Bonsuna
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2010 at 11:16 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249385
Bonsuna
MemberKle, aga te ju nö ühekandi mehed, äkki saate kokku ja vestlete pisut…? Aless kui teemast äärmiselt huvitatud neutraalne ja tasustamata isik kindlasti on huvitatud, mis siin foorumis ikka igasuguseid asju uskuda ja arvata onju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kingid talle näiteks koti mingit valku ka oma autogrammiga, ja ongi asi ants, kohe saab aru, kuhu suunas vaadata!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei usu et ta saab aru, ja krt valku mul ka pole, söön ise kohupiima. Ühe paki ju saaks talle anda kah aga krt kui usku pole siis ei tahaks sedagi ära anda. Las ta toitub pealegi modereerimisest.
jaanuar 12, 2010 at 11:04 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249382Bonsuna
MemberMa usun, et teiega käitutakse täpselt samamoodi, nagu teie nendega. Süütuid lambakesi ei ole mõtet mängida.Ütle nüüd ise, oled sa purulollakas /sorry/ või nii krdi hästi kinni makstud? /isiklikult ei usu seda viimast/ Ühe saad valida, või ole parem üldse vakka.
Uskumatu vend oled ikka. Läbi selle aja tagasi vaadates kui sa siin oled sõnu ritta seadnud. Müstika. Täielik mustkunst.
Omast kogemusest või öelda ja tunnistada , et olen vahel siinse lehe “lauluviisi” ümisenud küll aga tasuta ma seda teinud pole. Need laulud polnud mul raske siin kaasa joriseda, tasu oli piisav. Aga peetimist oli ka omajagu. See kiskuski selle tasu väärtuse alla ja laulutuju lakkas. Õllet ka enam ei joo seega kohe mitte ei taha niisama siin kiidulaulu ümiseda. Aga sina???
jaanuar 12, 2010 at 10:29 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249376Bonsuna
Memberjoker: soe soovitus sulle. Kui sul midagi südamel on või kellegi vastu on konkreetsed pretensioonid või keegi sind kiusab, siis mine ja ütle talle otse välja. See ei ole üldse tore, et sa pikalt kannatad ja mökutad, kui sulle liiga tehakse, ja suu teed lahti ainult selja taga vargsi ja vihjates. Või teed lahti siis, kui juba hilja ja kaotada pole enam miskit. Ma usun, et kui te oleksite kohe inimeste moel oma probleeme lahendama hakanud, siis poleks seda jama tulnud.Esimene söögikord öösel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jama, pole ju mingit jama, kõik on kõige paremas korras, asjad loksuvad ise paika. Kui ikka krt omal maal neegri eest oled siis kaua selline asi ikka kesta saab. Onju. “Isandad” on ise valjuhäälselt oma üllameelsusest ja paipoisilikkusest küllalt juba jahunud, vahelduseks vaja ka natuke õigemat nägu näidata. Milleks nurgataga ja omavehel, ikka suure müraga tuleb SELLISEID asju ajada.jaanuar 12, 2010 at 9:16 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249343Bonsuna
MemberÜldiselt ei saa ma aru, milleks paanitseda enne, kui asi klaar ei ole. Kuna see kaubamärgi taotlus on alles menetluses, siis milleks asjata siin poleemikat tekitada? Sõdima hakake siis, kui see kaubamärk tema valduses on!Ma arvasin siiani et sa olen natuke nutikam , kahju sinust kohe. Sa oled ikka…, ok, sinu lohutuseks võib öelda, et enamus siinsest noorest rahvast väga eemal sellest mis tegelikult toimib ja on 10 viimast aastat toimunud. Ah, aidaa, ma lähen magama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2010 at 9:12 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249341Bonsuna
MemberIsegi kui “bonsuna” kaubamärk peaks A nimele minema, ega bonsuna.com saiti ei saa ju keegi ära võtta?Nojah, see oleks sma hea kui me veaks fitness.ee-d omajõududega. Eriti huvitav ja armas variant.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2010 at 9:11 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249340Bonsuna
MemberTere, olen BONSUNA, ehk teate? MH? Nii ütles MK, ühel kevadsuvisel päeval Hr Tokkole. Ta muidugi teadis, et BONSUNA on MK Fitness.ee foorumi kasutajanimi aga sel hetkel ei “mitsenud” see nimi talle veel piisavalt , et nö tuluke põlema lööks. Küll aga lõi see tuluke mehe peas põlema siis kui filmiteema “MK läheb hollywoodi” meediasse jõudis. Ok, isegi vast veel mitte siis kohe aga kuu aega hiljem kui meie tublid amatöörid hakkasid kodumaist filmi tegama BONSUNAST. Siis oli ühel päeval äkki selle lehe MK blogi aadressiga ühendatud http://www.bonsuna.com. ja MK meilikastis kiri, et ükskõik kes su nime googeldab satub ka siia. MK ütles, et OK. Las siis olla. Hiljem KINKIS HR TOKKO http://WWW.BONSUNA.COM NAGU AUMEES…. Jokerile /kuna MK ja JOKER on ju ühemunakaksikud/ ja vastu ei soovinud midagi. PM tegi mulle ja tulevastele BONSUNA TEAM liikmetele kingituse pisikese. TÄNUD! Nüüd kus aga kuu aega tagasi meedias suur sõda nn steroidisaidi ja naturaalse saidi vahel algas, lõi isandal uus ja eredam tuluke silmadevahel helednama. /võrrelge meedias olnud sõja kuupäevi ja patendiametile sisseantud taotluse kuupäevi./ Taotlus kiirelt sisse siis ja pm saan nii ka bonsuna.com tagasi omale.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Liikus mehe mõte arvatavalt. Tore mees oled Arnold. Aga tutkit, ei saa sa ühti. Ma ei anna sinusugusele BONSUNAT ka siis mitte kui seda osta tahaksid. HILJA!!!

