäeval jõutõstevarustust trennis kasutatakse – no see oli omaette kino millest õige pea kirjutan….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna on trennist puhkepäev, homme plaanis 40 kg hantlitega biitsi teha ja 100kg prantuse surumist.
Panen õige pea ka vahepeal sissevõetud pildimateriali välja.
Näed sa siis. Mulle mõjub neljakümneselt päälinn nii, et hakkasin kasvama taas. ( vb hiljaks jäi veits aga…) Ei imesta üldse, et 33 aastane mees võib progresseeruda veel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberpotenTsiaal!tnx
Bonsuna
MemberOh mis nüüd minu jalad või musklid. Aga leidsin netist veel ühe superkangelase pildi. Tundub kuidagi tuttav? Mh?

veebruar 11, 2011 at 7:26 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #289606 -
AutorPostitused