Bonsuna
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 5, 2014 at 4:09 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #373380
Bonsuna
MemberKirjavigude pàrast vabandused. 😚
november 5, 2014 at 4:07 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #373379Bonsuna
MemberSee on jh krt see vôistlus kui lambapeadest kohtunikud mulle tellitud algraskuse 200kg suutsid 220 peale kruvida. Mis jài tegemata napilt. 210 siiski liikus hilem ülesse, 😊 aga Ott on siin nagu talveks hàsti valmistunud orav. 😉
Môtken, et kas see siiski 2002 aasta ei ole? 2003 oli see aasta kui Ott nn eluvormi tegi. Robocup oli sept kuus kui ma ei eksi ja vaevalt on 2 kuuga sealt megavormi tegi. Samuti ei màleta et ise oleks 2003 seal osalenud kuna sai ka kôvasti vormi pyytud juba sel hetkel.
Pakun suht kindlalt siiski aastaks 2002. Vôi?
Bonsuna
MemberKes siis telefoni vajaduse pàrast ostab? Ikka toreduse pàrast ju.
Bonsuna
MemberÕnnitlused!!!
Bonsuna
MemberBonsuna
MemberESIMENE MM. koht 7. Tundub, et foorumi antud teemas alla medalite saavutused enam kedagi ei huvitagi, aga NO PROBLEMO Tanja, küll tulevad medalid ka peagi.
Vàga tubli! Aastase treeninguga MM il seitsmendaks – seda ei tee just kôik jàrgi. 👌
Bonsuna
MemberJõudu tööle! Tahtsin siia ühte videolõiku lisada kuidas Tanja enne puhkama sõitmist kodus 35 kg hantliga seljale tõmbeid teeb, aga telefonist ei oska krt mina seda siia küll kantida. On see üldse võimalik härrased Rebane ja Ott? Ilma youtube laadimata vist ei saagi?
Tanjale sportlikku progressi puhkusel!
detsember 30, 2011 at 6:28 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #267242Bonsuna
MemberOtt tee sinuga koos trennis nt mirkko moisarega, keviniga on, siis oleks hea mirkkoga ka. See oleks vahelduse mõttes hea ja ka propageeriks teist spordiala.
Millal on jõusaali esimese astme koolitus, täpne kuupäev ja koht palun.
Sina pead küll esialgu rohkem põhikooli propageerima, eks hiljem vaata, ehk ka seda spordiala.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberBonsuna võiks kunagi avada uue ühingu endistele ja veel tegutsevatele kulturistidele: AK
Ehk siis
ANONÜÜMSED KULTURISTID.
Kõik kulturistid istuvad ringis ja siis tuleb näiteks uksest sisse natuke häbelik Joker ning lausub väriseval häälel: “Tere, mina olen Joker ja ma olen kulturist!”
Teised vastavad kooris: “Tere Joker!”
Joker: “Ma teen seda igal nädalal, teinekord isegi mitu korda päevas, treenin nagu loom… olen kulturismisõltlane.”
Teised: “Me teame, mida sa tunned!”
Joker: “Ei tea te midagi!”
Teised: “Teame ikka küll…”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul on täna kuidagi eriti lennukas mõttekäik. Pean vist ennast jõusaali maandama minema
Milleks? Seda sõltuvust pole mõtet ja ei tohigi ohjata, seda sõltuvust tuleb levitada nagu mõned Jumalasõna levitavad. Muide seda me teeme niina, ka sina Imre oma tegemiste kajastamisega siin ja veel mõnel lehel. Samuti on suureks motivaatoriks noortele ja kindlasti mitte ainult, sinu tulemused mis oled spordis saavutanud.
Bonsuna
MemberJätkuks:
Joker: minuga on nüüd kõik!
Teised: miks nii?
Joker: Manninen läheb homme soome laevale!
Teised: Mis sinust siis saab?
Joker: Ma ei tea!
Oi kurja, memmekal on ikka ora ######.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samahästi võiks selle AK ringis sina istuda ja uluda, et minuga on nüüd kõik kuna emme keeldus mulle süüa tegemast. Sry, aga just sellise memmeka pildi sa endast oled viimase pooleteise aasta jooksul mil sind tean, maalinud.Sõnaga – ulu vähem väike sitakott.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Haigemat venda pole fitness.ee foorumi ajaloo jooksul küll kohanud kui seda sina oled. Jahub ja jahub ja ei saa oma elu elatud kuidagi.Lõpetuseks põrutaks siia sinu ebajumala sõnadega: TRAMAIVÕI RSK!

Bonsuna
MemberKulturism = ENDORFISM. (raskekujuline sõltuvus)
november 20, 2011 at 6:31 p.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #300695Bonsuna
MemberOtile ka õnne MK võidu puhul. MM tiitel jäi veel püüdmatuks sel aastal, aga mine tea mis elu veel tuua võib.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ÕNNITLUSED OTT! Samad sõnad ESTALE, TUBLI, väga!november 20, 2011 at 6:00 p.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #300791Bonsuna
MemberPalju õnne TAAVI!!!!!!
november 15, 2011 at 3:28 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #305272Bonsuna
MemberTegelikult on Kivisaar lihtsalt tark ja väga-hea saatejuht. Teab kuidas asju serveerida. Rääkida rahvakeeles nii nagu enamus asju näeb-mõistb ja just seepärast ta popp ongi. Teha “nägu”, et oled – hingad enamusega ühes rütmis ja rahavas armastab sind. Saatejuhina väga oluline. Kohe kindlasti ei ole selline vend nii loll, et ei teaks seda lihaste plahvatamise võimalikkust või võimatust. Sama jutt nende lisandite ja plöga teema kohta. Enamus inimesi, aga just sellisel arvamusel on lisanditest. Teate ja olete kuulnud ju isegi kus toidulisandeid lausa steroidideks või lihtsalt keemiaks peetakse. Vaadakem maailma natuke avatumate silmadega sõbrad, mitte kõike vaid enda igapäeva tegemiste vaatevinklist.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 6, 2011 at 4:10 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #310563Bonsuna
MemberEgiptus on revolutsioonist saanud uut jõudu ja tuuakse välja üha uusi monstreid, nagu mingist vabrikust tuleb neid…
Raskekaalus toodi lavale jõmm – ma ei tea mida ta sinna õlgadesse ja kätesse oli endale sisse pannud, kuid need olid nagu kaks pead tal keha küljes – õlad ma pean silmas, kas pingutas või ei pingutanud ikka ühesugused nagu tükkidest kokku pandud.
Pärsi karm koll.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga nagu enamsti olnud siis ka sel korral nägid oma kati kollide kõrval v hea välja. Kui seda massi piiiisut rohkem vaid oleks, siis krt jh – oleks see medal ammu käes. Edu edaspidiseks!
-
AutorPostitused