Bonsuna
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bonsuna
Memberjuuli 12, 2011 at 9:38 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #307742Bonsuna
Member3 harjutus ühe käega hantli tõmme küljele, seal tegime ka mõlemad uued rekordid. Alustasime 48 kiloga 12 kordust, edasi mõlemad 70 kg 10x, siis tellis Siim 80 kilose hantli ja tegi 6 kordust, mis oli ka tema rekord. Mina paugutasin enda üllatuseks sellega 80 kgx 15 kordust (kehakaal hommiku enne sööki 92,5 kilo…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Niipalju ei oleks ise ka oodanud, kuid andke mulle ainult võimalus võistelda….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , viimaseks seeriaks ei olnud võtta raskemat kui 85 kilo – oleksin ka 100 proovinud kui oleks olnud, Siim tegi jälle 6 kordust ja mina 85 kiloga 12 kordust, mis on ka üle ootuste hästi, seda enam, et 3 harjutus ja 12 tööseeria käsil.
Ei tea kas beetakas laksab või mis, mulle on see kreatiiniga koos alati super hästi mõjunud. Või tõesti hakkas siiani nurgas seisnud Hydroiso lõpuks tööle….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hydroga paraku jah, kui temajuurde ei lähe tuleb ta ise sinu juurde, Kasvõi läbi purgi, põranda ja labajalgade poeb sinu sisse. Ega ma siis muidu teda sulle kinkinud, ikka heast tahtest, et sa ka tugevaks ja paremaks, suuremaks kasvaksid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa ei pea küll minu hinnangut millekski kindlasti aga, õlga ja isegi reit oleks vaja rohkem sul, et MM il kohe aluses lavale minnes vabaseisus silma jääda. Rind ok, selg võiks tiba paksem olla, aga säär on seeeest vinge. Vähe on selliseid, isegi pro maailmas tegelikult keda altpoolt selline säär toetab. Nii-et las Revali boss treib 100kg hantlid sulle, et saaksid selja paksemaks. Pisikeste hantlitega võid ju mängida, aga nendega pidevalt võimeldes midagi juurde ka ei tule.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 6, 2011 at 1:08 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #307157Bonsuna
MemberJääme sinu külaskäiku pikisilmi ootama…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ütlesid sa nüüd sellega, et sa ei saa medalit?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ok. Jaksu ja edu-õnne eesmärgi suunas liikumiseks!juuli 6, 2011 at 1:00 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #307152Bonsuna
MemberMinu seis on piltidelt näha, et kuu aega natuke jälgimist on pilti muutnud, hea on see, et kaal on enda kohta piisavalt veel suur, st. et on kust maha kaapida ja lootus ka et jääb natuke rohkem ehk järgi. Kangutanud väga hetkel raskusi ei ole, et midagi ära ei rebestaks, see ei tähenda, et trennis jalautamas käiksin.Minu tiitel sõltub suuresti sellest milliseks kujuneb dopingukontroll Indias 2003 oli see seal väga kõva ja mehed tõusid ka 4 kohtadelt maailmameistriteks. Töötame ja teeme oma parima ja vaatame mis saab, 2003 mõjus ka vormil hästi kui sama Baikali turniiri tegin, sa peaksid seda mäletama küll, sain ilma rapsimata teha ja olin juba augusits normaalses vormis, ja oktoobris supervormis.
Loodame parimat. Kui medali saad siis astun Tellikivist läbi. KINDLASTI.
juuli 6, 2011 at 12:36 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #307147Bonsuna
MemberSee on tehtud vahetult peale EM kui puhkusele läksime. Tal on jah väga hea õla ja käte separatsioon, isegi hooajaväliselt. Kuid olen päris kindel, et ta näitab sügiseks jälle edasiminekut, sest tegelikult sellist korraliku jõusaalitrenni koos toitumisega on ta jälginud natuke üle aasta, mis on väga lühike aeg. Ka nende ühistrennide käigus sain talle palju uusi nippe ja nõuandeid anda, mis võiskid veelgi tulemust parandada.Lähiaja küsimus on see kui ta maailmameistriks fitnessis tuleb….

Olegile edu sellel teel, mis ka reaalne igati, aga kuidas on sinuga lood? Sügis peagi käes. EM tiitlist kevadel loobusid, mis saab MM tiitlist. MH?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>/PS! Täiesti sõbralik suhtumine kusjuures./
Bonsuna
MemberBonsuna
MemberPalju õnne pisike J!
Bonsuna
MemberPromote kolle siin teemas? Ai ai, see pole nüüd küll ilus ja poliitilis-korrektselt kohane teiesugusele saidile!!! SUUUUUUUUUUUr miiiiiiiiiiiiiiiiinus.
