Bonsuna
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bonsuna
MemberNoh, siinkohal võiks ju hakata norima, et miks sa Marek selle M.K. alt ennast ära tundsid aga…ok.Nali naljaks. Ära võta seda liiga isiklikult, tead ju ise, et sellised jutud liiguvad tegijate kohta alati. Mu postis polnud midagi pahatahtlikku, pigem tasuks seda võtta näitena. Muidugi ei hakka ma mingeid nimesid nimetama ja vaevalt sa ka teaksid neid. Jutu point oli milleski muus kui konkreetsetes nimedes.
Edu!
Raske mõista jah kes on siin MK ja OK. Ja norima ei soovita sul kindlasti hakata, kasvõi igaks juhuks.
Bonsuna
MemberVeel dopingust. Ma arvan, et kulturism ja teised nö. musklialad on dopingust räigelt läbiimbunud kuna neil aladel puudub lihtsalt tõsine kontroll. Teatavasti kasutatakse selliseid asju peamiselt vastupidavus- ja jõualadel. Kossus või tennises nagu pole suuremat mõtet. Samas, vastupidavusalad on reeglina ka olümpiaalad; kulturism, jõutõstmine, rammumeeste alad aga mitte(erand on tõstmine kus peale ränkasid dopiguskandaale on selles vallas ka edu saavutatud).Mulle käib natuke pinda, et eesti kulturismiringkondades ( ses kontekstis mõtlen ka jõutõstjaid, rammumehi) valitseb selline suhtumine, et doping on paha, toetame puhast sporti jne.,samas teavad kõik, kuidas asjad tegelikult käivad. See jätab mulje klassikalisest jaanalinnuefektist- panen pea liiva alla ja…Ma ise olen sajaprotsendiline asjaarmastaja aga tean paljusid Eesti oludes tasemel vendasid ja olen sel teemal ka räääkinud nendega. Nelja silma all räägivad kõik, mida keegi paneb, mida kellelegi soovitas M.K, ja mida pakkus O.K. aga avalikkuses välditakse seda teemat nagu katku. Muidugi võib väita, et sellised vennad on jobud, kes ise ei suuda tippu tungida ja kes räägivad “hapudest viinamarjadest” aga Eesti on ju väike ja kõik teavad üksteist. Miski ei jää saladuseks. Ja ma ei usu, et kõik mulle sellest teemast rääkinud inimesed valetavad.
Oleks huvitav teada mida on nimelt M.K kellegile soovitanud??? Umbes nii, et MK käis saalis ringi ja näitas näpuga, sina pane seda ja sina pead seda kasutama. Sul aga pole mitte midagi mõtet kasutada, sest sa niikuinii ei kasva. Kas nii?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõni võiks siin ise rääkida sellest mida MK. talle “soovitanud” on. Ja soovitavalt oma kodaniku nime alt.
Kõik anonüümsed süüdistused on möga.
Bonsuna
Membertema videotes pole kunagi midagi õpetlikku, sest ta ei seleta kunagi miks ja kuidas ta mingit harjutust teebSee miks tema nii teeb ei puutugi sinusse üldse. Sinu ja tema taseme vahe on miljon valgusaastat.
Õppida võid seda videot vaadates seda, et katsu olla sama pühendunud ja järjepidev. Siis ehk liigud arengus mõne valgusaastakese talle lähemale.
Bonsuna
MemberKas teed “enemy`t “?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jap
Ma ju ka edev, kulturist ju ikkagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberSo why are things the way the’ re asked? There are lot’s of reasons. I’m
don’t want to make those “Bodybuilding Gods” angry or anything. I have tried
to make my point clear before in this forum and in the media but no use.
In my oppinion the control over discovering the doping users should be very
strict. But why should i believe anyone who just tells me that it really is
like that.
