Bonsuna
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bonsuna
MemberEi oska seda keelt. Lühidalt, mis mehega juhtus?
Bonsuna
MemberВ жизни столько всего интересного. Жалко тратить время на сон.Мне достаточно 4 часика. если только нет подготовки к соревнованиям.
4 tsasov eta malo, spat nada kak lev, tagda võgledis tose kag lev.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberTäna 60aastat tagasi sündis Austria väikelinnas Graz selline mees nagu -Kubernaator- Arnold Schwarzenegger. Minu õnnitlused iidolile juubeli puhul, mis paraku küll kunagi temani ei jõua.Tugevat tervist! Sinuta poleks ma see kes olen ja kelleks veel loodetavasti saan.
Minu austus ja lugupidamine.
Siia võiks koos õnnitlustega lisada läbi aegade parimaid pilte ARNOLDIST.
Andke tulla!
Bonsuna
Member6. Greg KovacsMul küll üks täht puudu vist aga mõtlesin sama meest ja jõudsin sinust ennem muc
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberNr.6 Greg Kovac
Bonsuna
MemberNr.5 Dorian Yates.
Bonsuna
MemberTervist!Olen hetkel miski umbes-täpselt 95 kg, tahan sügisest aktiivselt taaskord hakata võrkpalliga tegelema.
Olen tänaseks päevaks käinud jõusaalis miski paar kuud, 4-5 korda nädalas ning treeninguks kasutan järgmist kava:
soojenduseks: ratas 10-15 minutit
seejärel kava: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=17 (edasijõudnute kava jaotatuna neljaks, avaldatud fitness.ee)
kavast olen välja jätnud kõik harjutused, millised mõeldud jalgadele
iga treeningu lõpus 15 minutit stepperiga.
kuna minu eesmärgiks on kaalust alla saada kuhugi 85-90 kanti ning arendada hüppevõimet, ongi küsimus: kas sellise kava järgi on minu eesmärgid
teostatavad või peaks midagi muutma, midagi enam rõhutama, vähendama, jne, jne, KÕIK KOMMENTAARID NING SOOVITUSED TERETULNUD.
ahjaa – jalgadele teen 2 korda nädalas 4×10 täishüpet, so. kükist max kõrgusele ja nagu eelnevalt öeldud stepper 15 minutit.
Tänud kõigile vastajatele.
Mina sinu asemel teeks korra nädalas ikka jalgadele ka jõudu, seda siis lisaks hüpetele. Miks? Sest teatavasti tugevdab jõutreening ka sidemeid mitte ainult lihaseid. Raskused ei pea olema suured kuid kordused kuni 25 seerias. Tee nii reie tagumist osa, kui ka nelipead ja kindlasti ka säärt eraldi.
Ega NBA korviässad (VÕRKPALLIS EI TULE MITTE VÄHEM JU HÜPATA) muidu niipalju jõudu ei tee kui see kasulik ei oleks. Mida tugevamad on lihased ja sidemed seda väiksem on tõenäosus vigastus saada. KAS POLE?
Bonsuna
MemberSee on nagu naine dietoloogi juures, kes pärast seda, kui arst talle dieedi määras, küsib, et millal dieeti pidama peab, kas enne sööki või pärast…See oli küll kindlasti blond naine.
MemberKoos süüa võib ikka, aga nagu mullaonu kirjutas venib seedimine ja toidu omastamine pikemaks kui neid eraldi söögikordadel tarbida. Sportlasele, eriti aga kehaehitajal ei tohiks aga üks söögivahe olla pikem kui 3-4h. Seda olenevalt siis ainevahetus kiiruses, toidu kogusest ka nagu nüüd näete ka siis koostisest.
Kuna kala on suhteliselt kergesti seeditav ja omastatav organismi poolt siis kala ja piim koos ei ole kõige hullem variant. Punane liha ja piim jäägu aga küll koos söömata. Seda võiks nimetada toidu ja tervise raiskamiseks.
Bonsuna
MemberToitumise kohta meenus ka üks variant. Küsiti, et mida ja kuidas ma pean sööma, et treeningust rohkem kasu oleks, ma siis seletasin kuna ja mida. Tegu oli päris algajaga ja minu pakutu peale ütles ta, et mul ei jätku selleks kõigeks raha. Ma siis, et hädapärast võid ju ka ainult kohupiimaga läbi ajada, et neljast pakist päevas sulle piisaks. Nädal hiljem poiss kurdab, et esimesed päevd suutsin küll hommikul endale neli pakki kohupiima sisse ajada aga siis enam ei jaksanud. Küsisin siis, et miks sa neli korda ei või päevas süüa, iga kord üks pakk? Tema, et päeval polevat aega poodi minna, et mõtlesin hommikul kõik korraga ära süüa.
MemberJärjekordselt sain kinnitust, et me võime siin fitness.ee portaalis rääkida ühtedest ja samadest teemadest ning põhitõed lausa kivisse raiuda, aga ikka saadetakse minu postkastidesse sellist paska. Olgu lisatud, et selliseid pärleid tuleb viimasel ajal üllatavalt tihti:autor -ktmlc4- [vasta kirjale] – [teie kirjavahetus]
kellele vendv
teema
saadetud: 26.07.2007 – 10:39anna spämmist teada
loetud: 26.07.2007 – 10:39
vastatud: –
No ma kunagi tegin Ostsin omale mingised tabletid nimega metaan või midagi sellist aga need ei pidanud kasulikud olema maksale nii et viskan nad minema vast:Või kuidas nad mõjuvad ei oska öelda we?
Kord küsiti minult sellist asja, et….. KUI KASUTAN METAANI, ET KAS SIIS PEAN MA SEDA VALKU KA IKKA SÖÖMA.?
Ma ütlesin, et ei pea, aga hakaku raha kiiresti kõrvale panema muidu maetakse sind vanemate kulul.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teine teema: Siis kui Kalmus veel Eestis FAST-I maskott oli, tuli Tartus minu juurde üks jõmm (tuttav), väga salapärase ilmega küsis, et kas mul proteiini on? Vastasin, et on küll, et millist vaja? Tema , et sellist mis ikka lihast kasvataks. Ma siis pakkusin talle midagi välja ja mees ostis selle järgmisel päeval ära. Vaatas mind sellise kurva pilguga ja küsis, ega sa ju ei räägi kellegile, et ma sinult proteiini ostsin, ma ei taha, et keegi teada saaks, et ma keemiat kasutan.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtlesin siis endamisi nagu meie Peaminister, et TULE TAEVAS APPI!!! (või umbes nii). Vastasin kurvale vennikesele, et ole rahulik ei mina räägi, noh ja ega ma olegi ju rääkinud. Tema nime ma pole ju teile avalikustanud.
Selliseid vaimuhiiglasi ikka jagub, täitsa usun Imre, et su postkast nendest umbes on.
Membere-ee …ma vaidleks vastu,et pekikihist kasu pole.Toetuda saan siiski vaid omaenese kogemusele.Toon näiteks küki.
Mõned aastad tagasi tegin kükki 5X255kg.Kaalusin siis ~160kg.Ja tegemist oli täiesti korrektse täiskükiga.Hetkel on jõukohane aaga vaid 8X180kg.Kaal on ~110kg.Tõsi,eelmine aasta oli tõsine selja-jama(arst keelas igasuguse kangitrenni üldse ära …) aga ainult selja kaela siukest taandaregut kah ei aajaks.Samas on igasugu hack-kükkide,jalgade sirutamise trenazhööril etc tulemused kogu aeg paranenud.Tol ajal olin ise kah veendunud,et ega pekist mingit kasu pole,mida kiiremini lahti saab,seda parem.Nüüd tuleb nagu välja,et päris nii see vist ei olegi …
Tglt oli pekist lahti saad muidugi kewl ja tore,a krt,kangesti tahaks veel normaalsete raskustega treenida ,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loogiline, jalad kõht pekkis siis istud selle pekikuhja otsa ja viskab nagu kummipallipealt ülesse tagasi. Selles on sul õigus. Aga ega lihas siis rohkem tööta. Olen kindel , et praegu saab sul lihas 180kg rohkam vatti kui siis 225kg-ga.
Bonsuna
MemberTundub, et lõpuks on mullegi kategooria valmis treitud kus võin omasugustega nagu võrdne võrdsega konkureerida.
Memberja mida sa arvad siis rammumeestest kellel on suur lihasmass aga ka rasva palju?Eks selle rammumehe rasvamassi säilitamine nõuab oma osa, eelõige rahakotilt. Kasu , otsest kasu sellest polstrist pole aga neilgi, sest rammumeeste pingutused ei ole kunagi nii kestvad, et organism hakkaks rasvarakkudest endale energiat sünteesima. Eks see polster ole mõnes mõttes mõtetu. Samas saan aru, et kuid kui teha ala naturaalselt, siis peab lihtsalt üle sööma, et valgusünteesi kõrgel hoida ja saavutada vastav lihasmass ja jõud. Selliselt aga toimides paratamatult läheb liigne rasvaks. Keemikrammumeestest kes on pekkis aga ei saa ma aru. Seal on juba tegemist enda rumalusega, st. süüakse mõtetult valesid asju valedes kogustes.
Võite siin nüüd seda teemat edasi arendada. Minu arvamus on aga selline.
Bonsuna
MemberSelle vastusega seoses tekkis mul väike küsimus, et mis vanuses keha lõpetab pikkusesse ja mis vanuses nö. laiusesse kasvamise?Laiuse all ma mõtlen seda, et õlad lähevad laiemaks jne.Nii pikkuse kui laiusesse kasvamise lõpetab meeste organism kusagil 25 eluaastaks. Mõnel natuke varem, mõnel ehk ka hiljem. Põhjus skeleti lõplik luustumine. Teadmiseks noortele, kes on võtnud plaani ennast keemiaga mürgitada, siis steroidid põhjustavad enneaegse skeleti luustumise. Seega ei saavutata max laiuse ja pikkuse kasvu.
-
AutorPostitused