Bonsuna
MemberMe kõik ju näeme, kuidas sinu poolt tulevad udused signaalid Eesti kulturismi ja fitnessi aadressil.Ma usun, et kõik oleksid rahul, kui sa konkreetselt välja ütled, mis siis nii valesti on, et iga jummala päev tuleb mõni repliik, kuidas kõik nii halvasti on ja sedasi jätkates ei jõuta kuhugi.
Samuti ei nõustu ma sellega, et ma kedagi elulõpuni kummardama pean.
Veelenam ei arva ma ka seda, et tänu kellelegi ma niiöelda rajale sain. Sporti olen ma koguaeg teinud ja teen edasi ka. Eelmise aasta muutumise võistluse võtsin käsile, et leida endas motivatsiooni a,la 10kg peki põletamiseks. Arvata, et kellegil teisel oleks selle tulemuse saavutamisega mingi eriline sida on enam kui liiast.
Ma olen spordikoolis, ülikoolis ja elukoolis piisavalt õppinud mis asi on valk, süsivesik ja rasv.
Selles muutumisvõistluses ei olnud kohustuslik omale treenerit valida. Milleks siis seda tegid kui tead hästi mis on valk sv ja rasv. Kuigi ma ei kahtlegi, et sa seda ei teaks. Paraku on sellest vähe kui sa enda jaoks neid koguseid vastavalt eesmärgile paika ei oska panna. Oleks sa osanud, poleks endas kahelnud ja teinud kõik ISE nagu sa siin näitad kui tubli sa kõiges oled. Paraku oli mitmeid kordi sul selle aja jooksul sein püsti ees ja ei osanud enam enda tarkusest midagi teha. Aga las see olla, see on sinu ettekujutus enda kõikvõisusest. Ole tubli edaspidi, aga selline memmeka käitumine lõpeta ära. Ei sobi suurele tugevale mehele.
PS! Tahtsin veel sinu tähelepanu juhtida antud teema pealkirjale. Selles on omajagu eelarvamuslikku ja põhjendamatut näpuganäitamist. Mõtle sellele ka , sest sa ju f -mees ja nemad nii ei tee. ju. Pead jääma lõpuni poliitiliselt korrektseks kui tahad nendega koos uluda.
Bonsuna
MemberAga ma tänan komplimendi eest härra Kalmus,see annab mulle jõudu edaspidiseks, et mul on ka ikka lootust:)
Sa said ehk aru, et mõeldud oli see nii, et oma peaga tegutsedes oleks sa jäänudki üheks maasikaks paljude teiset samasuguste seas. Nüüd kükitad F foorumis ja näitad näpuga B suunas. Võta väha tuue maha. Enne saa kellekski siis võta sõna neil teemadel. Praegu oled sa veel üks kergelt üle küpsema hakkav mammapoeg. /või maasikas, nagu sulle meeldib öelda/
Bonsuna
MemberMõte siiski veidi valgustada kaaskodanikke!!Ükski maasikas ei kasva oma teisest liigikaaslasest poole suuremaks ja magusamaks, ilma, et kasutada vastavat väetist
mai 21, 2011 at 6:46 p.l. in reply to: Men’s BB & CBB European Championships 2011 – tulemused peale dopingukontrolle! #303183Bonsuna
MemberTeise koha saades pärast dopingukontrolli tulemusi saad ikka esimese , seega ikka edasi ja kōrgemale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tubli on Janar igatahes, kiitus ka minu poolt aga jōudu jaksu ka.. edaspidiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siinkohal võiks öelda President Tokko legendaarsed sõnad: “Ega esimene kord saa siis kohe võita.”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga Janarile – Tähelepanu vääriv töö mille oled ära teinud üksi seal kolikambris mütates. Alla anda on veel väga vara, usu mind su parimad tulemused on veel tegemata! ( ja ega ma usugi, et sa alla annaks) Puhka ja õigel hetkel uuesti. Ole tubli!Bonsuna
MemberTänud IMRE! Mulle meeldib. Asja tuum on olemas ja see peamine. TNX!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberBonsuna tahab ka pilti. Sellist hästi koledat. Kunagi tegid midagi, aga siis mahtus pildile vaid 1 biitseps. Kui viitsid ette võtta siis palun sel korral ikka terve kasvujagu kalmust.
Bonsuna
MemberÜtleks ka midagi, aga ei viitsi. Loed ja noorusaeg tuleb meelde.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> JÕUDU teitele!
AutorPostitused