Bonsuna
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bonsuna
MemberSelja laiuse poolest oli kindlasti kõige laiem selg mehel nimega Orville Burke. Mehel oli ka kitsas talje, mis võimendas seda veelgi. Kahjuks ütles mehe tervis pärast Mr. Olympia 2002 aastat üles. Minu mäletamist mööda vajus mees pärast insuliini üledoosi koomasse.Eriti pildi materjali ei ole aga mingi stiilinäide on temast siin:
Ikka juhtub, väike kooma vahel,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> on see siis peapõrutus, insuliin või alko pigem ütles ülesse mehe närv, julgus samamoodi edasi tegutseda. Kehale ei teeks üks insuliinikooma midagi.Bonsuna
MemberNii ei saagi kunagi öelda, et kelle on. See on nii muutuv teema pidevalt, ka inimeseti, üks aasta võib sul see olla parim , teine aasta mitte enam niiväga super. Aga üks muljetavaldavaim selg on kindlasti sellel /Joel Stubs /mehel mingil hetkel olnud. Selle aasta Mr.O-l jäi ta selg küll pisut õnnetuks aga siiski. Nagu ka ntx Kai Green , Arnold classikul oli mees ikka võimsam igati kui nüüd Mr. O-l.
Bonsuna
MemberTere, mul on see raamat olemas. Tegemist on väga asjaliku lugemisega, minu arvates. Lehekülgi ca 800, ohtralt pildimaterjali. Raamat kaalub väga palju (4-5 kg). Ise olen enamus raamatust juba läbi lugenud.Sellega on jah paras algajal harjutusi teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberAga see on ju “normaalne”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JUMAL LÕI MEID OMA NÄO JÄRGI…
Tegelikult ei ole see normaalne. Tegelikult ei saa kuidagi normaalseks pidada seda, et inimene tahab olla kaasisendist kiirem, tugevam osavam, parem. Millest see tuleb? Eks ikka sellest et me ahvist arenenud oleme siin maamunal kõik loomult ühed suured egod. Mõned egomad kui teised, mõned lausa maniakid. “Jumal” andis inimesele mõistuse aga seda vist alles inimese loomise viimases faasis. Oli ta siis maailma ehitamisest väsinud või läks mingil muul põhjusel kiireks aga midagi olulist unustas ta igaljuhul inimesele kõrvade vahele lisamatta. Nüüd juba võib öelda, et kui ta oleks piirdunud inimest luues samadest pm-st mis loomadegi puhul, oleks maailm saanud hoopis toredam paik. Kuigi jah, ta ju niiväga püüdis, luua olend enda näo järgi. Näidata kellelegi teisele ka seda ilu mille ta oli just loonud. /ehk siis seesama EGO, esineda, uhkeldada, nii inimlik, või siis jumalik/ Unustas aga midagi väga olulist, kuid avastas selle siis kui oli lootusetult hilja. Seepärast me siin nüüd isekeskis sahmime ja möllame ringi ja ei mõista tihti ei enda ega kaaslaste tegemisi, või ei lase seda mõista seesama suur ego. Pigem ikka nii. Öeldakse ju vahel, et Jumal sa näed seda kõike aga ei mürista! Ei tea ju tegelikult kas ikka näeb või tahab näha. Meie “lambad”, võiks selle vabalt liigitada teema alla, ” asi läks ###### aga kuna keegi ei näinud et mina seda tegin siis ei tee ka mina sellest välja”.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ehk nii ka TEMA, teab ja näeb küll aga kuna meie kindlalt ei tea, et tema näeb siis müristama ka ei hakka. Kes see ikka tahaks omi vigu tunnistada kui on võimalus sellest hoiduda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberBonsuna
MemberKiilakas Taavi Unt oli pisarateni liigutatud kui helistas mulle paar tundi tagasi ja kiitles, et isegi Onu Kalmus arvab, et ta on inetu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selles suhtes, et Bonsuna on võitnud hellahingelise paksu kiilaka rasvase südame
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kusjuures see võrdlus(KRT, Warren on ju sama “ilus” mees nagu Taavi UNT meil Tartus.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)oli väga tabav
“>Taavi on intelligetne vend /nagu kõik mu sõbrad või keda ma julgen oma sõbraks pidada/ ja peabki olema pisarateni liigutatud seesuguse komplimendi puhul.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma küll oleks. MR O teine koht ju, rauakummardajast enim liigutuse pisarid esile kutsuda võib ehk ainult tema võrdlus Mr Olümpiaga aga noh, nii hea Taavi veel ei ole. Läheb aega.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberTuli tark välja. Kindlasti on kulturism sama hästi tasustatud spordiala riiklikult kui kergejõustik ja suusatamine. Selles see point ongi, et sa pead suutma kõrvalt teha tööd ja kõike muud tsirkust, et üldse oleks võimalik oma ala harrastada. Ja vaatamata sellele tehakse siiki maailma tasemel arvestatavaid tulemusi. Mine tee kaks trenni iga päev ja käi samal ajal 8-9 tundi tööl ja vaata mis su tulemus on.Teinekord mõtle enne kui midagi nii mõtlematut kirjutad………….
