Bonsuna
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 14, 2009 at 6:58 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #234622
Bonsuna
MemberMiku vorm oli super! Hetkel ei hakka ma veel kohtasid ennustama ja kuna mulle endale on viimastel aastatel korduvalt enne finaali medaleid kaela riputatud ja järgmisel päeval on selgunud tõsiasi, et konkurendid on ühe ööga oluliselt paisunud(eriti andekad slovakid, tsehhid jne), siis esialgu soovin, et Mikk vähemalt esikolmikusse saab. Meie erinevus slovakkide, t€sehhide jne sportlastega seisneb selles, et nemad läksid võistlustele juba favoriitidena ja neil on väga tugevad koondised ning ülitäpne ajastus, aga meie meestega on alati 50/50- kas saab finaali või ei saa ning finaalipäevaks võime teinekord alt minna. Ma tõin küll näited klassikalisest kulturismist ja väga tahaksin loota, et kulturismis kõik teisiti on ja homme saame šampust juua
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Igal juhul tugevat närvi ja vastupidavust eesti koondisele ja pöidlad pihku!
Ei seal paisu keegi homseks Mikust paremaks. Saate näha! Minu silm on kuningas ja nii on nagu kunn ütleb.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga sealsetele, et kui Mikk ka täna öösel karuund tõmbab siis võite talle ka meesteklassi MM tiitli juba ette ära broneerida. Jääb valida vaid mis aasta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> EI VÕIMAS-VÕIMAS-VÕIMAS!november 14, 2009 at 3:34 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #234581Bonsuna
MemberMjah,KULD, ei muud. Ma sooviks ka juba õnne Mikule tiitli puhul. Teised on lihtsalt rääbakad ta kõrval, st , et Mikk on lihtsalt niipalju üle. Või siis, nii, et teised on head aga Mikk on vilikolepno!
Bonsuna
MemberMida võiks naisterahvas enne hommikust aeroobset trenni sisse võtta?Soovitatakse aminohappeid… aga mida valida?
Tee omale üks omlett peekoniga ja oleksid sul kõik vajalikud aminoh-d olemas.
Bonsuna
MemberHack-kükki pole ma kunagi teinud, aga teen proovi ja lõuatõmbeid suht raske teha tervislikust seisukohast, kuid mõned võib-olla suudan teha. Tänud!
november 11, 2009 at 3:27 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #233864Bonsuna
MemberJalad on mõlemal vägevad, tsehhil ehk natuke kuivemad, kuid Miku jalal on sügavam separatsioon, mis distantsilt vaadates mõjub paremini. See tsehhi vana tundub kuidagi lühike, Miku raam peaks mõjuma distantsilt paremini, kuid pildi järgi on muidugi raske hinnata – fakt on see, et Tsehh on eelmise aasta maailmameister (kui ma nüüd ei eksi), seega Mikul pole kaotada midagi, pigem võita!See. et Mikk distantsilt paremini mõjub on küll õige, täheldasin seda ka ta /nagu oleks lavataga ja laval erinevad mehed olnud/ Eestikate vormiga, mis siis veel nüüd. Mees on lava jaoks sündinud. EDU MM-il!
Bonsuna
MemberNii vanale mehele enam nüüd õnne vaja soovida.
Bonsuna
MemberMulle ei tundu üldse, et tal käed märgatavalt lühikesed või rinnakorv erakordselt kõrge oleks. Minu arust on kõik täiesti tavaline. Peale vaadates ei ütleks küll, et tal kehaehitus surumise jaoks kuidagi teistest oluliselt parem oleks. Lisaks ei tee ta erilist silda (ma ei tea, kas ei suuda või lihtsalt ei tee). Ma ütleks, et ta on lihtsalt väga tugev, mitte et tal kehakuju erakordselt sobiv surumise jaoks oleks. Surumise amplituud on tal ikka üsna suur – vähemalt mulle tundub nii. Videost ei saa muidugi alati väga hästi aru..Loe nüüd uuesti mu posti! SUHTELISELT, on see sõna mida ma kasutasin.
Bonsuna
MemberFANTASTILINE, nagu armastas öelda kadunud Urmas OTT. Mida tema sellega erinevas kontextis kunagi mõtles on iseküsimus, mulle need jalad meeldivad. Seega F A N T A S T I L I S E D JALAD!