Siin ka vastus ALESSI küsimusele, mida ta siin nii pingsalt ootas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberOn nagu meelde jäänud ammust ajast, et kõhulihastele massi palju lisada ei ole võimalik, aga vb siis aeti valet juttu ja kasvavad samamoodi nagu biits, jalg, rind..?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Endal ei ole nende nn kõhulihase patjade suurenemist täheldanud.. aga olen ka 15+ seeriad teinud alati…
Tee lisaraskusega ja näed kuidas kasvavad. Kasuta kuni 12 kordusi seerias ja kasvavad nagu teisedki lihased.
Bonsuna
MemberKas toores kartul mürgine kuidagi pole?Koore ikka koorid ära?
Kartul ja mürgine, Tere kevad! Mürgine on ainult kartul kui selle koor on roheliseks muutunud. Selle põhjuseid on mitmeid. Sellise kartuli koort süüa poleks tark. Külla aga norm värvusega kartul, pista või koorega. Halba see su vormipüüdlustele küll ei tee sest vaevalt sa neid igapäev kilo endale sisse ajad. Nooremana meeldis ka mulle väga toores kartul. Eks pragugi veel aga millegipärast söön seda harvem, ju on põhjus selles, et aastaringi õunad saada, Vene ajal seda polnud ja siis just talvel läks toores kartul väga peale. Noh, pm igal kujul, keedetult praetult ahjus jne. Söö julgelt midagi karta siin küll pole vaja. Paksuks minnakse ikka hoopis teistest toiduainetest ja nendega liialdamistest. Kartul on küll viimasel kohal selles reas, olgu siis toores või küpsetatud.
Bonsuna
MemberKeegi vist pakkus, et see Oti kava, aga keegi pole kindlalt väitnud
Ta ju ise vastas hiljem, et see Oti kava. Vaata uuesti!
Aga hommikusöök tundub küll kahtlane. Kuhi süsivesikuid, valke min.
Tallegg ja Oti sepik, LOOMULIK JU, ET JUST NEED.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Süsivesikuid tundub palju jah, mina vahetaks pooled neist rasvade vastu. Liha VÕIKS ka natuke rohkem olla. Aga see pole nii oluline.
Bonsuna
MemberEsilehelt on jah kadunud, aga ülevalt saab võtta selle kategooria “huvitav” alt. Siin on otselink http://www.fitness.ee/main.php?main=huvita…mp;top=top.blueTeadagi, seal olid kolm viimast videot bonsuna.com-i reklaamivad. Ei saa ju seda lubada, et see esilehel pikalt figureeriks. Mis seal ikka. fitness.ee supp jälle pisut lahjem. Isandad ise ei söö ja teistele ka ei anna paksemat.
jaanuar 7, 2010 at 4:42 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247872Bonsuna
MemberNo kui Marek on nõus minuga juba rasedate võimlemisse kaasa tulema, eks ta ole nõus siis ka selle trenni ükskõik kus läbi viima. Kasvõi kellegi koduses ise meisterdatud saalis. Sest “klient” määrab trenn, nagu ma aru sain… lähed taga kasvõi keplema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kui sinuga sedapsi lood on siis saan hoopis mina sinult õpetust. Keplemine ja tv vaatamine jääb aga kindlasti olemata. Ei lähe kuidagi selle teema alla.
Leidke veel extreem võimalusi. Teema on ja jääb ikka jõusaal ja hantlid kangid. Süüsahüppeid ma tegema ei hakka. Ka siis mitte kui peale makstaks.
jaanuar 7, 2010 at 2:01 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247829Bonsuna
MemberEi muretsegi, tahtsin lihtsalt teada, kas on võimalik. Kui võimalik ei oleks olnud, siis poleks mul mõtet sõnumit saatagi, kuna ise ei saaks sinuga korralikku trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks siis mitte? See trenn saab olema ikka lähtudes võitja soovidest. Ma jõuan väikseid raskusi ka tõsta ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2010 at 1:50 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247821Bonsuna
MemberVabandan oma võhiklikkust, kuid mis see B-H&K on? B oleks Bonsuna, aga edasi?Ja oletame, et ma võidan selle treeningu, kas selle saab siis ka nö. kellelegi edasi kinkida?
Kõik mis kuulub sulle, sinu õigus sellega ju teha mis tahad. Miks peaks sellega teisiti olema? Ära liigapalju ette muretse, tekivad hallid juuksed ja kortsud enneaegselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2010 at 1:47 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247820Bonsuna
MemberRahu kallikesed! Kõik see pisku mis SMS dest tuleb läheb noorte kulturistide toetuseks omal moel. Mina ei saa , ega ka keegi teine sellest mitte sentigi. HEATEGEVUS PM. Ja siinkohal võiks kõik vanemad, tegijamad midagi sarnast omaltpoolt järelkasvu heaks välja mõelda. Tahate möllata minge tehke seda mõnes teise teema all. Ei noh, eks ma olen muidugi pahapaha, mõni ei seedi MK d üldse kohe mitte. Aga palun, kirjutage mulle mail-le ja öelge mis mulle öelda on /marek.kalmus@mail.ee/ Olen nõus ka nelja silma all kohtuma ja kuulama.
AutorPostitused