Andke mulle Kanteri team ja sponsorid, ma lähen võtan Cutlerilt tiitli üle.
“> Aga eks see tulemus hr arvustajal on selline nagu ta on, me ei tea sellest m-gi.Bonsuna
MemberEga miskit traagilist polegi,aga lihtsalt Green ja Jackson näivad paremad.Ei ole nii hull jah, et peaks puuri panema aga teine koht… Jacksoni ees on natuke kingitus talle. Aga noh, silmad on tal nii ausad ja ma olen päris kindel, et poole oma auhinnarahast annetab ta dopinguvastaseks võitluseks IFBB PRO-de seas ntx.
Bonsuna
MemberEt Warrenile oleks nagu keegi täispeaga eemalt lihased ja muud keredetailid külge loopinud vä
“>Umbes nii jah. Lisaks veel selline tuim, laval nagu külmutatud tursk.
Bonsuna
MemberKas keegi viitsiks mulle ära seletada, miks Markus alati nii taha jääb? On tal siis nii halvad proportsioonid või milles asi ?Muidu jah tore, et Cutler võitis, kohe näha et mees on tänavu vaeva näinud.
Alati ikka ei jää, minu mäletamist mööda on ta olnud ka top-6s. Kas mitte 5k kuskil 2002-….. ei mäleta täpselt aastat.
Aga no krt Branch Warren teine ja Jackson kolmas, see on jama. Oleks veel vastupidi oleks ma vait. Warren on kole, jäme kiilakas, ilu on sama palju kui, teate isegi ja sümmeetria etalon Jackonist eespool!!?? Andeksi. Warren neljas, viies ehk oleks asi rohkem reaalsust peegeldav. Aga eks kohtunikud nägid asja ikka seal ja see siin vaid minu arvamus mõne pildi ja videolõigu põhjal. KRT, Warren on ju sama “ilus” mees nagu Taavi UNT meil Tartus.
“>Bonsuna
MemberSellist reielihase triibutamist polegi näinud, julm.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kunagi elas selline mees nagu Andreas Munzer, ärgem unustagem tema triibulisi jalgu.
“>http://images.doctissimo.fr/private/photo/…c-733164fc0.jpg
http://give-me-a-break.com/wp-content/uplo…sick-puppy.jpeg
http://www.builtreport.com/munzer/018.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_ham8q-FWUP4/SGQR…eas+Munzer5.jpg
Tõsi ta on, et need triibud talle elu maksid kuid siiski. /Lahkus meie hulgast juba üle 10 aasta tagasi, olles vaid 32 aastane./
Bonsuna
MemberBonsuna
Membernõustun,phil heath võib olla äkki kolmas mees?Isegi usun, et nii ka olema saab.
Bonsuna
MemberÜhesõnaga seltsimehed, pange tähele, Cutler võidab, Dexter teine, kolmas võib olla…. näeks elavat pilti rohkem siis ütleks. Esimesed kaks on aga kindlad.
Bonsuna
MemberMees, mis sa ajad?? Rühl 4.?? Vaevalt, et ta top 10gi saab. Kuhu jäävad siis Heath, Wolf, Freeman, Warren, Rockel?Elame näeme, see on minu pakkumine. Wolf on selgelt kiitsakas Rühli kõrval ja ka üldine pilt on mage. Freeman, ok, võib olla Rühlist eespool, ehk ongi aga minu sümpaatia on Rühlile. WARREN!!!??? Olematu mees, ilust, proportsioonidest, separatsioonist pole juttugi, lihtsalt monstrum, pealegi inetu monstrum ja pisike. Rockel on suht ok, aga jääb pisikeseks.
“> -
AutorPostitused