On year 2001, when Kalmus became a “falseplayer”, the’re was no decent
control at all. The only thing that was done, was that the urin-test was
taken. At least mine was. To be exact in details, even the protocols of the
doping test was filled carelessly. The protocol says that in the same exact
time I was taking the test, there was also supposed to be one other athlete
taking the test aswell. Funny that I didn’t saw anyone else there with me.
On the other hand even the fact that there supposedly “was” an other athlete
there with me taking the test at the same time, is actually against the
rules. By the rules there can only be one athlete at the test-taking room at
the time with two senders to make sure things are under control. The main
thing that bothers me is why those papers of the other athlete were filled
before, or filled with not taking account the rules??
When I asked from the chairman of Estonian Antidoping Assotiation M. Mardna
why those papers where filled as they were, he’s ecat words to me were “It’s
not that important to fill those papers so strict, we only came here to
catch the steroids and that is exactly what we did!”
Haha, you bet you did! By your own rules! Cool, isn’t it?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okay, I won’t prick that old wound anymore. I’m just saying I don’t suspect
anyone who was there with me at that control.
Question is, why those rules of taking a doping-test weren’t granted
properly?
Ewerybody should be equivalent against the rules, so why does it seem that
some of us are a bit more equivalent?
And also I wan’t to say that if a person can’t be naturally like Coleman
(and it really can’t be) then I don’t wan’t to be like that anyway. I don’t
want to depend on some medical crap.
“Unsubmissive spirit merges unsubmissive nature”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberOstsin ka mingi 2 kuud tagasi ja pole siiamaani suutnud ära tarbida, lihtsalt maitse on väga ebameeldiv. Mingit erilist laksu pole ka tundnud.Emapiim on olnud kehvake, siis pead ikka noorkuu neljapäeva öösel Revalisse minema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberHirmsad vanad siin koos, kõik panevad juba lapseeas 100 ja rohkem!!! IRWMis siin hirmsat on, mina hakkasin regulaarselt sportima 9 aastaselt. Põhiala oli jalgratas. Sügis-talv sai alati kangi ja hantlitega mitmesuguseid harjutusi tehtud.
Teles oli film “Väikesest heraklesest” keda vanemad juba sünnist saati põhimõtteliselt treenisid. Alguses lihtsalt võimlemine painutamine jne. Ei mäleta täpselt kui vana poiss oli , alla 10-ne vist kui tegi 85kg kangiga rinnalt lamades kordusi. Ma ei pea seda valeks, kuid nii noort inimest treenida peab olema väga ettevaatlik ja loomulikult ei tohi mingist sundimisest juttugi olla. See peab olema mäng. Kui treeningud õieti, targalt ülesse ehitada, võib inimene suuta tohutult palju. Inimesed kes ennast eriti liigutada ei viitsi, ei usu ilmaski, et need tulemused võimalikud oleks. Hakatakse kohe rääkima keemiast nagu seda oli ka “Väikse Heraklese” puhul. Samuti vanemate, oma saavutamata jäänud tulemuste realiseerimise üritamist laste peal.
Samasugused hellikud (pole vaja pahandada), võtavad ka siis siin teemas nüüd sõna, et oi ma tegin 16 aastaselt rinnalt 240 jne. Need inimesed ei usu, et nad suudavad. Nad ei julge unistada.
Või nagu OSKAR ütleb: ” Nõrgad ainult unistavad, tarkadel on lisaks sellele ka tahe.”
Ja kes on siis süüdlane? Inimese esimene eeskuju on ikka tema vanemad, kui nemad ei ole julgenud tahta, siis ei ole nad seda teadnud õpetada ka oma võsukestele. Pigem tehakse ikka vastupidi, hoitakse omi lapsi “vati” sees arvates, et nii tehakse tema heaks kõik. Tegelikult aga….!!
Kogu see jutt ei puuduta mitte ainult sporditegemist, seda võib seostada ükskõik mis elu valdkonnaga.
Bonsuna
MemberKas Vendv mitte umbes selles vanuses ei surunud 120kg?