Bonsuna
MemberNii nagu mõni on sündinud kükimasin, /Tom Platz/ on sellel vennal rinnalt surumiseks head eeldused. Mis need võiksid siis olla. 1. suhteliselt lühikesed käed. 2 suhteliselt kõrge rinnakorv. 3. arvatavasti pisut teisemad lihasekinnitused rinnalihaselt õlavarrele kui enamus inimestel. / nii peab olema, sest see vend ei ole kindlasti nö triitsepsiga suruja, juba haarde laius näitab seda ja ega tal seal käe tagumisel poolel ka pole mingit hullu lihaskämpu märgata.) Arvestage, et juba 1 mm kaugemale õlavarrele kinnituv kõõlus annab suhteliselt lühikeste käte puhul tohutu edu jõunäitajates.
Loomulikult õige treening ja toitumine. Võimalik , et ka head rohud, sest raskused, just max raskus oli muljetavaldav tõesti.
Rohkem ei oska oletada pakkuda midagi.
Bonsuna
MemberSee, et “teine naine ei mõista teist”- on see siis mingi argument antud asjas? Halame naised kõik kooris, kui paksud sääred kellelgi on? Tüüpiline…Pangu pilt, siis oleks halamiseks vähemalt PÕHJUST
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või andku kasvõi sääre ümbemõõt või misiganes.Kogu loo moraal- selliseid teemasid on siin korduvalt ja korduvalt olnud. Kellel liiga paks pee, kellel liiga musklis jalad, kellel misiganes, mis parasjagu ei meeldi. Mis abi nad niiviisi neti teel saada loodavad? Pikkuse ja kaalu suhe ei näita absoluutselt mitte midagi. Kõik need teemad lõppevad suures osas meestepoolse nö lohutamisega- ah ei ole sul häda midagi, säär on seksikas jne… ehk siis et- personaalseid nõuandeid niiviisi anda ei saa, küll aga lihtsalt kellegi egot tõsta.
Kui mõni treener tuleb mulle väitma, et ta suudab piltigi nägemata ja ainult pikkuse, kaalu ning inimese enda ütluste järgi tema vormi muuta, lihaseid kasvatada või kahandada- no ma sügavalt kahtlen selle treeneri pädevuses!
Kui mõni treener tuleb mulle väitma, et ta suudab piltigi nägemata ja ainult pikkuse, kaalu ning inimese enda ütluste järgi tema vormi muuta, lihaseid kasvatada või kahandada- no ma sügavalt kahtlen selle treeneri pädevuses!
Ära kahtle midagi, see on korduvalt tõestatud fakt.
Bonsuna
MemberSinu nn JURAKAS säär on ainult +. 10x sexim kui mingi makaron.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberMa ei saa aru mis nipiga ta voitis.vasakpoolne oli selgelt parem.
Parempoolne jäi ainult sellega alla, et tal polnud pikkuse suhtes nii massiivseid jalgu.
Võrdse vormi puhul maksavad paremad proportsioonid ja jungal on need siiski natuke paremad kui tema paremal käel oleval vennal. Vasakul aga on vahe proportsioonide suhtes veelgi suurem. Samuti on lihaste kuju jungal ilusam mõlemast.
Bonsuna
MemberIRWsiin on arvatavasti tegu ka narkoga sest alko nii hulluks asja ei aja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea jah aga millega siin tegu on:
Bonsuna
Member….. oli meeletult intensiivne ja mahukas trenn. Võimalik, et jalapäev.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.youtube.com/watch?v=sd-S0_gt1Nw…layer_embedded#
Lõpuks siiski said vennad SPA-s pisukese eluvaimu sisse tagasi ja kohe üks karastav suplus otsa.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ELU ON SEIKLUS, kunagi ei tea mis järgmine hetk tuua võib.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 4, 2009 at 8:26 p.l. in reply to: OTSEREPORTAAZ -Mens BB World Championship Doha, Qatar 1.-5.11.2009 #232568Bonsuna
MemberTänud õnnitluste eest, on ju ka varem võrriga MX1 meeste vastu saadud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused