Bonsuna
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bonsuna
MemberPeeglid olevat tellitud, nii ütles Oleg Andla. Ehk saavad need septembriks seina ka.
Bonsuna
MemberMitme kg hantlitega peaks 12 aastane alustama. olen 1 kg hantlitega treeninud, aga kuidagi liiga kergeks on jäänud.Arvata võib , et üsna erineva raskusega hantleid läheks vaja. Kasuta raskusi millega jõuaksid seerias teha 10-15 kordust. Vähemad kordused sinu vanuses ei ole soovitavad, kuna erilist lihasmassi kasvu sa esialgu veel ei saavuta. Lihtsalt keha ei ole veel välja arenenud. Spetsiaalset massi ja jõutrenni võiksid alustada kusagil 16 aastatselt vaikselt.
Bonsuna
MemberAlgus on olnud ilus, kenasti kuivaks võtnud, siis on otsustanud kasvama hakata, ennast vaikselt paksuks söönud. Lihaskasv minimaalne. Lõpupoole on aga mees küll paiste läinud natuke, kasvanud on just jalad, ülejäänu aga lihtsalt paks. Kokkuvõttes, areng on siiki olnud kui võrrelda esimest ja viimast pilti. Punnkõhust on saanud spordimees. See ju hea, enamus jääbki punnkõhuks
viitsimaks midagi ette võtta.
Bonsuna
MemberKuumaksu kohta ei oska midagi öelda? Või siis 10/20x pileti?Kahjuks ei tea, küsi infost Ujula telefon ja küsi järgi. tasuta info 7404020
Bonsuna
MemberOotan samuti põnevusega täpsemat infot
Bonsuna
MemberSai siis mõni päev tagasi soetatud Fasti massilisaja muscle+. Probleem selles, et toode tõmbab kõhu lahti. Eeldan, et kõht et kannata seal olevat kreatiini? Esimesel tarbimiskorral oli kõhus imelik tunne ja seekord oli kõht lahti, keeras ja valus oli.Ehk oleks miski abiks, sest oleks jama kui toode raisku läheks. Pakil on kirjas, et võtta 1 dl enne ja pärast trenni. Ehk aitaks kui võtaks täis kõhule esimese annuse enne trenni?
Söö heeringat, seal on kreatiini rohkem kui üheski teises toiduaines. Lisaks palju valku ja head rasva (kasulikku). Vaevalt , et see sul kõhtu lahti lööb, eeldades muidugi, et see heeringas ei ole eelnevalt kusagil kaldapeal päevotsa kärbestega päikest võtnud.
Bonsuna
MemberNo, aga samas nende enda arust on nad ilusad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …las nad siis olla..kõik ei saagi ju kõigile meeldida. Kõige tähtsam on siiski see, kui inimene iseendale meeldib vaatamata üldsuse arvamusele. Need naised on hullult vaeva ju näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuigi jah…mina päris sellise asja poole ei püüdle, aga samas ei mõista hukka ka.
Täpselt, igaüks võib olla selline nagu soovib. Kui ükskord seda mõistate siis olete saavutanud balanc-i enda ja kogu ülejäänud maailma vahel.
Bonsuna
MemberMarek kuidas Sinuga eratreeneriks olemise lood üldse on? palju Sa MMA spetsiifikast tead ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega ei tea suurt midagi, ma tulen sulle õpilaseks selles osas, omaltpoolt räägin jõusaaliteemadel.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
Memberkuhu sa taotluse esitasid, et ööpäeva pikendust said?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ta tahtis selle 25h-ga öelda, et vastava hinna eest on eratreener sulle kes iganes. Ema, isa, õde, vend, naine, armuke, kass või koer.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberOlen ka väga tihti seda kuulnud, et hommikune jooks enne sööki on kõige efektiivsem.Aga tahaks teada, miks see just nii on? Midagi ainevahetusega seoses?
Hommikul enne söömist on veresuhru tase madal, Nüüd ennast intensiivselt liigutama hakates on organism sunnitud energiat sünteesima oma varudes, ehk siis rasvarakkudest, kuna maost pole midagi tulemas. Sama või peaaegu sama efekt on kui teha aeroobset kohe peale jõutreeningut. Energiavarud on enamasti siis ammendatud ja organismis toimub sama energiasaamis skeem mis hommikul tühja kõhugagi ennast liigutades.
Ennast kilesse mässida on sama mis üritada rasvu saunalaval põletada. 99% kaalu langusest on tingitud vedeliku kaotusega, Selle jood nii või naa kiiresti tagasi. Seega mõtetu, kui sa just hetkeks ei taha ennast kaalule astudes “lohutada”.
Bonsuna
MemberAga pildil naeratab küll rõõmsasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEES on suurem kui tema saatus! Mis seal ikka mossitada, ise tegi ise, nö. vastutab. Järgmine kord(elus) on targem.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võib-olla.Bonsuna
MemberKalmus pole ammu enam ennast mõõtnud, samas nii triitsepsi kui biitsepsi jõud on suurim mis kunagi olnud. Hetkel pole ka mõõdulinti. Kui leian selle kuskilt siis huvi pärast mõõdan ära. Otil, vestlesin mingi kuu tagasi temaga trennist, mees arvas, et tema käed hakkavad ka sinna 50cm kanti jõudma. Täitsa põnev oleks teda näha , 50cm tema pikkuse juures peaks olema juba täitsa julm.
Bonsuna
MemberMike Tysonil on 55 cm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tysonil pole kunagi olnud 55cm st kätt. Kael oli mehel parimal ajal 50 ja käsi 48cm.
Bonsuna
MemberMina saan sellest reklaamist aru nii, et juues süsivesikurikast kalja muutute meie sarnaseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii võiks see olla küll, ju sellepärast kalja müük eriti edukas ei olegi, võrreldes õllega.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub, et mehed ja joogid on erinevatest reklaamidest, midagi on segi aetud lihtsalt.
Bonsuna
MemberTervist! Ma tegelen judoga! Hakkas suvi ja trenne pole! Ma olen juba natuke juurde võtnud! Mis teha, et kaal ei suureneks? Sest trenne pole aga süüa tahaks!Aitäh! ;

Süüa võib ikka ja peabki, ainult kui koormust pole tuleb menüüd natuke muuta. Hautatud aedviljad on head asjad kuna sisaldavad palju vitamiine ja on suhteliselt energiavaesed. ( võimalik süüa suuremaid koguseid) neid siis päeval ja õhtul, koos liha või kodujuustuga. Hommikul näiteks munad ja kaerahelbe või neljavilja puder. Söögikorrad olgu 3-4h-ste vahedega , söögikordade vahel MITTE süüa-näksida, samuti MITTE juua magusaid energiat sisaldavaid jooke, Sobib min. vesi. tee, soovitavalt roheline tee. Süües mitte kiirusatada ja muud imet polegi. Magusast stafist soovitan mina alati mett.
Kõik kogused aga sõltuvad juba sellest kuidas ja kuipalju sa sööd hetkel kui kaalu juurde tuleb.
Kui on huvi võin selles suhtes abiks olla, loomulikult ei tee ma seda päris tasuta.
Saates mulle marek.kalmus@mail.ee aadressile oma praeguse toitumise, max täpselt välja kirjutatult söögikordade kaupa, võin abiks olla. seda siis tingimusel , et tasuta ma seda siiski ei viitsi teha.
AutorPostitused