Ise selles eas rinnalt surumist ei harrastanud, ei teadnud sellest liigutusest midagi, Põhilised harjutused olid kahe ja ühe käega tõukamised. Seda siis seistes. 16 aastaselt, vaatasin just tollasest treeningpäevikust järele tõukasin kahe keäga 85kg. (kehakaal oli 75) Parema käega 55kg, vasak oli siis tunduvalt nõrgem (avarii tagajärjel), sellega tõukasin 45kg. Teadmiseks, et seda sai tehtud pika kangiga. Maast õlale ja sealt nagu ikka tõukamisliigutus käib, ülesse. Kahega sama asi.
Juba aasta hiljem 17 aastaselt, paremaga 60, vasak 55kg. 18 aastasel olid vastavad näitajad , parem 68kg ja vasak 63kg. Kahekäega tõukamise andmed puuduvad. Treeningpäevikuid pean aastast 1980. september. Olin siis 5 kuud regulaarselt juba jalgratta trennis käinud.
Vahel on oma laiskusest ära jäänud aasta 1994-95. ja samuti ei ole TR.i pidanud viimased 3 aastat.
Bonsuna
MemberVene koondis , kus on nende sala pott ?Arvata on et sellest potist võeti viimane, pöörati veel pahupidigi ja igaüks sai vennalikult jagades seda veel limpsida.
Bonsuna
MemberEestlastel on see purk täiesti olemas, aga sellepärast te Otiga neist rohumeestest 12 korda kõvemad tegijad oletegi, et te sellest purgist ei söö. Nii lihtne see asi ongi.Kõva kompliment, tänan! Imestama paneb aga see, et on veel keegi kes usub kemmivaba muskli võimalikkust. No eriti minu puhul, minu “mineviku” puhul. Võtan seda suure austusavaldusena ja tänan veelkord!
Bonsuna
Memberäi mina neid kulturiste mõista, nagu krt õhupallid, riided selga ei mahu, nägu kuis kartul ja liiga palju nõelajälgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei peagi kõike mõistma. Mina ei mõista jälle miks peab poksiringis üksteist (amatööride tasemel ) tümitama, eriti tulus see vist ei ole, ja mis seal vaadata on??. Või miks peab keegi mees ennast Maailmameistriks, kes on autoga teistest endasugustest esimesena finišisse jõudnud. Oleks kõigil ühe firma autod siis võiks veel aru saada. Jne jne.
Ainus ilus ala on jooks, olgu see siis maraton või sprint. Aga see on minu arvamus.
Bonsuna
MemberPildid on minuarust küll väga hea kvaliteediga. Venelased olid ikka kõvas vormis küll.Huvitav miks Eestlastel ei ole sellist “purki” millest Ott oma blogis kirjutas ja millest ühiselt süüa, tõsi ma sööks oma lusikaga, aga kui kõik sööks sööksin ka ise.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
Membereesti parim kulturist? http://www.fitness.ee/rater/index.php?cmd=…e=Mihhailgromovkust selline välja on tulnd? pole teda eestis võistlemas näind.
deniss shibanov oli ka venenimedest kunagi võrreldav tegija.
harva näeb eestis kulturisti välimusega tegijaid
võrreldavad on vaid ott ja kalmus ju.
Ei midagi erilist, selg kehvake ja ega jalgagi suurt ole, pehmed sellised. Õlad käed rind kõht jah head. Laval aga erilist muljet ei avalda. Mõned lihtsalt on sellised, niipea kui hakkavad poseerima, kaovad nägu täiesti ära.
Bonsuna
MemberPoeet
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See on sis see kava mille järgi Marek ise toitub!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina kahjuks ei saa endale nii mitmekesist menüüd lubada.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberMitme päeva toitumiskavad seal on?))))))))… kava on mõeldud terveks edasiseks eluks….. “Täna kommi, homme kooki, siis liha, porgandit ja coca jooki, Edasi putru, suppi kanakoiva tükk-ki. Miks mitte vahel ka natuke vingemat, näiteks pudel ikka seda kõige kangemat. “
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused